Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλα μπραβο για ολη σας την προσπαθεια, αλλα το σχεδον 10% προμηθεια ειναι απλα απαγορευτικο για τους περισσοτερους

• Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Μην το γελάς μπορεί να μη φέρνουν τόσο κόσμο όσο οι αγγελίες αλλά μια σημαντική μερίδα των επισκέψεων (που ανεβάζει το κασέ λόγω του traffic που αποδεικνύεται σε υποψήφιους σπόνσορες πχ κάτι κλειδιά για windows ή ότι άλλο sponsored "είδηση" βγαίνει στο homepage + αυξάνει και το SEO λόγω backlinks κτλ που σημαίνει ότι ανεβαίνει στα αποτελέσματα στο google και άρα μεγαλώνει το traffic ακόμη παραπάνω) προέρχεται απο αυτό!

Δεν λέω να τους πληρώνουν αλλά πραγματικά τους έχουν "γραμμένους" δηλαδή ένα τρολλ account 100 post μερικών ημερών/μηνών μπορεί για παράδειγμα να μου πει εμένα μια μπαρούφα και να με προσβάλει και αν του απαντήσω (χωρίς βρισιές κτλ απλά όχι να πω και ευχαριστώ ) 

Τότε κάνει report το troll account και σημασία δεν θα δώσουν θα σου βάλουν +1 πόντο που φεύγει μετά απο 100 χρόνια και στους 3 σε σβήνουν έτσι απλά. 

τα πραγματα ειναι απλα, ποσους υπολογιστες θα πουλησει ενας απλος χρηστης και ποσους ενας εμπορος μεσα σε 2-3 χρονια;

αρα τον απλο χρηστη τον εξυπηρετει το υπαρχον συστημα και αυτος που κλωτσαει ειναι ο εμπορος που βρηκε το παραθυρακι του ινσομνια για να ξεγελαει το συστημα, ο bildanos ανελυσε το feedback που δεχεται, οποτε μονο ηλιθιοι που δεν καταλαβαινουν τί διαβαζουν ή πονηρηδιδες κακοβουλοι αντιδρουν και επι 25 σελιδες γραφονται πραγματα που εξηγουνται σε 1-2 σελιδες

ενα πωλητης που θα δωσει στοιχεια μαζι με τη διευθυνση δεν θα μπορει πλεον να κανει πολλαπλα account γιατι ποσες διαφορετικες διευθυνσεις να δωσει;

επισης ακομα και το σκρουτζ μπορει να σου ακυρωσει την αποστολη μεχρι και ενα δευτερολεπτο πριν χτυπησει ο κουριερ το κουδουνι σου, μετα δεν εχει ευθυνη

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 2
Δημοσ.

παιδες να ρωτησω κατι? θα μπορουμε επιλεκτικα να διαλεγουμε τον τροπο πωλησης ή αν ειμαστε πιστοποιημενοι δε θα μπορουμε να πουλαμε με τον παλιο τροπο? για εμας που ειμαστε επαρχια ειναι ενας τροπος να δωσουμε πιο ευκολα ενα αντικειμενο αν και το 12% ειναι μεγαλο ποσοστο. πχ εγω στα 16 χρονια εχω πχ 50 πωλησεις, και απο οταν πηγα επαρχια δυσκολεψε το πραγμα, οποτε θα ηθελα να το δοκιμασω το νεο συστημα ομως πχ για ενα  iphone, η χασουρα μου θα ηταν μεγαλη ή αντιστοιχα το κοστος για αγορταστη θα εφτανε σχεδον ενος νεου. 

Επομενως αν μπορουμε να το χρησιμοποιουμε επιλεκτικα σε αντικειμενα που φευγουν πιο δυσκολα, για μενα αξιζει αν και το 12% ειναι πολυ ειδικα με τοσες συναλλαγες που γινονται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος πάει για πολλά χάνει και τα λίγα έχω δει πολλά forum να χάνουν τον κόσμο τους από αλλαγές σε αγγελίες ωραίο το σύστημα αλλά δεν είμαστε επαγγελματίες για να πληρώνουμε τόσο μεγάλες προμήθειες Επίσης δεν θα μου άρεσε καθόλου στο κομμάτι των αγγελιών σε ένα τεχνολογικό forum και όχι σε ένα site απλά αγγελιών να μπουν τα μαγαζιά και οι επαγγελματίες 

Επεξ/σία από trelos_
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Chri_s89 είπε

12% είναι τεράστια προμήθεια για την κάθε συναλλαγή! Δείτε το και αλλάξτε το αν θέλετε να μείνουν μέλη στο insomnia.

