Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NERRY είπε

Πραγματικά, όσο γράφεις τόσο εκτίθεσαι σαν άνθρωπος. Εσύ λοιπόν που βγάζεις τόσο πολύ χρήμα και έχεις πτυχία και δεξιότητες,αναλωνεσαι σε ένα άρθρο αγγελιών.  Ούτε ξέρεις τι κάνω στη ζωή μου, ούτε τι χρήματα βγάζω.  Σου δίνω μία συμβουλή.  Ξεκαβαλα το καλάμι γιατί όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο περισσότερο φαίνεται ο πισινός της. Εύχομαι να χαίρεσαι τα λεφτά σου γιατί ο τρόπος σου δείχνει άνθρωπο χαμηλού επιπέδου. Νοητικού και πνευματικού. 

Θα παίζει με κρυπτονομισματα και NFT, θα είναι κατά του εμβολίου, θα ατμιζει με 200W" μασινι " και θα έχει δουλειά δημοσίου!

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NewGascp είπε

Προφανώς το forum επιθυμεί την είσοδο στο forum καταστημάτων και επαγγελματιών πωλητών και την μετατροπή του σε marketplace.

πάντα ήταν εδώ οι επαγγελματίες, δεν το έχεις αντιληφθεί αυτό? Κάποιοι από αυτούς κατα καιρούς με έχουν βοηθήσει αφιλοκερδώς με τις απαντήσεις τους, κάποιοι ψαρεύουν πελάτες, γενικα έχει κίνηση... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, telis είπε

Αν το αλλάξετε και αυτό πάτε για φούντο.

Αυτό το λέτε πολλοί. Για τις αγγελίες μπαίνετε εδώ μέσα; Απλή απορία.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε

Το κόστος του κούριερ συμπεριλαμβάνεται στο 12%;

Στο voucher περιλαμβάνονται τα στοιχεία αποστολής του αγοραστή οπότε δεν χρειάζεται να ανταλλάξετε προσωπικά μηνύματα ενώ και τα έξοδα αποστολής έχουν καταβληθεί από τον αγοραστή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, telis είπε

Μόλις μπήκα στο car.gr.

Είδα ότι έχω να ψάξω ανάμεσα σε 15.278.499 αγγελίες.

15 εκατομμύρια αγγελίες. Προφανώς μέσα έχει και εκατοντάδες λαμόγια.

Παρόλα αυτά είναι δωρεάν, ψάχνεις και βρίσκεις τι θέλεις και από εκεί και πέρα είναι στην δική σου την  πλευρά να βρεις τον αξιόπιστο , είτε αγοράζει είτε πουλάει.

Η σκέψη σας για την προμήθεια μου μοιάζει καθαρά αρπαχτή, δεν έχετε τον όγκο των αγγελιών για  να ζητάτε τέτοια νούμερα.  Ευτυχώς παραμένει το παλιά καθεστώτος με τις 2 αγγελίες για όσους πραγματικά πουλάμε και αγοράζουμε για το χόμπι μας. Αν το αλλάξετε και αυτό πάτε για φούντο.

Απλά όσον αφορά τα αμάξια δε γίνεται ποτέ αποστολή... Οπότε υπάρχει έλεγχος πριν αγοράσει κάποιος. Βέβαια και οι δικές μου συναλλαγές στο 90% είναι χέρι με χέρι.

Άλλοι το κάνουν από χόμπι άλλοι (όπως εγώ) αν κάνουν μία αναβάθμιση πολούν απλά αυτό που για κάποιον μπορεί να είναι αυτό που χρειάζονται.

Επεξ/σία από mordred
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Just now, telis said:

Μόλις μπήκα στο car.gr.

Είδα ότι έχω να ψάξω ανάμεσα σε 15.278.499 αγγελίες.

15 εκατομμύρια αγγελίες. Προφανώς μέσα έχει και εκατοντάδες λαμόγια.

Παρόλα αυτά είναι δωρεάν, ψάχνεις και βρίσκεις τι θέλεις και από εκεί και πέρα είναι στην δική σου την  πλευρά να βρεις τον αξιόπιστο , είτε αγοράζει είτε πουλάει.

Η σκέψη σας για την προμήθεια μου μοιάζει καθαρά αρπαχτή, δεν έχετε τον όγκο των αγγελιών για  να ζητάτε τέτοια νούμερα.  Ευτυχώς παραμένει το παλιά καθεστώτος με τις 2 αγγελίες για όσους πραγματικά πουλάμε και αγοράζουμε για το χόμπι μας. Αν το αλλάξετε και αυτό πάτε για φούντο.

