Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sheik είπε

Με ξερεις και το λες; Με χασουρα , φυσικα. Δες τις αξιολογησεις μου, καμια 20αρια εχω για καθε τοσο που κανω συναλλαγη στα τοσα χρονια που ειμαι μελος.

Οταν κραταω καθε συσκευη 3-5 μηνες εσυ λες να βγαζω και κερδος απο πανω; Πως θα γινει αυτο εξηγησε μου; 

Μη μπερδευεσαι με τους "ανοιχτηκε για ελεγχο και ξαναμπηκε στο κουτι του, χθεσινη αγορα" που τσιμπανε 5-6 με τιμολογια και βγαζουν 100+ ευρω σε καθε πωληση. Να ξερουμε τι λεμε δηλαδη

Δεν σου φταίει κανείς αν είσαι η εξαίρεση και ο μόνος που πουλάει με χασούρα…

• Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pitsfitili είπε

Όταν με πετύχεις εμένα προσωπικά σε άλλο ποστ να φάσκω και να αντιφάσκω θα μου απαντήσεις επι προσωπικού ! Προς το παρόν δεν μπορείς ! Εγώ και iPhone  που χρησιξοποιω με τον chrome παίζω και μια χαρά διαφημίσεις βλέπω κ πάλι ! Στο κάτω κάτω εάν θέλουν ας βάλουν ένα took να μην λειτουργεί το σάιτ εάν έχεις Adblock όχι να πληρώνεις 12 % Αυτά είναι εξυπνάδες 

Εξυπνάδα για μένα είναι να νομίζει κάποιος πως ένα site σαν το insomnia συντηρείται απο την κυρία Σούλα που βλέπει τις διαφημίσεις από το κινητό της...

Επίσης εξυπνάδα είναι όταν ένας διαμαρτύρεται για το 12% -το οποίο δεν είναι υποχρεωτικό- ενω ταυτόχρονα πουλάει συστηματικά σφραγισμένα προϊόντα και εισπράττει κανονικό μαύρο χρήμα που δεν καταγράφεται πουθενά...

Προφανώς αυτά δεν έχουν καμία σχέση με εσένα και απλά τα γράφω με αφορμή το μήνυμά σου. 

Οι αγορές μέσα από το marketplace είναι εξασφαλισμένες μιας και για να ολοκληρωθούν όλες οι μεταφορές των σχετικών ποσών, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η αποστολή του αντικειμένου και να μην υπάρξει κάποια ένσταση από την πλευρά του παραλήπτη. Αυτό με τις απλές αγγελίες δεν μπορεί να διασφαλιστεί ούτε στο insomnia ούτε και σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα αγγελιών χωρίς πιστοποιήσεις και μεσάζοντες. 

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sheik είπε

Με ξερεις και το λες; Με χασουρα , φυσικα. Δες τις αξιολογησεις μου, καμια 20αρια εχω για καθε τοσο που κανω συναλλαγη στα τοσα χρονια που ειμαι μελος.

Οταν κραταω καθε συσκευη 3-5 μηνες εσυ λες να βγαζω και κερδος απο πανω; Πως θα γινει αυτο εξηγησε μου; 

Μη μπερδευεσαι με τους "ανοιχτηκε για ελεγχο και ξαναμπηκε στο κουτι του, χθεσινη αγορα" που τσιμπανε 5-6 με τιμολογια και βγαζουν 100+ ευρω σε καθε πωληση. Να ξερουμε τι λεμε δηλαδη

Αυτό με τους τσιμπάνε 5 με 6 με τιμολόγια τι νόημα έχει και το αναφαίρετε συνέχεια; πάλι 2 αγγελίες μπορεί να φτιάξει και πάλι θα κάνει το ίδιο πράγμα.

Αυτός ο κόσμος υπάρχει γιατί υπάρχει κόσμος που θέλει τηλέφωνα χωρίς χαρτιά

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sheik είπε

Όταν εννοούν ανοίχθηκε για έλεγχο ;;;;Δηλαδή τι; Εάν το σφραγισμένο είναι σπασμένο πχ;;;;  Το πας πίσω από εκεί που το αγόρασες....και ΔΥΣΤΥΧΏΣ υπάρχουν άτομα που τσιμπάνε το δόλωμα......

