Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dsi44 είπε

νομιζω οτι αυτος ο μηχανισμος πωλησεων πρεπει να γινει υποχρεωτικος μονο για αυτους που πουλανε επαγγελματικα εδω μεσα,ωστε πλεον να ειναι καθολα νομιμη η διαδικασια.Για τους υπολοιπους μπορει να λειτουργει και το παλαιοτερο συστημα χωρις ομως να μπορουν οι επαγγελματιες να πωλουν εκει.

Έχεις 2 δωρεάν την εβδομάδα. 8 τον μήνα. 

Επεξ/σία από dtk-386
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Δεν είμαι χτεσινος στα fora. Ούτε πιτσιρικάς. Ούτε είπα πουθενά ότι δεν με ενδιαφέρουν οι αγγελίες. Ξέρω όμως πολύ καλά ότι ανέκαθεν οι αγγελίες είναι ο καρκίνος των σελίδων που δεν είναι αυτό το αντικείμενο τους. Απλή κατανόηση. Και μάστιγα είστε κι εσείς οι υπερασπιστές αυτών που δεν διαβάζουν το αρχικό κείμενο και κατηγορούν όσους τολμούν να πουν το αυτονόητο. 

Θα ήθελα πάντως να διαβάσω τους λόγους για αυτό που γράφεις στο bold.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Αυτό λέω. Υπάρχει επισκεψιμότητα άρα και έσοδα διαφημίσεων? Δεν ξέρω. Υποθέτω.

Λογικά,ναι, αλλά μόνο οι διαχειριστές του φόρουμ θα γνωρίζουν τους ακριβεις αριθμούς 🙄

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Δεν είμαι χτεσινος στα fora. Ούτε πιτσιρικάς. Ούτε είπα πουθενά ότι δεν με ενδιαφέρουν οι αγγελίες. Ξέρω όμως πολύ καλά ότι ανέκαθεν οι αγγελίες είναι ο καρκίνος των σελίδων που δεν είναι αυτό το αντικείμενο τους. Απλή κατανόηση. Και μάστιγα είστε κι εσείς οι υπερασπιστές αυτών που δεν διαβάζουν το αρχικό κείμενο και κατηγορούν όσους τολμούν να πουν το αυτονόητο. 

10 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Ε τότε προς τί ο καημός; Έχεις 2 αγγελίες δωρεάν. Αν όλοι αυτοί που μυξοκλαινε και συχτηριζουν το insomnia γιατί χρεώνει τις αγγελίες και απειλούν να φύγουν τότε λέω στο καλό και να μην μας γράψουν. Το insomnia δεν είναι μόνο αγγελίες. Για εμένα το insomnia θα έπρεπε να καταργήσει τον τομέα των αγγελιών. 

Με κάλυψες, πολύ καλά έκανα λοιπόν και στην είπα αφού απλά μπήκες για το τσαμπουκά...

καρκίνος οι αγγελίες για φόρουμ τεχνολογίας με παρουσίαση προιόντων, να καταργηθούν.

Ρε πάτε καλά ορισμένοι?

• Thanks 1
Δημοσ.

Πραγματικά εκεί που έχουν φτάσει οι αγγελίες στο site κανείς δεν ξέρει καθαρά να πει ποια πλευρά έχει δίκαιο και ποια άδικο.

Απο την μια είναι οι χομπίστες ιδιώτες που θέλουν να πουλήσουν ή να αγοράσουν κάτι και βλέπεις πράγματι πολλούς λογαριασμούς με μερικές δεκάδες αξιολογήσεις σε κάποιο λογικό βάθος χρόνου κάποιων ετών. 
Απο την άλλη μέλη ιδιώτες -όχι έμπορες - με μερικές εκατοντάδες αξιολογήσεις μέσα σε μερικά χρόνια ή και μήνες και εκεί λες κάτι παίζει.

Είναι φυσιολογικό να έχεις πχ 200 αξιολογήσεις όλες από προϊόντα υψηλής τεχνολογία (κινητά ταμπλετ) μια κάθε διήμερο που τα βρήκες;

Ειναι δυνατόν να είναι τα περισσότερα σφραγισμένα ή ημερών και να τα πουλάς γιατί δεν σε βόλεψε το μέγεθος; 

Ειναι δυνατόν να είναι παρά πολλά κερδισμένα από διαγωνισμούς ; Έλα ρε φίλε να παίξουμε μαζί ένα τζόκερ …..