To car.gr, επειδή μάλλον δεν το γνωρίζεις, έχει συνδρομή για τους εμπόρους. 3μηνη, 6μηνη και ετήσια. Και επίσης χρεώνει για την ανανέωση της αγγελίας. Και ο ιδιώτης εάν έχει παραπάνω απο έναν αριθμό υποχρεούται να κάνει συνδρομή ή πρέπει να περιμένει να περάσει ένα χρονικό διάστημα και να την αντικαταστήσει με άλλη. 

Πριν κάνεις τον έξυπνο, διάβασε καλύτερα το FAQ. 

Οπότε, για το 90% απο τις αγγελίες το car τραβάει συνδρομή απο αυτούς που τις ανεβάζουν. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μια απορία που την διάβασα και σε προηγούμενα σχόλια,αλλά δεν απάντησε κανείς από το insomnia.Πως θα πιστοποιείται η καλή κατάσταση του προϊόντος γιατί δεν είναι μόνο ο πωλητής που μπορεί να λέει ψέματα,αλλά και ο αγοραστής. Επίσης ,σε περίπτωση έστω που όντως ο αγοραστής λέει ψέματα ότι δήθεν παρέλαβε χαλασμένο προϊόν, αν το ινσομνια δεν μπορεί να κάνει κάτι ,αλλά το αφήνει στην ευχέρεια των δύο μερών να βρουν λύση ,τότε γιατί,πέστε μου γιατί, να πληρώσω αυτό το ρημάδι 12%? 

Τουλάχιστον αν όντως θέλετε να υπάρχει ασφάλεια, ας υπάρχει έστω άνοιγμα επιτόπου στο courier ότι όντως ήρθε αυτό που έπρεπε.Δεν θα πιάσει όλες τις περιπτώσεις,π.χ χαλασμένο ανταλλακτικό,αλλά εκεί υπάρχει η μια μέρα ένστασης και αν είναι να το πάω ακόμα παραπέρα,ας στέλνεται το προϊόν σε ένα τμήμα του insomnia για δοκιμή και αν είναι οντως χαλασμένο ας γίνεται επιστροφή χρημάτων.Ε τότε χαλάλι σας το 12%,απλά τώρα να το δώσεις και σε περίπτωση παπάντζας να πρέπει πάλι να τα βρεις με τον άλλον χωρίς τη ουσιαστική μεσολάβηση του insomnia ,απλά δεν αξίζει...

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι κάπως ξεκίνησε και το e-market και έκλεισε και ας χρέωνε 2%. Τώρα εάν μπουν η υπάρχουν έμποροι στις αγγελίες το καταλαβαίνω και ας κόψουν και παραστατικά. Ας δούμε που θα καταλήξει αυτό και μακάρι να βγει θετικό. Ελπίζω να μην δούμε καινούργια φόρουμ με αγγελίες να ανατείλουν και σιγά σιγά να φεύγουν από εδώ τα μέλη. Έχουμε εμπειρίες ετών με τέτοιες μεταβολές.

Επίσης τι γίνετε από φοροτεχνικης πλευράς με τα ποσοστά? 

Λουξεμβούργο, το insomnia δεν φέρει ευθύνη? 

Επεξ/σία από cousa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ούτε στο κινα - ταιβαν τόσος χαμος... γενικός αυτό σήμερα έσκασε σαν ορολογιακή βόμβα.. 
Εμένα προσωπικά το πόστ μου κάνει για φάση... Insomnia : "μόλις ήρθα από διακοπές στην μύκονο που πήγα 3 μερες αλλά μου άρεσε πολυ και θελώ του χρόνου να ξαναπάω και να καθήσω πολύ παραπανώ καιρό και να ξοδέψω παραπάνω λεφτα.. Ωραια ας κανω το marketplace και να άρχίσω εναν εμφύλιο. αλλά εμενα με απασχολεί να βγάλω κάτι παραπάνω".

Επεξ/σία από nemesis89
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δύσκολοι καιροί για λεφτά.

Άδικα παιδεύεστε παιδιά. Ούτε εμείς έχουμε λεφτά για πέταμα. 

Το μάρκετ του φβ είναι δωρεάν για όλους. Από την μύγα ξυγκι δεν βγαίνει. Πέρασε η εποχή των φορουμς ανεπιστρεπτί. Άλλη οργάνωση θέλει για να γίνει κερδοφόρο ένα φόρουμ.

Ψάξτε το vendora. Έχει συνδρομή αλλά και δωρεάν αν δεν θέλεις εγγύηση κλπ.

Επεξ/σία από pavlitakis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...