Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gsarig είπε

Κατά τα άλλα, το ότι ο πωλητής έχει δηλώσει τα στοιχεία του με κάνει να τον εμπιστευτώ περισσότερο εάν δεν τον γνωρίζω ήδη απο την συμμετοχή του στο υπόλοιπο φόρουμ, σε σχέση με το να βασιστώ μόνο στις θετικές αξιολογήσεις, που μπορεί να προέρχονται από διπλούς/τριπλούς λογαριασμούς που έχει φτιάξει μόνος του. Ο πωλητής, από την άλλη, θέλω να πιστεύω πως εξασφαλίζεται κι αυτός λίγο παραπάνω, αφού ο αγοραστής πρέπει αναγκαστικά να πληρώσει για να προχωρήσει η συναλλαγή, και θεωρώ πιο δύσκολο κάποιος απατεώνας να ρισκάρει να δεσμεύσει τα λεφτά του με την ελπίδα να διεκδικήσει την επιστροφή και να κρατήσει και το προϊόν.  

Και παλι ομως δεν ειναι γνωστο το πως το ινσομνια, αν ανοιξει ticket ο αγοραστης εντος 1 μερας απο την παραλαβη, θα αποφανθει για το τι θα απογινουν τα χρηματα σε περιπτωση hearsay 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, telis said:

Πετάχτηκε ο άλλος να κάνει αβάντα στο ινσόμνια. Είδες πουθενά να παίρνει επί τοις εκατό προμήθεια το car.gr  όπως λένε εδώ μέσα; αντίθετα πολλά παιδιά είπαν να βάλουν και εδώ για παραπάνω αγγελίες από έναν αριθμό να μπει κάποια χρέωση. ΟΧΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ.

Πρώτον δεν χρειάζεται να γράφεις με κεφάλαια. Στο car για να ανανεώσεις αγγελία πληρώνεις χρήματα (aka credits). Αν δεν ανανεώσεις, δεν εμφανίζεται η αγγελία. Επίσης, για παραπάνω απο 6 αγγελίες πληρώνεις στο car. Δεν με ενδιαφέρει να παίρνει επι τοις εκατό, όταν μου ζητάει να πληρώσω για την ανανέωση της αγγελίας. Είναι σαν να μου λέει βάλε δωρεάν αγγελία, αλλά όταν πουλήσεις φέρε το Χ ποσό για τις υπηρεσίες. Είναι απλό και κατανοειτό. Εάν δεν καταλαβαίνεις (ή δεν μπορείς να κατανοήσεις) τι γράφω, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. 

Δεν κάνω σε κανένα αβάντα και δεν κερδίζω κάτι. Αλλά σίγουρα δεν μου αρέσει να γράφονται ανακρίβειες χωρίς να έχεις διαβάσεις τους όρους χρήσης. 

Και ξαναλέω, πριν γράψεις εξυπνάδα διάβασε τους όρους χρήσης, γιατί εξακολουθείς να κάνεις τον έξυπνο χωρίς να έχεις διαβάσει τους όρους. Να στο πω και αλλιώς, δεν έχεις ιδέα. 

Επεξ/σία από Agmourk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, telis είπε

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα για δωρεάν, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!

Με τον παλιό τρόπο όμως, σωστά; Η ένστασή μου είναι στο παράλογο ύψος της προμήθειας, συμφωνώ με τον εκσυγρονισμό της διαδικασίας

Επεξ/σία από geopapa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι χρήστης με 100% θετικές αξιολογήσεις, 20 χρονια στο insomnia, αν η άποψή μου μπορεί να ακουστεί τότε δεν χρειάζεται καμία απολυτως αλλαγή στις Αγγελίες. Τώρα τα φρου φρου κ αρώματα (που με 20 χρονια εμπειρία εδώ μέσα με παρα πολλές συναλλαγές) δεν προέκυψαν ποτέ ως "προβλήματα προς επίλυση" και να τονίσω πως υπηρξα παντα αγοραστης , πωλητής και ανταλλαγεας προιοντων, ετσι εχω μια σφαιρικη εικονα, το 12% ειναι μου ακουγεται το ιδιο με την ρητρα αναπροσαρμογης, συγνωμη αλλα αηδιασα λιγο... 
ΥΓ το site το αγαπώ και χρειάζεται έσοδα για να ζήσει, αλλά αυτή δεν είναι και πολύ βολική λύση. Το Insomnia θα χάσει πολύ κοσμο μετα από αυτή την απόφαση

Επεξ/σία από gregdais
  • Like 6
  • Thanks 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι από το 2003 εδώ κι έχω κάνει συνολικά καμιά 30αριά αγοραπωλησίες.

Δε με απασχολεί το νέο μοντέλο μιας και δε με επηρεάζει ακόμα. Από τη στιγμή όμως που θα καταργηθεί το δωρεάν μοντέλο, τότε θα επιλέξω μία από τις δεκάδες άλλες επιλογές που υπάρχουν.

Το 12% είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας σε κάθε περίπτωση. Ειλικρινά αν υπάρχει έστω κι ένας να κάνει τέτοια αγγελία, θα μου προξενήσει φοβερή εντύπωση. Μάλιστα όλη τη "δουλειά" θα την επωμιστεί αυτός που στην ουσία είναι ο ριγμένος της υπόθεσης (ο πωλητής). Θα πιστοποιηθεί για να του πάρουν 12% της τιμής συν δε θα έχει καμία εξασφάλιση για το αν ο αγοραστής πει πως έχει παραλάβει πέτρες.

Και τώρα γίνεται αυτό βέβαια αλλά δεν έχει τη διαδικασία και το 12%.

Καταλαβαίνω πως βλέπουν το βάζο με το μέλι μπροστά στα μάτια τους και θέλουν να βουτήξουν το δάχτυλο μέσα αλλά αυτό δε γίνεται με μηδενική σκέψη. Μια υπηρεσία πληρώνεται όταν προσφέρει κάτι. Εδώ δεν προσφέρετε στον πωλητή κυριολεκτικά τίποτα.

Edit: Ελπίζω το Insomnia να έχει συμβουλευτεί κάποιον δικηγόρο εξειδικευμένο σε GDPR, γιατί το να έχει όλα αυτά τα στοιχεία, δε νομίζω να είναι μια απλή διαδικασία.

Επεξ/σία από fytotech
  • Like 13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάει χαλάει το insomnia σιγά σιγά.... Το μόνο πράγμα που χρειαζόταν με τις αγγελίες ήταν να έχει υποχρεωτικό πεδίο το να βάλεις σε ποια χώρα-πόλη πουλάς το προιόν + στην αναζήτηση να είχε δυνατότητα επιλογή περιοχής ώστε να μην ψάχνεις για ώρες για το αν ο πωλητης βρισκεται Αθηνα ή Θεσσαλονικη κλπ.

Επεξ/σία από KnightRider
  • Like 8
  • Thanks 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, filip123go είπε

Ενας verified seller πρεπει να στείλει αυτό που πολάει με κουριερ οποσδήποτε; Δεν γίνεται να συναντηθεί για ανταλλαγή χέρι με χέρι; 

Αν επιθυμεις να γινεις verified, συμφωνεις και με τους ορους που οριζουν οτι η συναλλαγη πρεπει να γινει με αυτον τον τροπο, και μονο. Αλλιως δεν μπορεις να αποδειξεις οτι πραγματοποιηθηκε η συναλλαγη, και οποτε το ινσομνια θα επιστρεψει χρηματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

long story short: πουλήστε ότι μπορείτε τώρα που έχετε ακόμα το free μοντέλο γιατί το βλέπω και αυτό να μας χαιρετάει σε κάνα χρόνο. 

Επεξ/σία από shadowlike
  • Thanks 1
Δημοσ.

12% προμήθεια; Όχι είναι πάρα πολλά για κάποιον που πουλάει κάτι, μια φορά στο τόσο. Οπότε το insomnia θα παραμείνει σε εμένα καθαρά μόνο ενημερωτικό site.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Agmourk είπε

Πρώτον δεν χρειάζεται να γράφεις με κεφάλαια. Στο car για να ανανεώσεις αγγελία πληρώνεις χρήματα (aka credits). Αν δεν ανανεώσεις, δεν εμφανίζεται η αγγελία. Επίσης, για παραπάνω απο 6 αγγελίες πληρώνεις στο car. Δεν με ενδιαφέρει να παίρνει επι τοις εκατό, όταν μου ζητάει να πληρώσω για την ανανέωση της αγγελίας. Είναι σαν να μου λέει βάλε δωρεάν αγγελία, αλλά όταν πουλήσεις φέρε το Χ ποσό για τις υπηρεσίες. Είναι απλό και κατανοειτό. Εάν δεν καταλαβαίνεις (ή δεν μπορείς να κατανοήσεις) τι γράφω, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. 