Ειναι δυνατόν να σου τα κάνουν δώρο κάθε βδομάδα; Γνώρισε μας και εμάς τους φίλους σου ή τέλος πάντων πες τους ότι τα ακριβά δώρα που σου κάνουν δεν είναι του γούστου σου να σου πάρουν πχ και κανένα ρούχο κανένα γλυκο όχι κάθε βδομάδα iPhone iPad Samsung galaxy αφού δεν τα θες και τα πουλάς ;

Γιατι σε κάποιους λογαριασμούς με πολλές αξιολογήσεις ανά δυο τρεις βλέπεις τα ίδια user names να αξιολογούν με συχνότητα πολλές φορές δυο τρεις φορές το δεκαπενθήμερο;  ή έχεις πολλούς και πλούσιους φίλους που σε εμπιστεύονται και ψωνίζουν κάθε μήνα από εσένα τον «ιδιωτη» ή πόλους λογαριασμούς…..

Αν κάπου είμαι υπερβολικός ή έχω κάνει λάθος εκτίμηση ζήτω προκαταβολικά συγγνώμη 

• Like 16
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DeareN είπε

Με κάλυψες, πολύ καλά έκανα λοιπόν και στην είπα αφού απλά μπήκες για το τσαμπουκά...

καρκίνος οι αγγελίες για φόρουμ τεχνολογίας με παρουσίαση προιόντων, να καταργηθούν.

Ρε πάτε καλά ορισμένοι?

Ποιο τσαμπουκα; Μπορώ να έχω την άποψη μου ή θα πρέπει να σου ζητήσω την εγκριση τι θα γράψω; Εντάξει σε καταλάβαμε τι θες να πεις. Προχώρα παρακάτω τώρα.

5 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

Πραγματικά εκεί που έχουν φτάσει οι αγγελίες στο site κανείς δεν ξέρει καθαρά να πει ποια πλευρά έχει δίκαιο και ποια άδικο.

Απο την μια είναι οι χομπίστες ιδιώτες που θέλουν να πουλήσουν ή να αγοράσουν κάτι και βλέπεις πράγματι πολλούς λογαριασμούς με μερικές δεκάδες αξιολογήσεις σε κάποιο λογικό βάθος χρόνου κάποιων ετών. 
Απο την άλλη μέλη ιδιώτες -όχι έμπορες - με μερικές εκατοντάδες αξιολογήσεις μέσα σε μερικά χρόνια ή και μήνες και εκεί λες κάτι παίζει.

Είναι φυσιολογικό να έχεις πχ 200 αξιολογήσεις όλες από προϊόντα υψηλής τεχνολογία (κινητά ταμπλετ) μια κάθε διήμερο που τα βρήκες;

Ειναι δυνατόν να είναι τα περισσότερα σφραγισμένα ή ημερών και να τα πουλάς γιατί δεν σε βόλεψε το μέγεθος; 

Ειναι δυνατόν να είναι παρά πολλά κερδισμένα από διαγωνισμούς ; Έλα ρε φίλε να παίξουμε μαζί ένα τζόκερ …..

Ειναι δυνατόν να σου τα κάνουν δώρο κάθε βδομάδα; Γνώρισε μας και εμάς τους φίλους σου ή τέλος πάντων πες τους ότι τα ακριβά δώρα που σου κάνουν δεν είναι του γούστου σου να σου πάρουν πχ και κανένα ρούχο κανένα γλυκο όχι κάθε βδομάδα iPhone iPad Samsung galaxy αφού δεν τα θες και τα πουλάς ;

Γιατι σε κάποιους λογαριασμούς με πολλές αξιολογήσεις ανά δυο τρεις βλέπεις τα ίδια user names να αξιολογούν με συχνότητα πολλές φορές δυο τρεις φορές το δεκαπενθήμερο;  ή έχεις πολλούς και πλούσιους φίλους που σε εμπιστεύονται και ψωνίζουν κάθε μήνα από εσένα τον «ιδιωτη» ή πόλους λογαριασμούς…..