Δηλαδή σε αυτον που θα το πουλήσεις τι θα πεις φίλε το είχα.σφραγισμενο αλλά μην ανησυχείς ανοίχθηκε το έλεγξα όλα καλά έχεις και ένα χρόνο εγγύηση από εμένα;;;;;

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Μάγκες του ινσόμνια σόρρυ αλλά την έχετε χάσει την μπάλα τελευταια, και αυτό είναι μαλλον η χαριστική βολή. Το ινσόμνια δυστυχως δεν εχει πια καμία σχέση με το καλό και ελεύθερο φόρουμ που ήταν κάποτε, και θα το καταλάβετε σύντομα που θα αρχίσει να αποχωρεί κόσμος. Η μαλακία άρχισε με τις συμπεριφορές καποιων mods που κλειδώνανε με το έτσι θέλω δημοφιλή θρέντς, μετά αρχίσανε τα clickbait αρθρα και οι συγκαλυμμένες διαφημίσεις, και τώρα το τεραστιο χαράτσι στο marketplace. Μα ειλικρινά, πείτε μου, ποιός και γιατί να δεχτεί να πληρώσει το ινσομνια απο την ψωροκώσταινα, οταν υπάρχουν εγκυρότατες διεθνείς πλατφόρμες οπως το ebay και το amazon με την ίδια και μικρότερη χρέωση για τους μικρούς sellers και όταν και υπάρχουν και εντελώς δωρεαν διαδικτυακές εναλλακτικές; Λυπάμαι, αυτοκαταστρέφεστε.   

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

Όταν εννοούν ανοίχθηκε για έλεγχο ;;;;Δηλαδή τι; Εάν το σφραγισμένο είναι σπασμένο πχ;;;;  Το πας πίσω από εκεί που το αγόρασες....και ΔΥΣΤΥΧΏΣ υπάρχουν άτομα που τσιμπάνε το δόλωμα......

Δηλαδή σε αυτον που θα το πουλήσεις τι θα πεις φίλε το είχα.σφραγισμενο αλλά μην ανησυχείς ανοίχθηκε το έλεγξα όλα καλά έχεις και ένα χρόνο εγγύηση από εμένα;;;;;

H περιπτωση αυτη ειναι η χειροτερη, διοτι στην ουσια βρηκαν αγγελια μια συσκευη ανοιγμενη σε χαμηλη τιμη απο αντιστοιχα αλλον που το πηρε με τιμολογιο και προς τιμην του το εδωσε χαμηλα, το παιρνουν αυτοι οι εξυπνοι για να το πουλησουν λιιιγο κατω απο την επισημη τιμη σφραγισμενου και να βγαλουν μεροκαματο. Οποτε λενε την απολυτη παπαρια "ανοιχτηκε για ελεγχο" LOL

Eτυχα περιπτωση πριν κανενα μηνα που εδιναε ενας το Vivo X80 Pro 700 ευρω(!) και εστειλα αμεσως γιατι το ηθελα για μενα, δεν τον προλαβα το εδωσε σε 5' λεπτα σε εναν αλλο που μιση ωρα μετα το ειχε βαλει 900 στο Marketplace του Facebook 😛

Επεξ/σία από sheik
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kaberis555 είπε

Ακριβώς και μένα αυτο μου κάνει μεγάλη εντύπωση !! δεν λέει πουθενά τι θα γίνει αν το προιον γυρίσει πίσω με φθορές η δεν γυρίσει ποτέ ή το έχεις στειλει σφραγισμένο και έρθει ανοιγμένο ?

λίγο γρήγορα που διάβασα τους όρους λέει ότι το insomnia απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη (άρθρο 7 των όρων).

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sheik είπε

H περιπτωση αυτη ειναι η χειροτερη, διοτι στην ουσια βρηκαν αγγελια μια συσκευη ανοιγμενη σε χαμηλη τιμη απο αντιστοιχα αλλον που το πηρε με τιμολογιο και προς τιμην του το εδωσε χαμηλα, το παιρνουν αυτοι οι εξυπνοι για να το πουλησουν λιιιγο κατω απο την επισημη τιμη σφραγισμενου και να βγαλουν μεροκαματο. Οποτε λενε την απολυτη παπαρια "ανοιχτηκε για ελεγχο" LOL

Eτυχα περιπτωση πριν κανενα μηνα που εδιναε ενας το Vivo X80 Pro 700 ευρω(!) και εστειλα αμεσως γιατι το ηθελα για μενα, δεν τον προλαβα το εδωσε σε 5' λεπτα σε εναν αλλο που μιση ωρα μετα το ειχε βαλει 900 στο Marketplace του Facebook 😛

Πού να δεις και τα πολλαπλά account  πχ ένας έχει ένα προϊόν στο πρώτο του λογαριασμό με τις πολλές αξιολογήσεις με υψηλή τιμή βλέπει ότι δεν τραβάει οπότε το πουλάει στον δεύτερο του λογαριασμό με τις λιγότερες αξιολογήσεις κάνει ο ένας λογαριασμός στον άλλον αξιολόγηση και ο δεύτερος πλέον λογαριασμός το πουλάει φθηνότερα.......αυτά φυσικά δεν γίνονται εδώ στο site αλλά σε ένα άλλο site που μπαίνει ένας φίλος απ' το χωριό........

