Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Αρα και παλι εσυ καταλαβαινεις οτι υπαρχουν μονο 2 επιλογες. ή το marketplace (take it) ή το να μην ασχοληθεις ξανα με το Insomnia (leave it). Σωστα?

Οχι φιλε μου, δεν καταλαβες τι γραφω.

το αρθρο λεει σαφως πως δεν ειναι υποχρεωρικο.

αναφερθηκα στα αρνητικα σχολια που δεχτηκε το 12%, οχι το marketplace σαν ιδεα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, NERRY είπε

Χάρισε το τότε βρε Πόκεμον.  Τέλος συζήτησης. 

e-tizianos spotted. ☝️ Άμα σου λείπουν αγαπητέ 60€ το 2ωρο, κοιτάξου λίγο στο καθρέφτη, και σκέψου "τι έκανα λάθος και δεν μπορώ να βγάζω αυτό το κέρδος; μήπως πρέπει να αναθεωρήσω κάτι στον εαυτό μου; γνώσεις; πτυχία; δεξιότητες; κάτι;" τροφή για σκέψη, κάνε την αίτησή σου τώρα για pokemon pass μπας και πάρεις ποτέ τα 60€ και καλή συνέχεια. 😁

Επεξ/σία από Pokemon640
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 12
  • Sad 14
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BrianMolko είπε

Οχι φιλε μου, δεν καταλαβες τι γραφω.

το αρθρο λεει σαφως πως δεν ειναι υποχρεωρικο.

αναφερθηκα στα αρνητικα σχολια που δεχτηκε το 12%, οχι το marketplace σαν ιδεα.

Δεν εκανες αναφορα συγκεκριμενα στα αρνητικα σχολια με το 12%, αλλα γενικα στα αρνητικα σχολια που στοχευουν το marketplace. Επρεπε να το ξεκαθαρισεις απο την αρχη. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Ε τότε προς τί ο καημός; Έχεις 2 αγγελίες δωρεάν. Αν όλοι αυτοί που μυξοκλαινε και συχτηριζουν το insomnia γιατί χρεώνει τις αγγελίες και απειλούν να φύγουν τότε λέω στο καλό και να μην μας γράψουν. Το insomnia δεν είναι μόνο αγγελίες. Για εμένα το insomnia θα έπρεπε να καταργήσει τον τομέα των αγγελιών. 

Για το καλό τους το λέω ,εγώ θα βρω άλλο site να διαβάζω και να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου αυτοί θα χάσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Thresh είπε

Είναι υποχρεωτικό να γίνω Verified Seller (Πωλητής) ;

Καθόλου. Μπορείς να συνεχίσεις να πουλάς τα πράγματά σου όπως πριν χωρίς καμία διαφορά και με τους όρους που γνωρίζεις όλο αυτό το διάστημα.

Χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτό?

Σωστό. Δε ξερω λοιπόν κατά πόσο κάποιος που έχει άριστο ιστορικό συναλλαγών να προτιμήσει να γίνει verified.

Επεξ/σία από mordred
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Δεν εκανες αναφορα συγκεκριμενα στα αρνητικα σχολια με το 12%, αλλα γενικα στα αρνητικα σχολια που στοχευουν το marketplace. Επρεπε να το ξεκαθαρισεις απο την αρχη. 

Αν σε μπερδεψα λυπαμαι. Ελπιζω να σου ειναι πλεον ξεκαθαρο τι εννοουσα.

Επεξ/σία από BrianMolko
Δημοσ.
Μόλις τώρα, makis269 είπε

Για το καλό τους το λέω ,εγώ θα βρω άλλο site να διαβάζω και να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου αυτοί θα χάσουν.

Απο περιεργεια, χρησιμοποιεις adblock στο browser?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, euronmyous είπε

Δεν ειναι ακριβως ετσι , γιατ ιαν το προιον ειναι σχετικα καινουργιο και ο αλλςο για το χ-ψ λογο το δινει αν υπολογισει και το κοστος αυτο θα φτασει στην τιμη του καινουργιο οποτε εσυ θα το παιρνες? Δεν νομιζω.

για μενα εαν δεν ειναι στο 50% της αρχικης τιμης (με ΦΠΑ και μεταφορικά) δεν αξιζει το κοπο να ασχοληθει κανεις. Δεν φτανει που σπρωχνουν πραγματα που εχουν αγορασει με τιμολόγιο, δεν αφαιρούν και όλο τον ΦΠΑ που τον εχουν εκπέσει!!! δηλαδη δεν κερδιζουν την εκπτωση φορου μόνο, βγάζουν και κέρδος. Βέβαια οι περισσότεροι δεν το καταλαβαίνεται αυτό, βλέπετε οτι σώζεται κανα κατοσταρικο από αγορά του 1000κου και κοιμάστε ευτυχισμένοι. 

Εγώ πάντως εαν πουλούσα θα εκανα 2 αγγελίες μια με ασφαλής συναλλαγή και μια free, να δω ποιος εχει τα κοτσια να αγορασει χωρίς αξιολόγηση

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Ε τότε προς τί ο καημός; Έχεις 2 αγγελίες δωρεάν. Αν όλοι αυτοί που μυξοκλαινε και συχτηριζουν το insomnia γιατί χρεώνει τις αγγελίες και απειλούν να φύγουν τότε λέω στο καλό και να μην μας γράψουν. Το insomnia δεν είναι μόνο αγγελίες. Για εμένα το insomnia θα έπρεπε να καταργήσει τον τομέα των αγγελιών. 

Ούτε μυξοκλαινε ούτε συχτηριζουμε ούτε θα αλλάξει η ζωή μας επειδή το insomnia έβαλε αυτή την προμήθεια.  Δεν συμφωνούμε όμως. Έχουμε το δικαίωμα να διαφωνήσουμε. Και εγω προσωπικά δεν μπήκα χθες στο φόρουμ.  Είμαι πολλά χρόνια μέλος και παρακολουθώ την κοινότητα. Αν τελικά μείνει αυτό το 12%, δικαίωμα τους. Όσοι θέλουν ας ακολουθήσουν.  Όσοι δεν θέλουμε θα βρούμε αλλού πορτοκαλιές. 

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

ΟΛΑ πλέον πρέπει να δηλώνονται. καλός ήρθες στο κόσμο btw, μόλις ζήσεις Γερμανία θα θυμηθείς ότι αυτά που ανέφερα ισχύουν στο έπακρο :)

Πες τα ρε μάστορα αυτό είναι που λείπει εδώ στο Ελλάντα για να γίνουμε Γερμανία. Ας μπει λοιπόν μια τάξη επιτέλους 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mordred είπε

Σωστό. Δε ξ'ερω λοιπόν κατά πόσο κάποιος που έχει άριστο ιστορικό συναλλαγών να προτιμήσει να γίνει verified.

Προφανώς το forum επιθυμεί την είσοδο στο forum καταστημάτων και επαγγελματιών πωλητών και την μετατροπή του σε marketplace.

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, makis269 είπε

6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Απο περιεργεια, χρησιμοποιεις adblock στο browser?

Μόλις τώρα, makis269 είπε

Πάντα ,

δεν μου αρέσουν οι γειτόνισσες.

Αρα το ινσομνια πραγματικα δεν θα χασει τιποτα με το να φυγεις σαν μελος. Οποτε, αντιο? 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Υπάρχετε και εσείς δυστυχώς σε κάθε κομμάτι της ζωής, να καταργηθεί κάτι που δε χρησιμοποιώ άρα και δε το ξέρω αλλά θα μπω να πετάξω τη γνώμη μου. 

Τι να κάνουμε με λιβάνι και σκόρδα να κυκλοφορούμε στις τσέπες μήπως δε σας πετυχαίνουμε?

Πρωσωπικά αν δεν αλλάξει το δωρεάν και ο τρόπος που υπήρχε πριν δε με ενοχλεί τίποτα. Αρκεί να μπορώ να ελέγχω τις αξιολογήσεις του αγοραστή και να μη μπορεί να αγοράσει το προϊόν που πουλάω όποιος να ναι... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...