Αν κάπου είμαι υπερβολικός ή έχω κάνει λάθος εκτίμηση ζήτω προκαταβολικά συγγνώμη 

Να αγιασει το πληκτρολόγιο σου. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πάνω στην αναμπουμπούλα γίνεται να ανοίξετε και τα σχόλια στις αγγελίες? Θα πλήρωνα 20 σεντς για να κανω ένα σχόλιο κάτω από αγγελία, πάντα με κοσμιο τρόπο. 

• Thanks 1
Δημοσ.

12% είναι τεράστια προμήθεια για την κάθε συναλλαγή! Δείτε το και αλλάξτε το αν θέλετε να μείνουν μέλη στο insomnia.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 12% προμήθεια δεν αξίζει να πουλάμε τίποτα κάτω από 100€ γιατί μας παίρνετε ένα μεγάλο κομμάτι (που και πάλι δεν αξίζει γιατί χάνουμε λεφτά χωρίς κάποιο ουσιαστικό πλεονέκτημα). No thanks, δεν βλέπω κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με όσα κάναμε έως τώρα.

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Μου κάνει εντύπωση που κάποιοι μιλάνε με άνεση για πωλήσεις των 1000€, μαύρα, χωρίς ντροπή…

Ρε μην καρφώνεστε έτσι….

Με το 90% με Adblock όχι δεν πληρώνονται από την επισκεψιμότητα…

Ποιος μπαίνει από υπολογιστών ρε φιλαράκο το σήμερον ημέρα ρε μη…

Όλοι από κινητό μπαίνουμε μη γίνεσαι αστείος 

Δημοσ.

Αλήθεια τι εισόδημα πρέπει να έχει κάποιος ιδιώτης ώστε να μπορεί να αγοράζει σε εβδομαδιαία βάση κινητά άνω των 700  ή των 1000€ Όπως λέει σφραγισμένα και να τα προωθεί  στις αγγελίες;

Ένας ιδιώτης φαντάζομαι ότι μπορεί να αγοράσει κάποια ηλεκτρονική συσκευή η οποιαδήποτε συσκευή αγαθό που αξίζει ένα σεβαστό ποσό χρημάτων είτε μέσω πιστωτικής κάρτας με δόσεις είτε εφόσον είναι πάνω από 500 € με τραπεζική κατάθεση ένα τραπεζικό ίδρυμα που εκδίδει μια πιστωτική κάρτα όταν δει ότι επανειλημμένως μέσα σε ένα μήνα γίνονται αγορές κάποιων χιλιάδων ευρώ Δεν βάζει κάποιο όριο ή ακόμα και τράπεζα που βλέπει να γίνονται αίτηση για να τραβηχτούν από κάποιο λογαριασμό κάποιες εκατοντάδες ή χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα δεν κάνει κάποιον έλεγχο; 
Μόνο σε μένα φαίνονται οι ύποπτες αγγελίες ιδιωτών που πουλάνε κινητά ή ταμπλετ αρκετών χιλιάδων ευρώ και όχι ένα αλλά 2 ή 3 μέσα στην περίοδο ενός δύο μηνών και  όλα σφραγισμένα;

Θελω να πω ότι το πρόβλημα στο site δεν είναι το 12% προμήθεια που θέλουνε να βάλουνε που στο κάτω κάτω όποιος θέλει συμμετέχει όποιος θέλει δε συμμετέχει εφόσον προς το παρόν είναι προαιρετικό το πρόβλημα είναι να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν λογαριασμοί και αγγελίες που κάνουνε κρα από μακριά ότι είναι παραμάγαζα και παρεμπόριο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ξερω να θα πρεπει και εγω να σχολιασω το 12% αυτο που ειναι καλο ειναι το KYC για να μην υπαρχουν περιπτωσεις "περιεργων" πωλητων.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω μια χαρα το βρισκω.

Αν και το ποσοστο ειναι οντως υψηλο, το κομματι των αγγελιων, με λιγες ποσοστιαια εξαιρεσεις, εχει οντως καταντησει να χρησιμοποιείται απο εμπόρους (ή "εμπόρους") και οχι απο χομπιστες. 

Όσοι μπορουμε να σκεφτουμε, πάνω κατω καταλαβαινουμε. 

Όποτε, αν δεν σας αρεσει, φτιαξτε μια εταιρεια, βγαλτε ΑΦΜ, τραβατε στο skroutz ή όπου αλλου και καντε εκει τη δουλεια σας.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...