Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, cat1967 είπε

Ωραία θα ήταν να μπορούσε να έστελνε τους εμπόρους στο 12% υποχρεωτικά. Συν καινούργιες συσκευές. Μηδέν δωρεάν αγγελίες. Πώς τους βρίσκεις όμως; Οκ κάτι σφραγισμένα iphone κερδισμένα σε διαγωνισμό και δώρο κλπ κάνουν μπαμ.

Πως γίνεται συγκεκριμένα άτομα με συγκεκριμένους λογαριασμούς να κερδίζουν ρε παιδί μου συνέχεια σε διαγωνισμούς iPhones iPads s22 ultra και με συνεχείς αγγελίες τέτοιου τύπου……δηλαδή ότι διαγωνισμός και να γίνει ξέρουμε ρε παιδί ποιος θα είναι ο νικητής και σε πιο site θα τον βρούμε.

Και ας μας γνωρίσει κάποιος από αυτούς και έναν φίλο του που του κάνει τέτοια δώρα να γίνουμε και εμείς φίλοι του φίλου του να πάρουμε και εμείς ένα δωράκι 

Επεξ/σία από PLHROPPP
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Intsourapis είπε

1.Πωλείται iPhone 13 pro max λίγων ημερών 1000€

2.Πωλείται iPhone 13 pro max λίγων ημερών 1120€  (verified seller, με κίνδυνο να το πάρει ο αγοραστής και να πει εγώ παρέλαβα μάρμαρο)

3. Skroutz/ Best price iPhone σφραγισμένο 13 pro max 1250€

*Τιμές ενδεικτικές

Πραγματικά πόσο τύχη μπορεί να έχει το νούμερο 2;

Θα τραβάει Vlog ωσάν σωστός ιφλουεσερ ο Seller πακετάροντας και πηγαίνοντας το δέμα στο κούριερ έτσι ώστε να έχει αποδεικτικό στοιχείο το Insomnia. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εκτός του insomnia, ποιά άλλα site υπάρχουν ως επιλογές για αγοραπωλησίες; (κυρίως ηλεκτρονικών ειδών)

Facebook marketplace; Χρυσή ευκαιρία;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Πωλειται s22 ultra 2 ημερών τιμή σκρουτζ 1300! επειδή δεν βόλεψε το μέγεθος πωλειται μόνο 1450 εννοείται είναι άριστο σαν να το ανοιγατε εσεις...

Γιατί πάντα σε κάθε αγγελία που γράφουν τέτοια ατάκα μου φαντάζει τόσο kinky σαν ατάκα από παλιά ελληνική τσόντα με τον Γκουσγκουνη ;;;;;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Συνεχιζονται οι υποθεσεις

image.png.b9c9c4ccae354913384e3335fe6757e9.png

Συνηθως τα μτχ, ακομα και day 1, χανουν ενα 30% της αξιας τους. Οποτε, εχεις περιθωριο να πουλησεις κατι. 

Οπως και να εχει, δεν γινεσαι επιβεβαιωμενος πωλητης και το πουλας 850 καθαρα

Καμια υπόθεση εγω συνεργάζομαι μόνο με acs επίσης τσεκαρε τις αγγελίες ποιος άνθρωπος του Θεού θα πάρει ας πουμε κινητό και σε 2 μέρες θα το δώσει -30% σε 6 μήνες ενα χρονο μπορεί.. μιλάμε για την πραγματική αγορά...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Καμια υπόθεση εγω συνεργάζομαι μόνο με acs επίσης τσεκαρε τις αγγελίες ποιος άνθρωπος του Θεού θα πάρει ας πουμε κινητό και σε 2 μέρες θα το δώσει -30% σε 6 μήνες ενα χρονο μπορεί.. μιλάμε για την πραγματική αγορά...

Υπόθεση κάνεις γιατί ως επιβεβαιωμένος πωλητής θα συνεργαστείς με αυτές τις 2 όταν πουλήσεις κάτι μέσα από το insomnia :)

Δημοσ.

Ε εντάξ ας βάλουμε και μεις φρένο, σε δύο μέρες πάμε και βάζουμε κινητά 1200€ για πούλημα. 😅 τι δε σε βόλεψε; σχεδόν αμάξι πήρες, ψάχτο λίγο πριν το πάρεις. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Υπόθεση κάνεις γιατί ως επιβεβαιωμένος πωλητής θα συνεργαστείς με αυτές τις 2 όταν πουλήσεις κάτι μέσα από το insomnia :)

Σε αυτο που μου έστειλες γράφει εφ όσων ορισθεισα εταιρεία είναι η speedex και η ινστα αρα αν θες επιλέγεις άλλη και η αλλες είναι πιο ακριβες και πάλι θα πω οκ 10 ευρώ αντε μείωσε το ποσό που έγραψα 5 ευρώ και κάτι έγινε..

2 λεπτά πριν, StandardTen είπε

Ε εντάξ ας βάλουμε και μεις φρένο, σε δύο μέρες πάμε και βάζουμε κινητά 1200€ για πούλημα. 😅 τι δε σε βόλεψε; σχεδόν αμάξι πήρες, ψάχτο λίγο πριν το πάρεις. 

