EarlyBigi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Ερώτημα εάν κάποιος μπορεί να μου απάντηση, σε 2 Android συσκευές δίκη μου και της γυναίκας μου κατεβάζω την εφαρμογή Gov.gr Wallet και με τους κωδικούς taxisnet κατεβάζω την ταυτότητα και το δίπλωμα μετά όμως από 5 με 10 λεπτά χάνονται και πεεεπι να τα κατεβάσω πάλι και πάλι και να τα χώνω μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω? - σας ευχαριστω
kostasbm Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 56 λεπτά πριν, EarlyBigi είπε Ερώτημα εάν κάποιος μπορεί να μου απάντηση, σε 2 Android συσκευές δίκη μου και της γυναίκας μου κατεβάζω την εφαρμογή Gov.gr Wallet και με τους κωδικούς taxisnet κατεβάζω την ταυτότητα και το δίπλωμα μετά όμως από 5 με 10 λεπτά χάνονται και πεεεπι να τα κατεβάσω πάλι και πάλι και να τα χώνω μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω? - σας ευχαριστω δοκιμασε με τους κωδικους e banking να δεις αν κανει το ιδιο
EarlyBigi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Ναι και με τους κωδικους e banking μου κανει το ιδιο
kostasbm Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, EarlyBigi είπε Ναι και με τους κωδικους e banking μου κανει το ιδιο περιεργο....θυμαμαι μου εκανε το ιδιο με τους εμβολιασμους στην αρχη.....κανε και μια επανεκινηση μπας και στρωσει η σβησε την εφαρμογη και ξανακατεβασε την
jsjsjsjs13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 16 ώρες πριν, EarlyBigi είπε Ερώτημα εάν κάποιος μπορεί να μου απάντηση, σε 2 Android συσκευές δίκη μου και της γυναίκας μου κατεβάζω την εφαρμογή Gov.gr Wallet και με τους κωδικούς taxisnet κατεβάζω την ταυτότητα και το δίπλωμα μετά όμως από 5 με 10 λεπτά χάνονται και πεεεπι να τα κατεβάσω πάλι και πάλι και να τα χώνω μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω? - σας ευχαριστ Αν προσπαθείς να βάλεις το δίπλωμα ενός ανθρώπου σε δύο κινητά αυτό δεν επιτρέπεται και για αυτό σου καπελωνει το ένα το άλλο όταν το κάνεις. Εκτός αν δεν καταλαβα
EarlyBigi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Οχι δεν προσπαθω αυτο απλα περναω τους κωδικους η του taxisnet η καποιας τραπεζας ανοιγουνε και τα δυο δελτια κανονικα αλλα μετα απο λιγο χρονικο διαστημα 5 με 10 λεπτων χανονται παλι.
BadBoy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δεν έχεις δαχτυλικό αποτύπωμα περασμένο στη συσκευή να φανταστώ.
EarlyBigi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δεν εχω το περναω και σου λεω - ευχαριστω Να εισαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ ολα ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα