Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Μην σας κουράσω με λεπτομέρειες αλλά πάτησα ένα πρόγραμμα που δεν έπρεπε και μου χακαραν το FB . Συγκεκριμένα ανέβασαν βίντεο που ούτε να αντικρίσει άνθρωπος με λογική , μου κλείδωσαν με συνοπτικές διαδικασίες το acc και πάλι καλά δλδ με αυτά που ανέβασαν. 

Το θέμα είναι ότι έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν βρήκα τρόπο επικοινωνίας με το FB για αντίστοιχες περιπτώσεις...σαν να μην τους νοιάζει .

Μήπως κάποιος έχει πάθει κάτι αντίστοιχο και ξέρει τι  μπορώ να κάνω ?

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

Μήπως αν άλλαζες τους κωδικούς και χρησιμοποιούσες των έλεγχο δύο παραγόντων;

Μία άλλη λύση που χρησιμοποίησα πριν χρόνια ήταν να δημιουργήσω νέο προφίλ, λίγο σπαστικό να βρεις ξανά όλους τους φίλους που είχες

Δημοσ.
Στις 18/8/2022 στις 6:34 ΜΜ, gamemaniac είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Μην σας κουράσω με λεπτομέρειες αλλά πάτησα ένα πρόγραμμα που δεν έπρεπε και μου χακαραν το FB . Συγκεκριμένα ανέβασαν βίντεο που ούτε να αντικρίσει άνθρωπος με λογική , μου κλείδωσαν με συνοπτικές διαδικασίες το acc και πάλι καλά δλδ με αυτά που ανέβασαν. 

Το θέμα είναι ότι έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν βρήκα τρόπο επικοινωνίας με το FB για αντίστοιχες περιπτώσεις...σαν να μην τους νοιάζει .

Ευχαριστώ,

αν θυμάμαι καλά όταν βάζει τον παλιό κωδικό σας λέει ότι αυτός ο κωδικός έχει αλλάξει τάδε ήμερα. και σας βάζει μια επιλογή για να κάνεις ένσταση για χακαρισμα.

Δημοσ.
Στις 18/8/2022 στις 4:34 ΜΜ, gamemaniac είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Ευχαριστώ,

Γραψε και ποιο πρόγραμμα πάτησες ώστε να ξέρουμε και οι άλλοι να το αποφύγουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Δυστυχώς καμία δεν κάνει...είναι κλειδωμένο και δεν μπορώ να κάνω τπτ πέραν του επανελέγχου που περιμένω από αυτούς. Όμως δεν σε αφήνει να γράψεις τι έγινε και απλά θα δουν το υλικό που ανέβηκε και θα το κλείσουν.

Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία και έχει κάποιο email από την βοήθεια της Facebook ας μου στείλει.

Ευχαριστώ,

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gamemaniac είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Δυστυχώς καμία δεν κάνει...είναι κλειδωμένο και δεν μπορώ να κάνω τπτ πέραν του επανελέγχου που περιμένω από αυτούς. Όμως δεν σε αφήνει να γράψεις τι έγινε και απλά θα δουν το υλικό που ανέβηκε και θα το κλείσουν.

Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία και έχει κάποιο email από την βοήθεια της Facebook ας μου στείλει.

Ευχαριστώ,

φτιαξε λογαριασμο αλλον αν το'χεις τοσο αναγκη και δεν μπορεις να ζησεις χωρις αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...