Το χρώμα δεν βόλεψε ήταν πολυ φανσι 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Σε αυτο που μου έστειλες γράφει εφ όσων ορισθεισα εταιρεία είναι η speedex και η ινστα αρα αν θες επιλέγεις άλλη και η αλλες είναι πιο ακριβες και πάλι θα πω οκ 10 ευρώ αντε μείωσε το ποσό που έγραψα 5 ευρώ και κάτι έγινε..

Ρε μαν διαβασε τους ορους επιτελους. Αν δεν σας αρεσει σε μερικους, παραμεινετε μη επιβεβαιωμενοι ή πηγαιντε σε αλλο site. Ελεος πια. 23 σελιδες χωρις λογο, απο ατομα που δεν πουλατε ουτε 2 αντικειμενα/εβδομαδα

https://www.insomnia.gr/marketplace/

11.1 Κατά τη διαδικασία πώλησης επιβεβαιωμένου χρήστη είναι υποχρεωτικό

α) η διαδικασία πληρωμής να πραγματοποιηθεί μέσω της εταιρείας Mangopay και

β) η αποστολή να πραγματοποιηθεί μέσω της εταιρείας Speedex ή της εταιρείας Instabox.

Σημειώνεται ότι είναι απολύτως απαραίτητο η όλη διαδικασία να πραγματοποιηθεί με τον ανωτέρω τρόπο, διαφορετικά δεν θα είναι δυνατό να ολοκληρωθεί η συναλλαγή και ο Χρήστης θα επιβαρυνθεί με ενδεχόμενα έξοδα που σχετίζονται με τη συναλλαγή που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, christosk78 είπε

Δεν τους ενδιαφέρει ποιος πούλησε σε ποιον. Παίρνει τα δεδομένα από το Marketplace. Βλέπει ότι η προμήθεια αντιστοιχεί σε ένα X τζίρο. Φιλτράρει τους πωλητές που έχουν πολλές κινήσεις και ξεκινά τους ελέγχους και τα ραβασάκια. Σχεδόν αυτοματοποιημένα μη σου πώ.

Και μιλάμε για τεράστια ποσά μαύρου χρήματος. Κατακερματισμένα μεν, αλλά τεράστια. Αν συνυπολογίσεις και τα πρόστιμα που ρίχνουν, ακόμη πιο τεράστια.

Αυτό προϋποθέτει ότι θα έχεις δώσει στοιχεία ΑΦΜ ταυτότητα κτλ στην σελίδα. 

Δεν ξέρω πως λειτουργούν σελίδες όπως πχ το eBay και το Amazon που έχει πάρα πολλούς επαγγελματίες. 

Σε μια ελληνική ιστοσελίδα που έχω γραφτεί για να πουλήσω κάτι μεταχειρισμένα έχω δώσει μόνο διεύθυνση όνομα και κινητό για να γίνω verified. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Ρε μαν διαβασε τους ορους επιτελους. Αν δεν σας αρεσει σε μερικους, παραμεινετε μη επιβεβαιωμενοι ή πηγαιντε σε αλλο site. Ελεος πια. 23 σελιδες χωρις λογο, απο ατομα που δεν πουλατε ουτε 2 αντικειμενα/εβδομαδα

https://www.insomnia.gr/marketplace/

11.1 Κατά τη διαδικασία πώλησης επιβεβαιωμένου χρήστη είναι υποχρεωτικό

α) η διαδικασία πληρωμής να πραγματοποιηθεί μέσω της εταιρείας Mangopay και

β) η αποστολή να πραγματοποιηθεί μέσω της εταιρείας Speedex ή της εταιρείας Instabox.

Σημειώνεται ότι είναι απολύτως απαραίτητο η όλη διαδικασία να πραγματοποιηθεί με τον ανωτέρω τρόπο, διαφορετικά δεν θα είναι δυνατό να ολοκληρωθεί η συναλλαγή και ο Χρήστης θα επιβαρυνθεί με ενδεχόμενα έξοδα που σχετίζονται με τη συναλλαγή που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Φίλε ηρέμησε λίγο συζήτηση κάνουμε εδώ με τα παιδιά τι να πάμε σε άλλο σαιτ λες; προφανως και με το 12% δεν πρόκειται να πουλήσω κάτι ούτε και δωρεάν να ήταν τα μεταφορικά που κόλλησες στα 10 ευρώ  δεν πρόκειται να διαβάσω κάτι εφόσον έχει από την αρχη χρέωση καπέλο 12% και ναι δεν πουλάω 2 αντικείμενα την εβδομάδα δεν είμαι επαγγελματίας για χόμπι ότι έχω δώσει πάρει κλπ...

