Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, papp0us είπε

Λογική σκέψη η εκμετάλλευση των αγγελιών, πρέπει να είναι το 85% του βάρους του Site σε πόρους, κάπως πρέπει να βγάλουν και αυτές τα λεφτά τους, αλλα με την παρούσα κίνηση δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνει αυτό.

Θα μπορούσατε να χρεώνετε μηνιαία συνδρομή για παραπάνω απο τις 2 αγγελίες ταυτόχρονα, έτσι και αλλιώς τους "επαγγελματίες-αλλα-οχι-επαγγελματίες" πάτε να πιάσετε. Μια τέτοια συνδρομή θα την πλήρωνε και κάποιος που απλά έτυχε ένα μήνα να θέλει να σπρώξει 5 πράγματα μαζί αντί για 2.

Τη χρέωση "καλάθι σκρουτζ" χωρίς κανένα οφελος για τον αγοραστή και τον πωλητή, δεν ξέρω ποσοι θα την πληρώσουν.

Μακάρι να σας πάει καλά πάντως.

Πάρε ιδέες για να σώσεις τα οικονομικά της McLaren εσύ.

12% σε κάθε μπλουζάκι του RIC και τα βγάλατε τα 21m

• Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Thresh είπε

Είναι υποχρεωτικό να γίνω Verified Seller (Πωλητής) ;

Καθόλου. Μπορείς να συνεχίσεις να πουλάς τα πράγματά σου όπως πριν χωρίς καμία διαφορά και με τους όρους που γνωρίζεις όλο αυτό το διάστημα.

Χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτό?

Ναι και θα μείνει έτσι να είσαι σίγουρος 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mandos είπε

Πάρε ιδέες για να σώσεις τα οικονομικά της McLaren εσύ.

12% σε κάθε μπλουζάκι του RIC και τα βγάλατε τα 21m

Εμείς βάλαμε τον Chrome στις ζάντες, δεν έχει πιο κάτω η κατηφόρα μας. Μόνο τον ζερβουδάκη δεν έχουμε πλησιάζει να μας δώσει κανα ψιλό για να γράφει ZER ZER ZEEEERRRR στην άκρη της εξάτμισης.

Δημοσ.

Θεωρώ ότι το ποσοστό είναι μεγάλο, ειδικά για αγγελίες που αφορούν αντικείμενα τα οποία κοστίζουν αρκετά. Από κει και πέρα, προσωπικά είμαι υπέρ του νέου συστήματος. Πιστεύω ότι θα πρέπει να δοθεί ενημέρωση πάνω στο σύστημα επίλυσης των διαφορων που μοιραία θα προκύψουν από την στιγμή που όλες οι συναλλαγές θα γίνονται εξ αποστάσεως. Κακά τα ψέματα, ο παραδοσιακός τρόπος συναλλαγής "χέρι -  χέρι"  εξαλείφει την όποια προσπάθεια εκμετάλλευσης. Οπως ήδη αναφέρθηκε,  η δημιουργία ανάλογης πιστοποίησης του αγοραστή είναι επίσης σημαντική. 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NERRY είπε

Πραγματικά, όσο γράφεις τόσο εκτίθεσαι σαν άνθρωπος. Εσύ λοιπόν που βγάζεις τόσο πολύ χρήμα και έχεις πτυχία και δεξιότητες,αναλωνεσαι σε ένα άρθρο αγγελιών.  Ούτε ξέρεις τι κάνω στη ζωή μου, ούτε τι χρήματα βγάζω.  Σου δίνω μία συμβουλή.  Ξεκαβαλα το καλάμι γιατί όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο περισσότερο φαίνεται ο πισινός της. Εύχομαι να χαίρεσαι τα λεφτά σου γιατί ο τρόπος σου δείχνει άνθρωπο χαμηλού επιπέδου. Νοητικού και πνευματικού. 

Τι ασχολείσαι. Ο τύπος μου θυμίζει κάτι ταλαίπωρους στα αστικά που φωνάζουν σε άσχετους «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». Ποιος να είσαι ρε φίλε στο 608 πρωί πρωί 

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, martisaul said:

Λίγο παραπάνω, όχι πολύ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, martisaul είπε

Φτιαξε το insomnia2.0 να το εχεις ετοιμο για οταν καταργησουν τελειως το δωρεαν. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DeareN είπε

Πρωσωπικά αν δεν αλλάξει το δωρεάν και ο τρόπος που υπήρχε πριν δε με ενοχλεί τίποτα. Αρκεί να μπορώ να ελέγχω τις αξιολογήσεις του αγοραστή και να μη μπορεί να αγοράσει το προϊόν που πουλάω όποιος να ναι... 

Αν παραμείνει έτσι ναι. Γιατί βλέπω όμως στο μέλλον να καταργούνται οι αξιολογήσεις σε μη verified μέλη; Ειδικά αν δε πάει καλά το πράγμα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, martisaul είπε

Τι ασχολείσαι. Ο τύπος μου θυμίζει κάτι ταλαίπωρους στα αστικά που φωνάζουν σε άσχετους «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». Ποιος να είσαι ρε φίλε στο 608 πρωί πρωί 

Σωστοοοος😆😆😅😅

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DeareN είπε

Υπάρχετε και εσείς δυστυχώς σε κάθε κομμάτι της ζωής, να καταργηθεί κάτι που δε χρησιμοποιώ άρα και δε το ξέρω αλλά θα μπω να πετάξω τη γνώμη μου. 

Τι να κάνουμε με λιβάνι και σκόρδα να κυκλοφορούμε στις τσέπες μήπως δε σας πετυχαίνουμε?

Πρωσωπικά αν δεν αλλάξει το δωρεάν και ο τρόπος που υπήρχε πριν δε με ενοχλεί τίποτα. Αρκεί να μπορώ να ελέγχω τις αξιολογήσεις του αγοραστή και να μη μπορεί να αγοράσει το προϊόν που πουλάω όποιος να ναι... 

Οι μισοί δεν διάβασαν σωστά το αρχικό ποστ αλλά σε πείραξε το δικό μου. Κοίτα κάτι συμπτώσεις. Εχασες το μεροκάματο κι εσύ; Άσε τι δηλώνεις για τα μάτια του κόσμου.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, martisaul είπε

Πες τα ρε μάστορα αυτό είναι που λείπει εδώ στο Ελλάντα για να γίνουμε Γερμανία. Ας μπει λοιπόν μια τάξη επιτέλους 

Έκλαψα! 🤣🤣😂

Δημοσ.

Μόλις μπήκα στο car.gr.

Είδα ότι έχω να ψάξω ανάμεσα σε 15.278.499 αγγελίες.

15 εκατομμύρια αγγελίες. Προφανώς μέσα έχει και εκατοντάδες λαμόγια.

Παρόλα αυτά είναι δωρεάν, ψάχνεις και βρίσκεις τι θέλεις και από εκεί και πέρα είναι στην δική σου την  πλευρά να βρεις τον αξιόπιστο , είτε αγοράζει είτε πουλάει.

Η σκέψη σας για την προμήθεια μου μοιάζει καθαρά αρπαχτή, δεν έχετε τον όγκο των αγγελιών για  να ζητάτε τέτοια νούμερα.  Ευτυχώς παραμένει το παλιά καθεστώτος με τις 2 αγγελίες για όσους πραγματικά πουλάμε και αγοράζουμε για το χόμπι μας. Αν το αλλάξετε και αυτό πάτε για φούντο.

• Like 6
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...