Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

Αυτοί που φωνάζουνε φωνάζουνε για τον φόβο ότι κάποια στιγμή αυτό θα γίνει οριζόντια για αυτό γίνεται όλη αυτή η μανούρα..... Εκεί είναι το ζουμί μήπως κάποια στιγμή γίνει υποχρεωτικό Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε

Φωναζουν για το 12% και μονο γι αυτο.

Οπως ειπα και πριν, εμενα προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι ουτε το 12%, ουτε και αν ηταν 82%, ουτε και αν γινει υποχρεωτικο. Στην τελικη οσοι θελουν ας πουλησουν σε αλλες πλατφορμες.

Φορουμ τεχνολογιας ειναι κατα κυριο λογο, οχι marketplace.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αρχικά πρέπει να ξεχωρίσεις μέσα σου το forum του insomnia από τις αγγελίες... Υπάρχουν χρήστες με άπειρες αγγελίες που δεν έγραψαν ποτέ σε κανένα topic! 

Καταλαβαίνω πως έχεις άλλου είδους "προβλήματα και αντιρρήσεις" αλλά δεν έχουν να κάνουν με το θέμα για το οποίο συζητάμε εδώ. Σε κάθε περίπτωση ελεύθερη αγορά είμαστε και ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει! 

Όχι δεν πήγαινε απολύτως τίποτα σε εσένα όσο και αν σε βολεύει κάτι τέτοιο για τη συνέχεια της κουβέντας! Παρόλα αυτά μάλλον δεν γνωρίζεις το πόσα μπορεί να κερδίζει πραγματικά κάποιος από την απλή εμφανιση διαφημίσεων σε μια σελίδα και αν αυτά αρκούν πάντα για να συντηρείς κάτι σαν το insomnia...

Δεν είναι ακριβώς έτσι! 

- Ο πωλητής πλέον έχει περισσότερες αγγελίες άρα περισσότερες ευκαιρίες να βγάλει χρήματα.

- Γνωρίζει από πριν ότι θα λάβει τα λεφτά του με την παράδοση της αποστολής.

- Δεν μπλέκεται με συναντήσεις και μεταφορικά και αντικαταβολές και 10 - 15 προσωπικά μηνύματα. Εντάξει αυτό είναι σχετικό και ίσως δεν αποτελεί θέμα για κάποιους, για μένα ας πούμε είναι πολύ σημαντικό που θέλω σαν πωλητής να έρχεται ο μεταφορέας και να το παίρνει από την πόρτα μου και να βλέπω 2-3 μέρες μετά τα χρήματα στο λογαριασμό μου! Είναι σα να παραγγέλνεις φαγητό από μια σχετική πλατφόρμα χωρίς να χρειάζεται να πας να το παραλάβεις από το εστιατόριο! 

:) 

Μπορεί το ακριβές ποσό να μην το ξέρω αλλά σίγουρα δεν είναι της πείνας ! Τρανή απόδειξη η χορηγία του insomnia  «Γερμανός » δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περισσότερο ! Εδώ θα είμαστε να δούμε εάν θα ερημώσει το insomnia η όχι 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

- Δεν μπλέκεται με συναντήσεις και μεταφορικά και αντικαταβολές και 10 - 15 προσωπικά μηνύματα. Εντάξει αυτό είναι σχετικό και ίσως δεν αποτελεί θέμα για κάποιους, για μένα ας πούμε είναι πολύ σημαντικό που θέλω σαν πωλητής να έρχεται ο μεταφορέας και να το παίρνει από την πόρτα μου και να βλέπω 2-3 μέρες μετά τα χρήματα στο λογαριασμό μου! Είναι σα να παραγγέλνεις φαγητό από μια σχετική πλατφόρμα χωρίς να χρειάζεται να πας να το παραλάβεις από το εστιατόριο! 

Εμεις που "σκουζουμε" παρ'ολο που εχουμε 3-4 συναλλαγες τον χρονο , σκουζουμε γιατι οντως ειναι ωραιο σαν συστημα χωρις να μπλεκεις με μηνυματα, συναντηση σε καφετεριες και σοκακια κλπ ΑΛΛΑ καπως θα θελαμε μια χρυση τομη, να κερδισουμε κι εμεις γινομενοι verified αλλα και το insomnia. Οποτε αυτο το 12% ειναι τρελα υψηλο. Ας παει κλιμακωτα, 12% για ποσα ως 100, 6% για ποσά ως 500, 3% για ποσα ως 1000 καπως ετσι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, g4ngelo είπε

Φωναζουν για το 12% και μονο γι αυτο.

Οπως ειπα και πριν, εμενα προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι ουτε το 12%, ουτε και αν ηταν 82%, ουτε και αν γινει υποχρεωτικο. Στην τελικη οσοι θελουν ας πουλησουν σε αλλες πλατφορμες.

Φορουμ τεχνολογιας ειναι κατα κυριο λογο, οχι marketplace.

Δυστυχώς για πολλούς έχει γίνει μπίζνα και φοβούνται μήπως αρχίσει να χαλάει. Το ξανά λέω το άγχος τους δεν είναι το τώρα αλλά αν στο μέλλον εφόσον το καινούριο μέτρο πετύχει μήπως επεκταθεί σε όλους γι'αυτό δημιουργούν προκαταβολικα αρνητικό κλίμα 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pitsfitili είπε

Μπορεί το ακριβές ποσό να μην το ξέρω αλλά σίγουρα δεν είναι της πείνας ! Τρανή απόδειξη η χορηγία του insomnia  «Γερμανός » δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περισσότερο ! Εδώ θα είμαστε να δούμε εάν θα ερημώσει το insomnia η όχι 

21 χρόνια τώρα, έχουμε κάνει πολλές φορές τις ίδιες αναλύσεις! :) 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Pitsfitili είπε

Παντελώς άκυρο σχόλιο , εκτός τόπου και χρόνου θα έλεγα !