Δεν κάνω σε κανένα αβάντα και δεν κερδίζω κάτι. Αλλά σίγουρα δεν μου αρέσει να γράφονται ανακρίβειες χωρίς να έχεις διαβάσεις τους όρους χρήσης. 

Και ξαναλέω, πριν γράψεις εξυπνάδα διάβασε τους όρους χρήσης, γιατί εξακολουθείς να κάνεις τον έξυπνο χωρίς να έχεις διαβάσει τους όρους. Να στο πω και αλλιώς, δεν έχεις ιδέα. 

Κάπτεν insomnia δεν σου αρέσουν οι ανακρίβειες, αλλά πετάς ότι δεν σε νοιάζει να πληρώσεις με ποσοστά.

Έλα δεν το συνεχίζω μαζί σου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Αν επιθυμεις να γινεις verified, συμφωνεις και με τους ορους που οριζουν οτι η συναλλαγη πρεπει να γινει με αυτον τον τροπο, και μονο. Αλλιως δεν μπορεις να αποδειξεις οτι πραγματοποιηθηκε η συναλλαγη, και οποτε το ινσομνια θα επιστρεψει χρηματα. 

Αυτό δεν έχει λογική.. Που ξέρω εγω τι θα μου στείλει ο άλλος η ακόμα χειρότερα εαν γίνει βλακεία στην μεταφορα.;
Εαν αγοράσω πχ ένα iphone 1000 ευρω, και όταν φτάσει δεν δουλεύει, και ο πωλητής επιμένει πως όταν το έστειλε δούλευε μια χαρά, ποιος θα αναλάβει να λύσει την διαφωνία;;

2 λεπτά πριν, bezas είπε

Καλά το skroutz στα προϊόντα τεχνολογίας έχει 6%+Φπα και το βλέπουν κάθε μερα εκατομμύρια χρήστες, και εδώ θα πληρώνουμε 12%;  

6% είναι στο μαξ. Εαν θυμάμαι καλα σε tablet και κινητά έχει γύρω στο 2% . 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, filip123go είπε

Αυτό δεν έχει λογική.. Που ξέρω εγω τι θα μου στείλει ο άλλος η ακόμα χειρότερα εαν γίνει βλακεία στην μεταφορα.;
Εαν αγοράσω πχ ένα iphone 1000 ευρω, και όταν φτάσει δεν δουλεύει, και ο πωλητής επιμένει πως όταν το έστειλε δούλευε μια χαρά, ποιος θα αναλάβει να λύσει την διαφωνία;;

Το ιδιο ειμαι σιγουρος θα σκεφτονται οι καθημερινοι χρηστες του ebay.

Αν δεν επιθυμεις να στειλεις/παραλαβεις αποκλειστικα με κουριερ, δεν γινεσαι/αγοραζεις απο verified. 

3 λεπτά πριν, filip123go είπε

6% είναι στο μαξ. Εαν θυμάμαι καλα σε tablet και κινητά έχει γύρω στο 2% . 

11 στο μαξ και 2.8 στα ταμπλετ/κινητα

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
Just now, telis said:

Κάπτεν insomnia δεν σου αρέσουν οι ανακρίβειες, αλλά πετάς ότι δεν σε νοιάζει να πληρώσεις με ποσοστά.

Έλα δεν το συνεχίζω μαζί σου

Μας έκανες την καρδιά περιβόλι. Πάλι καλά, γιατί ανάγνωση μαθαίνουν στο Δημοτικό, όχι σε forum. Πήγαινε διάβασε να ενημερωθείς και άσε τις ειρωνείες που να διαβάσεις δεν ξέρεις, αλλά να πείς την άποψη θες. Εξυπνάκιδες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...