Η κοινότητα του Insomnia όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με το κομμάτι των αγγελιών... 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο παιδιά !

Επιτέλους !

Για τους απλούς χρήστες δεν έχει κάποια επίπτωση. Μπορούν μια χαρά να πουλάνε τα προϊόντα που έχουν όπως πριν. Ούτως ή άλλως 2 αγγελίες την εβδομάδα είναι αρκετές. 

Διαβάστε και σταματήστε το κράξιμο.

Να προτιμάτε να αγοράζετε από καταστήματα που θα έχετε και απόδειξη και εγγύηση και όχι από την κυρά Κούλα που της το έφεραν "δώρο" και δεν το θέλει ή το κέρδισε σε διαγωνισμό ή από τους μαυραγορίτες που το παίρνουν χωρίς ΦΠΑ και το πουλάνε σε τιμή "ευκαιρίας" όπως έγινε με τα (PS5)

Για τους επαγγελματίες πωλητές να υπάρχει χρέωση εφόσον το κάνουν και βγάζουν χρήματα μέσω του site. 

Υ.Γ. Βάλτε και extra όρο 

"Όλες οι συναλλαγές άνω των 299 ευρώ να γίνονται υποχρεωτικά μέσω marketplace "

Επεξ/σία από DimosMcLaren
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ειμαστε κι εμεις οι απλοι χομπιστες που δοκιμαζουμε πχ συσκευες κινητων καθε 3-4-5 μηνες και ερχομαστε εδω να πουλησουμε ΜΕ ΧΑΣΟΥΡΑ ωστε να παρουμε κατι καινουριο για δοκιμη. Αποδεχομαστε την χασουρα γιατι ειναι το χομπι μας.

Το να βαζετε τετοια προμηθεια ειναι σχεδον αστειο. Βαλτε ενα συστημα που θα ξεχωριζει τους εμπορους-καρχαριες (ολοι ξερουμε δεν ειμαστε χθεσινοι) και να εχουν προμηθεια μεγαλυτερη απο τους "απλους χρηστες". Για παραδειγμα, ξεκινας με μικρη προμηθεια(1-2%) και οσο ανεβαινεις στις πωλησεις, ανεβαινει και η προμηθεια. 100-200+ πωλησεις ας εχει 12%. 

Ή αν αυτο ειναι πολυ περιπλοκο, βαλτε 1 αγγελια το μηνα για τον καθενα με 0-2% προμηθεια (εξυπηρετουμαστε ετσι οι χομπιστες) και απο κει και πανω παρτε και μισα-μισα αν θελετε.

Επεξ/σία από sheik
  • Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Πόσοι είναι άραγε αυτοί που μπαίνουν από smartphone/tablet που δεν υπάρχει εκεί adblock ?

Στα κινητά μια χαρά Adblock υπάρχει… μια βόλτα στα vs της Apple με τους πάντες, μια χαρά πληροφορίες μπορείς να βρεις…

8 λεπτά πριν, Pitsfitili είπε

Ποιος μπαίνει από υπολογιστών ρε φιλαράκο το σήμερον ημέρα ρε μη…

Όλοι από κινητό μπαίνουμε μη γίνεσαι αστείος 

Βρε φίλε μου κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας… έχω βαρεθεί να διαβάζω για το πόσο γαματω είναι το Android που με ένα κλικ κόβεις από παντού τις διαφημίσεις…

Σταματήστε, ορισμένοι, σε ένα τεχνολογικό φορούν και ανάλογα με το τι σας συμφέρει να αλλάζετε της πραγματικότητα…  

Μόλις τώρα, sheik είπε

Παιδια ειμαστε κι εμεις οι απλοι χομπιστες που δοκιμαζουμε πχ συσκευες κινητων καθε 3-4-5 μηνες και ερχομαστε εδω να πουλησουμε ΜΕ ΧΑΣΟΥΡΑ ωστε να παρουμε κατι καινουριο για δοκιμη. Αποδεχομαστε την χασουρα γιατι ειναι το χομπι μας.

