Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τωρα καταλαβα γιατι προεκυψε το οριο των δυο αγγελιων,

Πρωτα κανεις κατι δυσκολο και μετα προσφερεις επι πληρωμη την λυση

• Like 2
Δημοσ.

Το 12%είναι υπερβολικο... Βρείτε τρόπο να μπαίνουν διαφημίσεις που να μην μπλοκάροντε απο adblock. Θα καπελοθουν οι τιμές.. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, AtiX είπε

Με το 90% με Adblock όχι δεν πληρώνονται από την επισκεψιμότητα…

Πόσοι είναι άραγε αυτοί που μπαίνουν από smartphone/tablet που δεν υπάρχει εκεί adblock ?

• Confused 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Pitsfitili είπε

Δεν πληρώνονται λες από την επισκεψιμότητα;

Κοιτάξτε πως θα πέσουν κατακόρυφα η αγγελίες στο insomnia !

Γιατι να πέσουν;Διαβασες καθολου τι λεει το "αρθρο";

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Συμφωνώ με αυτά που λες (ειδικά με το μαυρισμένο που το σχολίασα σε ποστ δικό μου πιο πίσω με άλλα λόγια) αλλά πιστεύω είσαι λίγο αυστηρός και ακριβός :P 

Το 3 ας πούμε δεν χρειάζεται να γίνει τουλάχιστον υποχρεωτικά αν θέλει κάποιος ας ανταλλάξει, αν δεν θέλει για κάποιο λόγο ο πωλητής να δώσει νούμερο ο αγοραστής μπορεί απλά να μην προχωρήσει. 

Το 4 το βρίσκω αρκετά αυστηρό θέλω να πω εγώ πιστεύω θα ήταν καλό να μπορείς να καταχωρήσεις (σε μια αγγελία) πολλαπλά προϊόντα και αντι να τα "διαγράφεις" ως "πωλήθηκε" να μπορείς  (χωρίς να κλείσεις ολόκληρη την αγγελία) απλά να κατοχυρώσεις πως πουλήθηκε 1 απο τα αντικείμενα και να μπορείς να ανταλλάξεις αξιολογήσεις για αυτό. 

Δεν είναι όλοι μαγαζάτορες που έχουν "πραμάτεια" και ειναι δύσκολο σε μια αγγελία να βάζεις μόνο ένα θα θες μήνες για να τελειώσεις (εκτός αν βάζεις πολλαπλά σε μια όπου εκει πάλι θα χάσεις απο αξιολογήσεις μιας και θα πάρεις μόνο μία) 

Εγώ ας πούμε σκέφτομαι να πουλήσω 3 κάρτες 1 κάμερα 1 μνήμη για λάπτοπ και 1 παλιό κινητό. 

θέλω 6 βδομάδες για να το κάνω αυτό μια μια αγγελία την φορά.... κανένας δεν έχει τόσο κουράγιο.. 

όσο για τις τιμές νομίζω ειναι ακριβές πχ ναι οκ συμφωνώ να πληρώσεις παραπάνω για να βάλεις έξτρα αγγελίες αλλά όχι και να πληρώσεις 50 cent για την ανανέωση θέλω να πω μαζεύεται σημαντικό ποσό (ειδκά αν πουλάς μικροπράματα και χαμηλής αξίας) 

Τέλος κάτι που ξέχασα να αναφέρω αλλά δεν το ανάφερες και εσύ και νομίζω θα συμφωνήσεις είναι να βάλουν σύστημα επιβεβαίωσης αγοράς δηλαδή ένα κουμπί που θα πατήσει ο πωλητής (σαν submit) ότι δέχεται να πουλήσει στον Χ αγοραστή και ο Χ αγοραστής πως δέχεται να αγοράσει στον Υ πωλητή. 

Αυτό ειναι χρήσιμο για να αποκτήσουν ευθύνη και οι αγοραστές και να μην κάνουν πλάκες να πουν στείλτο και να μην παραλάβουν ποτέ ή να αλλάξουν γνώμη ενώ εσύ ήδη το έστειλες κτλ. 

Κάθε φορά που και οι 2 επιβεβαιώσουν στο σύστημα ότι θέλουν να προχωρήσουν στην αγορά αν μετά ο αγοραστής δεν αγοράσει ποτέ ή αλλάξει γνώμη να παίρνει αυτόματα μια αρνητική αξιολόγηση ότι τελικά δηλαδή την ακύρωσε την αγορά. 

Έτσι θα εξαφανιστούν πολλοί αργόσχολοι πλακατζήδες. 