Είναι πάρα πολύ άσχημο να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις λόγω αντικρουόμενων συμφερόντων… :)

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, g4ngelo είπε

Πολυ γκρινια για το τιποτα.

Για εμας που πουλαμε κατι μια στο τοσο δεν υπαρχει κανενας λογος να γινουμε verified sellers, το παλιο συστημα υπαρχει ακομα.

Εγω παντως ειμαι στο insomnia για το forum και τις συζητησεις σε θεματα που με ενδιαφερουν, δεν δινω δεκαρα για τις αγγελιες.

Μαλλον οι περισσοτεροι που ενοχλουνται ειναι 'επαγγελματιες sellers'..

Πώς τολμάς σε φόρουμ τεχνολογικό.😝

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν είναι ακριβώς έτσι! 

- Ο πωλητής πλέον έχει περισσότερες αγγελίες άρα περισσότερες ευκαιρίες να βγάλει χρήματα.

- Γνωρίζει από πριν ότι θα λάβει τα λεφτά του με την παράδοση της αποστολής.

Μιλάω μόνο για την ασφάλεια του πωλητή και όχι για διευκολύνσεις ή ανέσεις ή άλλες παροχές. Η ασφάλεια προβάλλεται στο παρόν άρθρο με bold ως βασικό πλεονέκτημα του νέου συστήματος για αγοραστές ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΈΣ. Θες να μου δείξεις πως ακριβώς διασφαλίζεται ο πωλητής και αν διασφαλίζεται, γιατί να μην παρέχετε ασφάλεια και σε εκείνους που κάνουν 1 πώληση τον χρόνο;

• Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, lazlo1992 είπε

12 ευρώ σε κάθε 100€ πώληση δε το λες και λίγο…

Είναι μέχρι να μάθεις πόσο κοστίζει η λειτουργία και η συντήρηση ενός φόρουμ…

Μετά θα λες και λίγα χρεώνουν…

• Like 2
Δημοσ.

Και το τρελό είναι ότι όλοι όσοι φωνάζουν για το 12% προκειμένου να υπάρχει ένας υποτυπωδης έλεγχος για ασφάλεια των συναλλαγών στις αγγελιες τους χρησιμοποιούν το όνομα insomnia & τις αξιολογήσεις τους για να ζητάνε κατάθεση παραβλέποντας την σφαγή παρότρυνση του site να μην γίνεται κάτι τέτοιο (κατάθεση) 

"Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις" .

• Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kirileman είπε

Μιλάω μόνο για την ασφάλεια του πωλητή και όχι για διευκολύνσεις ή ανέσεις ή άλλες παροχές. Η ασφάλεια προβάλλεται στο παρόν άρθρο με bold ως βασικό πλεονέκτημα του νέου συστήματος για αγοραστές ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΈΣ. Θες να μου δείξεις πως ακριβώς διασφαλίζεται ο πωλητής και αν διασφαλίζεται, γιατί να μην παρέχετε ασφάλεια και σε εκείνους που κάνουν 1 πώληση τον χρόνο;

Μα έχεις μια ολόκληρη πλατφόρμα που διασφαλίζει την ασφάλεια και την εγκυρότητα των συναλλαγών χωρίς να μπλέκεις με εμβάσματα και αποδεικτικά μέσα από φωτογραφίες και σκαναρίσματα! Είναι να σα δίνεις ένα POS στον αγοραστή και σε πληρώνει με την κάρτα του απλά και γρήγορα.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Μα έχεις μια ολόκληρη πλατφόρμα που διασφαλίζει την ασφάλεια και την εγκυρότητα των συναλλαγών χωρίς να μπλέκεις με εμβάσματα και αποδεικτικά μέσα από φωτογραφίες και σκαναρίσματα! Είναι να σα δίνεις ένα POS στον αγοραστή και σε πληρώνει με την κάρτα του απλά και γρήγορα.

Μα ΑΥΤΟ ακριβώς είναι που ΔΕΝ θέλουν και επειδή φοβούνται πως εάν πετυχει ίσως αύριο να γίνει υποχρεωτικό για όλους αρχίζουν την σκόπιμη υποβάθμιση από τώρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, peet είπε

Αν θυμάμαι καλά τόση είναι η προμήθεια του ebay ,με τη ουσιαστική διαφορά ότι απευθύνεται ο πωλητής σε μια αγορά τεραστίου μεγέθους .Βέβαια εκεί συνήθως υπάρχουν και οι επιβαρύνσεις του  paypal .

Η πορεία του ebay είναι γνωστή και πλέον οι ενδιαφέρουσες αγγελίες είναι ελάχιστες .

Εγώ μια χαρα πούλησα το κινητό εκεί και είπα και ευχαριστώ. Εδώ μου πριξαν τα παπάκια ο κάθε κατακαημένος άγνωστος. Πιστοποιηση και στους αγοραστές. Με Διευθυνση κατοικίας και επιστολή. Όπως κάνει το eBay. Αλλιώς καλύτερα να μείνει το υπάρχον σύστημα. Είπαμε …Μιγιάγκι 

Επεξ/σία από jimarass26
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...