Με χασούρα σίγουρα… βρε τι γραφετε????

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Στα κινητά μια χαρά Adblock υπάρχει… μια βόλτα στα vs της Apple με τους πάντες, μια χαρά πληροφορίες μπορείς να βρεις…

Βρε φίλε μου κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας… έχω βαρεθεί να διαβάζω για το πόσο γαματω είναι το Android που με ένα κλικ κόβεις από παντού τις διαφημίσεις…

Σταματήστε, ορισμένοι, σε ένα τεχνολογικό φορούν και ανάλογα με το τι σας συμφέρει να αλλάζετε της πραγματικότητα…  

Όταν με πετύχεις εμένα προσωπικά σε άλλο ποστ να φάσκω και να αντιφάσκω θα μου απαντήσεις επι προσωπικού ! Προς το παρόν δεν μπορείς ! Εγώ και iPhone  που χρησιξοποιω με τον chrome παίζω και μια χαρά διαφημίσεις βλέπω κ πάλι ! Στο κάτω κάτω εάν θέλουν ας βάλουν ένα took να μην λειτουργεί το σάιτ εάν έχεις Adblock όχι να πληρώνεις 12 % Αυτά είναι εξυπνάδες 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Με χασούρα σίγουρα… βρε τι γραφετε????

Με ξερεις και το λες; Με χασουρα , φυσικα. Δες τις αξιολογησεις μου, καμια 20αρια εχω για καθε τοσο που κανω συναλλαγη στα τοσα χρονια που ειμαι μελος.

Οταν κραταω καθε συσκευη 3-5 μηνες εσυ λες να βγαζω και κερδος απο πανω; Πως θα γινει αυτο εξηγησε μου; 

Μη μπερδευεσαι με τους "ανοιχτηκε για ελεγχο και ξαναμπηκε στο κουτι του, χθεσινη αγορα" που τσιμπανε 5-6 με τιμολογια και βγαζουν 100+ ευρω σε καθε πωληση. Να ξερουμε τι λεμε δηλαδη

Επεξ/σία από sheik
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Με 12% προμήθεια δεν αξίζει να πουλάμε τίποτα κάτω από 100€ γιατί μας παίρνετε ένα μεγάλο κομμάτι. No thanks, δεν βλέπω κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με όσα κάναμε έως τώρα.

ειναι ποσοστο οποτε η 100 η 1000 παντα ειναι μεγαλο το ποσοστο, φιλος στο παρελθον πουλησε μεσω ebay και μου ελεγε οτι μετανιωσε

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sheik είπε

Μη μπερδευεσαι με τους "ανοιχτηκε για ελεγχο και ξαναμπηκε στο κουτι του, χθεσινη αγορα" που τσιμπανε 5-6 με τιμολογια και βγαζουν 100+ ευρω σε καθε πωληση. Να ξερουμε τι λεμε δηλαδη

Εδώ είναι η ουσία και αυτοί κάνουν το θόρυβο εδώ μέσα. Οι άλλοι που πουλάνε μια στο τόσο γιατί αντιδρούν δεν το καταλαβαίνω.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pitsfitili είπε

Όταν με πετύχεις εμένα προσωπικά σε άλλο ποστ να φάσκω και να αντιφάσκω θα μου απαντήσεις επι προσωπικού ! Προς το παρόν δεν μπορείς ! Εγώ και iPhone  που χρησιξοποιω με τον chrome παίζω και μια χαρά διαφημίσεις βλέπω κ πάλι ! Στο κάτω κάτω εάν θέλουν ας βάλουν ένα took να μην λειτουργεί το σάιτ εάν έχεις Adblock όχι να πληρώνεις 12 % Αυτά είναι εξυπνάδες 

Να μην έκλεινες τα μάτια σου σε ένα πρόβλημα που θα το βρεις μπροστά σου…

το λέγαμε και μας κράζετε…

το insomnia δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα…

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η κοινότητα του Insomnia όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με το κομμάτι των αγγελιών... 

Εσύ καλά το λες. Οι ειδήμονες εδώ μέσα δεν σε πιστεύουν όμως.😝

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...