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εξυπνάδα για μένα είναι να νομίζει κάποιος πως ένα site σαν το insomnia συντηρείται απο την κυρία Σούλα που βλέπει τις διαφημίσεις από το κινητό της...

Επίσης εξυπνάδα είναι όταν ένας διαμαρτύρεται για το 12% -το οποίο δεν είναι υποχρεωτικό- ενω ταυτόχρονα πουλάει συστηματικά σφραγισμένα προϊόντα και εισπράττει κανονικό μαύρο χρήμα που δεν καταγράφεται πουθενά...

Προφανώς αυτά δεν έχουν καμία σχέση με εσένα και απλά τα γράφω με αφορμή το μήνυμά σου. 

Οι αγορές μέσα από το marketplace είναι εξασφαλισμένες μιας και για να ολοκληρωθούν όλες οι μεταφορές των σχετικών ποσών, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η αποστολή του αντικειμένου και να μην υπάρξει κάποια ένσταση από την πλευρά του παραλήπτη. Αυτό με τις απλές αγγελίες δεν μπορεί να διασφαλιστεί ούτε στο insomnia ούτε και σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα αγγελιών χωρίς πιστοποιήσεις και μεσάζοντες. 

Κάτσε κ πλήρωνε εάν θέλεις ! Αρκετός κόσμος θα αποχωρήσει και θα το δεις .

ΥΓ : «Το κάθε Σούλα « εννοείται πήγαινε σε εμένα γιατί εγώ αναφέρθηκα σε αυτό όποτε σου απαντώ Ότι σε λίγο θα μας πεις ότι ΕΒΑΖΕ και από την τσέπη του το insomnia  και δεν το συντηρούσαν οι διαφημίσεις και οι επισκεψιμότητα(😂)Για αυτό ήταν κάποτε Επίσημος χορηγός του «Γερμανού » επειδή δεν έχει καθόλου επισκεψιμότητα και (κλικς) Μην κοιτάς που πλέον είναι χορηγός των holics επειδή αυτοί πλέον είναι οι ποιο διάσημοι όλων. Όποτε μάλλον πρέπει να ψαχτείς καλύτερα και η κάθε Σουλα από οτι φαίνεται τα λέει μια χαρά :)

Επεξ/σία από Pitsfitili
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PLHROPPP είπε

Πού να δεις και τα πολλαπλά account  πχ ένας έχει ένα προϊόν στο πρώτο του λογαριασμό με τις πολλές αξιολογήσεις με υψηλή τιμή βλέπει ότι δεν τραβάει οπότε το πουλάει στον δεύτερο του λογαριασμό με τις λιγότερες αξιολογήσεις κάνει ο ένας λογαριασμός στον άλλον αξιολόγηση και ο δεύτερος πλέον λογαριασμός το πουλάει φθηνότερα.......αυτά φυσικά δεν γίνονται εδώ στο site αλλά σε ένα άλλο site που μπαίνει ένας φίλος απ' το χωριό........

ο οποιος φιλος απο το χωριο.... το ειχε κερδισει μια ξαδερφη του σε διαγωνισμο

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, AtiX είπε

Να μην έκλεινες τα μάτια σου σε ένα πρόβλημα που θα το βρεις μπροστά σου…

το λέγαμε και μας κράζετε…

το insomnia δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα…

Παντελώς άκυρο σχόλιο , εκτός τόπου και χρόνου θα έλεγα !

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Αν πουλάς 1-2 αντικείμενα το χρόνο μένεις όπως είσαι τώρα. Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσεις το marketplace χωρίς να το θέλεις! :) 

Άρα επιβεβαιώνεται ότι το πλεονέκτημα του νέου συστήματος για τον πωλητή δεν είναι η ασφάλεια, αλλά το ξεκλείδωμα του μεγαλύτερου αριθμού συναλλαγών. Ασφάλεια προσφέρεται μόνο στον αγοραστή.

• Like 2
Δημοσ.

Σαφώς και δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, σαφώς όμως δεν είναι και συνέταιρος κατά 12% με κάθε μέλος.

Ας βρει αυτό το ανάμεσα που είναι.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επίσης όσοι λένε ότι επειδή υπάρχουν adblockers, δεν βγάζει λεφτά το εκάστοτε site, είναι εκτός πραγματικότητας. Τα ads πάντα ήταν ενα ελάχιστο ποσοστό των κερδών.

Το σημαντικό για οποιοδήποτε site είναι να έχει όσο μεγαλύτερο traffic μπορει. Απο εκεί και πέρα υπάρχουν δεκάδες τρόποι για monetization, και πολλοί από αυτούς δεν επιβαρύνουν τον χρήστη (πχ. affiliate marketing).

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...