Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thalplat είπε

12%? Είμαστε σοβαροί? Καλή η σκέψη σας αλλά όχι και τέτοια προμήθεια!

Εντωμεταξύ το vendora το κάνει εδώ και μήνες αυτό , με μεγάλη επιτυχια και χωρίς ΚΑΜΙΑ προμήθεια!!!!

Είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν έχει προμήθειες? 

https://support.vendora.gr/knowledge-base/agora-mesw-vendora-kostos/

• Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gsarig είπε

ΑΕννοείται πως το να αποκλειστούν τελείως οι απατεώνες, και από την πλευρά των αγοραστών και από την πλευρά των πωλητών δεν θεωρώ πως είναι δυνατό. Το θέμα είναι να ελαχιστοποιηθούν όσο γίνεται τα φαινόμενα. 

Μια χαρα γίνεται να αποκλειστούν στο 99,9999%. Η τεχνολογία υπάρχει. Πανεύκολο είναι. Αλλά θέλει να επενδύσεις σε αυτό. 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, klainmaingr said:

Έκανα κάποια edit. Δεν ειναι καθόλου ξεκάθαρο με μια πρώτη ματια (οπως φαίνεται απο τις απαντήσεις) οτι το παλιο σύστημα παραμένει ως έχει. Και έκανα διπλοπερασμα για να το δω. Είναι απλα implied στο αρχικο κειμενο.

E ναι αφού δεν διαβάζετε το άρθρο. 😛

Δημοσ.

12% δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει. Εδω είμαστε και θα το δούμε. Απορώ ποια διάνοια το σκέφτηκε. 

Αντι να ξεκινήσετε απο χαμηλά, εκει που τοσα χρόνια ήτα τσαμπα να βάλετε πχ 5€ για καθε αγγελία, να βγάλετε και κατι που δε θα είναι και λίγο με τέτοιο αριθμό αγγελιών. Το μεγαλύτερο site ενοικίασης διαμερίσματων στην Ελλάδα, χρεώνει κατω απο 3€ αν θυμάμαι καλά για να βάλεις μια αγγελία και ισχύει για 6 μηνες. Και να το βελτιώσετε και κάπως πχ με αποκλειστική συνεργασία με συγκεκριμένο κουριερ όπου μπορεί να βγάλετε και από εκει. Συν δυνατότητα να ανοίγει το δεμα ο αγοραστής για να βεβαιωθεί οτι παρέλαβε αυτο που παρήγγειλε. Παρουσία του υπαλλήλου του κουριερ.  Επίσης θα μπορούσε ο αγοραστής να καταθέτει τα εξοδα μεταφοράς x2 ωστε αν δεν το παραλάβει να επιστρέψει στον πωλητή χωρίς κόστος. Ιδέες βελτίωσης υπάρχουν, αυτό που πάτε να κάνετε λέγεται αρπαχτή, το όνομά σας χαλάτε ανεφ λόγου γιατι δε θα πετύχει ούτως η άλλως.. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θα στεναχωρήσω αρκετούς αλλά αφού με ξέρετε τώρα πως μερικές φορές το απολαμβάνω! :)

Διάβασα όλα τα μηνύματα μέχρι τώρα (ξέρω πως αυτοί που θα «ιδρώσουν» περισσότερο θα μπουν ξημερώματα μην τυχόν και τους δούμε αμέσως) και γράφω χύμα τις πρώτες σκέψεις μου!

Καταρχας συμμετείχα κι εγώ στις δοκιμές κλπ και η διαδικασία είναι παρά πολύ απλή, ασφαλής και κατανοητή. Επίσης δεν σας αναγκάζει κανείς να το κάνετε και ειδικά αν είστε ένας απλός χρήστης που πουλάει 2-3-4-5 αντικείμενα το χρόνο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνετε και όλα θα λειτουργούν όπως και πριν. 

Δεν μπορώ όμως να παραβλέψω το γεγονός πως είδα υπερβολική «αγανάκτηση» από χρήστες που κάνουν συστηματικό εμπόριο στις αγγελίες αδειάζοντας ολόκληρες αποθήκες, έχουν καταστήματα ή συνεργάζονται με καταστήματα και αλλάζοντας συνεχώς λογαριασμούς έχουν τεράστια έσοδα μέσα από το insomnia…

Δεν μπορώ να παραβλέψω τα μηνύματα πως αυτό ήταν το «τέλος του φόρουμ», λες και το φόρουμ έχει καμία σχέση με τις αγγελίες… Δεν χρειάζεται να πληρώσετε προμήθειες για να «σφαχτείτε» μαζί μου στα θέματα της Apple. Σας το προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ! ;) 

Δεν μπορώ να παραβλέψω τα προσβλητικά μηνύματα «αγανάκτησης» από χρήστες με τεράστια συλλογή παρατηρήσεων που δείχνουν πως οι ίδιοι δεν σεβάστηκαν ποτέ την κοινότητα αλλά ξαφνικά της κουνάνε το δάχτυλο…

Δεν μπορώ να παραβλέψω τους νέους λογαριασμούς που μπήκαν για να κάνουν φασαρία, μπας και στείλουν κόσμο στα δικά τους «μαγαζάκια»…

Μπορώ όμως να καταλάβω τις λογικές διαφωνίες και ανησυχίες κάποιων σχετικά με το νέο σύστημα και τις προμήθειες, αλλά η απάντηση σε αυτό βρίσκεται στο αρχικό μήνυμα: ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό, ΔΕΝ θα γίνει υποχρεωτικό. Για να λειτουργήσει αυτό το σύστημα υπάρχει κόστος και μέσα σε αυτό είναι και η κάλυψη του κόστους για τις εγγυήσεις των συναλλαγών κλπ. 