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε ηρέμησε λίγο συζήτηση κάνουμε εδώ με τα παιδιά τι να πάμε σε άλλο σαιτ λες; προφανως και με το 12% δεν πρόκειται να πουλήσω κάτι ούτε και δωρεάν να ήταν τα μεταφορικά που κόλλησες στα 10 ευρώ  δεν πρόκειται να διαβάσω κάτι εφόσον έχει από την αρχη χρέωση καπέλο 12% και ναι δεν πουλάω 2 αντικείμενα την εβδομάδα δεν είμαι επαγγελματίας για χόμπι ότι έχω δώσει πάρει κλπ...

Αρα σχολιαζεις κατι που προφανως δεν σε επηρεαζει σε κανεναν βαθμο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Αρα σχολιαζεις κατι που προφανως δεν σε επηρεαζει σε κανεναν βαθμο. 

Εχεις την δική σου άποψη εσυ και εχω την δική μου εγω δεν τρέχει κατι..  έκανα καμία αναφορά εγω για την θέση σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν... Έχουμε και λέμε... 

Το Insomnia με τα καλά (κυρίως) και τα κακά του, για πάρα πολλούς είναι μια ασχολία ευχάριστη μέσα στη μέρα που είτε διαρκεί για κάποιους 5-10 λεπτά είτε για άλλους 1-2 ώρες την ημέρα. 

Η λέξη ΕΜΠΌΡΙΟ είναι ιερή και έχει ως πρώτο και απαράβατο κανόνα "αν δεν δώσεις δεν παίρνεις".  Και αν το σκεφτούμε λιγάκι το ΕΜΠΟΡΙΟ επεκτείνεται σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ και όσοι τον έχουν καταλάβει πραγματικά αυτόν τον κανόνα έχουν πετύχει οικονομικά και όχι μόνο! Όσοι περιμένουν αυτή τη ΜΙΑ ΦΟΡΑ να γδύσουν τον πελάτη - αγοραστή έχουν καταστραφεί σε βάθος χρόνου ενώ όσοι προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες σε μια νορμάλ τιμή και με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη, αυτός είναι σίγουρο ότι θα ενδιαφερθεί ξανά κάποια στιγμή. 

Οι αγγελίες του Insomnia ενώ είναι κατά βάση σε ένα μέτρο προς καλό επίπεδο θα μπορούσαν να πάνε σε άριστο με κάποιες μικρές αλλαγές που θεωρώ λίγο η πολύ όλοι μας σκεφτόμαστε:

1) Να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ σε νέα μέλη να βάζουν αγγελίες πριν συμπληρώσουν 1 μήνα στο site από την εγγραφή τους ή έστω μια βδομάδα και τουλάχιστον ένα post (δημοσίευση) . Το 95% των λαμογιων θα εξαφανιστούν. 

2) Να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ να βάζουν παραπάνω από 1 προϊόν ανα αγγελία η έστω 2 που έχουν όμως σχέση μεταξύ τους (π.χ κινητό και θήκες η άλλο αξεσουάρ). Έτσι οι έμποροι και οι τύπου έμποροι με αγγελίες που έχουν 5 - 10 - 15 κινητά ή οτιδήποτε άλλα προϊόντα θα εξαφανιστούν 

3) Να γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌΣ ο αριθμός τηλεφώνου αφού έτσι και αλλιώς όλοι (αγοραστές - πωλητές) στέλνουν μήνυμα για τον αριθμό τηλεφώνου για να συνεννοηθούν και να μην γράφουν εκθέσεις σαν ερωτευμένοι.. 

4) Να μπει ΟΡΙΟ 1 αγγελία δωρεάν την εβδομάδα. Όποιος θέλει να βάλει παραπάνω αγγελίες βάλτε ένα ποσό π.χ 1€ για κάθε επιπλέον αγγελία και επίσης βάλτε π.χ 0,50€ για ανανέωση αγγελίας κάθε 12 η 24 ώρες για όσους θέλουν κάτι επιπλέον πέρα από το κάθε εβδομάδα που είναι τώρα δωρεάν, ΜΕ ΤΗΝ Πληρωμή ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΕΊΤΕ ΜΈΣΩ PAYPAL ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΥΔΉΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΡΟΠΟΥ. 

Και ξαφνικά ΌΛΟΙ είναι ευχαριστημένοι και το site αποκτά επιπλέον αξιοπιστία και θεωρώ ότι θα έχει πολλά έσοδα από ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ τους πωλητές που θα θέλουν όλοι να πουλήσουν τα προϊόντα τους...!!!! 

Τι είναι καλύτερο;;;; ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ Η ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΌ ΚΑΝΕΝΑΝ;;;; Γιατί δεν νομίζω ότι θα γίνουν επαγγελματίες πωλητές περισσότερο από το 0,1 των συνδρομητών του Insomnia.... 

Αυτή είναι η γνώμη μου και ζητώ συγνώμη εάν κούρασα.. Καλή συνέχεια! 

Επεξ/σία από ducatileon
  • Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σε περίπτωση λοιπόν, που και ο αγοραστής και ο πωλητής είναι στην ίδια περιοχή και μπορεί η συναλλαγή να γίνει χέρι χέρι εκεί τη γίνετε? Αναγκαστικά κατάθεση και αποστολή?
Γενικός, η προμήθεια νομίζω είναι τεραστια. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...