Επίσης θα σταματήσουν και κάποιοι πονηροί πωλητές εμένα μου έχει τύχει να συμφωνήσουμε με πωλητή σε αγορά, να μεταφέρω εγώ χρήματα (και να υπολογίζω στην αγορά) για να παραλάβω και μετά απο μια δυο μέρες να μου λέει πως τελικά θα κρατήσει το προϊόν ή θα το δώσει στο ανιψάκι του (και βασικά κάποιος μετά απο εμένα προσέφερε καλύτερη τιμή ή ήταν κοντά στην περιοχή του ) 

και ειναι και αυτό σοβαρό πρόβλημα γιατί πχ στην περίπτωση μου ήταν ή να αγοράσω απο τον πωλητή στο insomnia ή απο μια αγγελία στο ebay όταν ο πωλητής είπε πως θα το δώσει στο "ανιψάκι" του η αγγελία στο ebay πωλήθηκε αν εξ αρχής μου έλεγε όχι θα είχα το προϊόν που ήθελα σε τιμή που ήθελα αλλά έμεινα τελικά με τίποτα. 

Εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο (πιο απλά αυτός που "το ξεκινάει" πρέπει να ειναι αυτός που τιμωρείται ) και πως ανετα εργαλειοποιείται αυτό έχω σταμπάρει και account που το κάνουν αλλά πάμε offtopic το σταματάω εδώ. 

Σου ειπς κανεις οτι δεν τιμωρούνται;

Αλλα οταν απαντας ασχημα και εσυ,ειναι λογικο να την πληρωσεις και εσυ.

Δημοσ.

νομιζω οτι αυτος ο μηχανισμος πωλησεων πρεπει να γινει υποχρεωτικος μονο για αυτους που πουλανε επαγγελματικα εδω μεσα,ωστε πλεον να ειναι καθολα νομιμη η διαδικασια.Για τους υπολοιπους μπορει να λειτουργει και το παλαιοτερο συστημα χωρις ομως να μπορουν οι επαγγελματιες να πωλουν εκει.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, DeareN είπε

Ακριβώς για αυτό μπήκα στη διαδικασία να σου γράψω αλλά μάλλον δε ξέρεις απο απλή κατανόηση κειμένου.

Σου γράφω ότι δε μπορείς σε ένα θέμα που δε σε ενδιαφέρει, δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ να πας να γράφεις να καταργηθεί το τμήμα αγγελιών γιατί εμένα δε με ενδιαφέρει...

Αν είχες σκοπό να αγοράσεις ή να πουλήσεις και έκανες κάποια πρόταση να το δεχόμουν, αλλά μπήκες εδώ μόνο και μόνο για το τσαμπουκά, για το χαβαλέ για τι πραγματικά δε ξέρω, και δεν είσαι ο μόνος σου είπα, είστε μάστιγα...

Δεν είμαι χτεσινος στα fora. Ούτε πιτσιρικάς. Ούτε είπα πουθενά ότι δεν με ενδιαφέρουν οι αγγελίες. Ξέρω όμως πολύ καλά ότι ανέκαθεν οι αγγελίες είναι ο καρκίνος των σελίδων που δεν είναι αυτό το αντικείμενο τους. Απλή κατανόηση. Και μάστιγα είστε κι εσείς οι υπερασπιστές αυτών που δεν διαβάζουν το αρχικό κείμενο και κατηγορούν όσους τολμούν να πουν το αυτονόητο. 

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το σύστημα αξιολόγησης από τότε που άλλαξε είναι για τα μπάζα,  έχουν φάει τρελά άκυρα αγοραστές και φυσικά αν δεν το δηλώσει ο πωλητής,  που αν έχει κάνει παπ@ρι@  δεν θα το δηλώσει δεν μαθαίνεται τίποτα. Εκτός πραγματικότητας το σύστημα αξιολόγησης και εκτός πραγματικότητας η προμήθεια  12% που ξεπερνάει προμήθεια από τράπεζες,  τελωνεία,  εταιρείες courier , ακτοπλοϊκά ακόμα και αεροπορικά. 

Ναι το φόρουμ έχει έξοδα αλλά τέτοιες αποφάσεις μοιάζουν να πάρθηκαν υπό επήρεια μέθης! 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε

Από κινητό διαβάζω κατά κύριο λόγο.

Αυτό λέω. Υπάρχει επισκεψιμότητα άρα και έσοδα διαφημίσεων? Δεν ξέρω. Υποθέτω.

Δημοσ.

Πάρα πολύ το 12% (που θα επωμιστεί ο πελάτης), και μετά υπάρχει και η προμήθεια εμβάσματος που έχουν κάποιες τράπεζες όταν θα τραβάμε τα χρήματα.

Εγώ συνεχίζω όπως ήμουν, ίσως κάποιους άλλους να τους βολεύει η νέα μέθοδος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...