PS. Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμη, επιστρέφω το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου (λίγο πριν το keynote της Apple). Σας προτείνω μέχρι τότε να χαλαρώσετε (κάποιοι).

PS2: Είμαι κι εγώ verified πλέον! :) 

• Like 1
  • Thanks 10
  • Confused 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimarass26 είπε

2) Αγοράζεις και παραλαμβάνεις μούφα; Βγάζεις βίντεο και το στέλνεις και σε 24 ώρες εχεις refund.

Αγοράζεις, παραλαμβάνεις κανονικά, βγάζεις βίντεο μούφα. Το πήρες τζάμπα.

4 λεπτά πριν, jimarass26 είπε

3) Πουλάς και ο αγοραστής κάνει απατεωνιές; Αν δεν κάνει το 2 τότε άμεση πίστωση του ποσού στον πωλητή και ban στον αγοραστή και παράλληλα ένδικα μέσα. 

Πουλάς και ο αγοραστής λέει ότι παρέλαβε σανό. Το έδωσες τζάμπα. 

Δημοσ.

@billdanos Παιζει να ειναι η 1η φορα που συμφωνω σε ολα μαζι σου. Τα λεμε στο Keynote λοιπον και στα γνωστα θεματα που θα ανοιξουν :P

Ωστοσο, αν και εχω καποια αναπαντητα ερωτηματα στο αντιστοιχο θεμα για τις ερωτησεις, μιας και εισαι verified, μπορεις να καταχωρησεις απλη αγγελια ή ως verified χρηστης ειναι μονοδρομος αυτος ο τροπος?

Υπαρχει πιθανοτητα να ανοιξει και για απλες αγγελιες, με σκοπο την εμπιστοσυνη των αγοραστων προς τους πωλητες? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Thresh είπε

E ναι αφού δεν διαβάζετε το άρθρο. 😛

"Ένας Verified Seller (Επιβεβαιωμένος Πωλητής) αρχικά αποκτά τη δυνατότητα δημοσίευσης 6 αγγελιών την εβδομάδα έναντι 2 που ισχύει για τα υπόλοιπα μέλη."

Αυτο ειναι το μονο πράγμα στο κειμενο που υπονοεί ότι το παλιο συστημα μένει. Είναι απλα κακογραμμένο. Αν δεν ηταν δε θα ειχες 20 σελιδες με ατομα που εχουν 8 αγγελίες σε δεκα χρόνια να γκρινιάζουν για την προμήθεια.

Δημοσ.

Νομίζω έχει ειπωθεί απ' όλους και πραγματικά φαντάζει ως το πιο λογικό αυτή τη στιγμή: Πρέπει να αναθεωρήσετε κύριοι αυτό το 12% αν θέλετε ο κόσμος να μη στραφεί σε άλλες πλατφόρμες. Έχω την εντύπωση οτι πήγατε στο άλλο άκρο.

• Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

"Ένας Verified Seller (Επιβεβαιωμένος Πωλητής) αρχικά αποκτά τη δυνατότητα δημοσίευσης 6 αγγελιών την εβδομάδα έναντι 2 που ισχύει για τα υπόλοιπα μέλη."

Αυτο ειναι το μονο πράγμα στο κειμενο που υπονοεί ότι το παλιο συστημα μένει. Είναι απλα κακογραμμένο. Αν δεν ηταν δε θα ειχες 20 σελιδες με ατομα που εχουν 8 αγγελίες σε δεκα χρόνια να γκρινιάζουν για την προμήθεια.

Είναι υποχρεωτικό να γίνω Verified Seller (Πωλητής) ;

Καθόλου. Μπορείς να συνεχίσεις να πουλάς τα πράγματά σου όπως πριν χωρίς καμία διαφορά και με τους όρους που γνωρίζεις όλο αυτό το διάστημα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Είναι υποχρεωτικό να γίνω Verified Seller (Πωλητής) ;

Καθόλου. Μπορείς να συνεχίσεις να πουλάς τα πράγματά σου όπως πριν χωρίς καμία διαφορά και με τους όρους που γνωρίζεις όλο αυτό το διάστημα.

Edit ή το διάβασα τρεις φορες χωρις να το δω ποτέ; Τι σκατά.

Δημοσ.

Το ποσο αυτο ειναι υπερβολικο που ζητατε. Και μαλλον αν κρινουμε απο την πορεια του τμηματος των αγγελιων δεν αργει η μερα που θα ειναι μονο επι πληρωμη οι αγγελιες. Απο την αλλη βεβαια η μιση και βαλε κινηση στο site ειναι λογω των αγγελιων οποτε φανταστειτε τι θα γινει αν μπει με υποχρεωτικη χρεωση..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, gbras είπε

Απο την αλλη βεβαια η μιση και βαλε κινηση στο site ειναι λογω των αγγελιων οποτε φανταστειτε τι θα γινει αν μπει με υποχρεωτικη χρεωση..

Εν τω μεταξυ καποιοι σχολιαζετε λες και τα ξερετε απο πρωτο χερι. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, klainmaingr said:

Edit ή το διάβασα τρεις φορες χωρις να το δω ποτέ; Τι σκατά.

Το έχω κάνει κάνει άλλες 2-3 φορές copy/paste μερικές σελίδες πριν. 😛

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...