Προς το περιεχόμενο

Ενεργοποίηση κάρτας της Alpha Bank

talos_2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, sot20 είπε

Για να βάλουμε καινούρια προπληρωμένη κάρτα μέσω της εφαρμογής πρέπει να περιμένουμε να εκδοθεί η κάρτα μέσω gov; 

Για το market pass λες; Χρειάζονται τα στοιχεία τής κάρτας, για να περαστεί η κάρτα στην εφαρμογή. Θα σταλεί μέιλ με link, ώστε να γίνει η ενεργοποίηση, οπότε μετά την περνάς στην εφαρμογή και την χρησιμοποιείς κανονικά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

καλησπερα παιδια.

Της μανας μου εστειλαν νεα χρεωστικη μιας και η παλια ληγει τον απριλιο...

στην νεα καρτα λεει για ενεργοποιηση να βαλει τον προσωπικο της αριθμο PIN.

αυτο το PIN ειναι ο 4 ψηφιος αριθμος που κανει συναλλαγες μεσω ATM? 

Υ.Γ. δεν εχει winbank κτλπ και ουτε θελει να μπλεξει

1 hour ago, Tzini_Gr said:

καλησπερα παιδια.

Της μανας μου εστειλαν νεα χρεωστικη μιας και η παλια ληγει τον απριλιο...

στην νεα καρτα λεει για ενεργοποιηση να βαλει τον προσωπικο της αριθμο PIN.

αυτο το PIN ειναι ο 4 ψηφιος αριθμος που κανει συναλλαγες μεσω ATM? 

Υ.Γ. δεν εχει winbank κτλπ και ουτε θελει να μπλεξει

σωστα.

το παλιο pin ειναι.

Καλησπέρα.

Σκέφτομαι να ανοίξω λογαριασμό μέσα από την εφαρμογή τους και στη συνέχεια να γραφτώ στο e-banking, το οποίο βλέπω κανονικά έχει χρέωση 8€, αλλά αυτήν την περίοδο είναι δωρεάν.

Ήθελα να ρωτήσω, όταν θα κάνω τη διαδικασία βλέπω θα ζητήσει να βγάλω χρεωστική κάρτα με κόστος 12€/χρόνο. Εκεί μπορώ να ζητήσω να βγάλω την απλή Enter που είναι χωρίς ετήσιο κόστος και στη συνέχεια, μόλις κάνω εγγραφή στο e-banking να βγάλω την χρεωστική της Aegean (αν δεν μου δίνει αυτήν την επιλογή κατά της διάρκεια του ανοίγματος λογαριασμού από την εφαρμογή) συνδεδεμένη στον ίδιο αριθμό λογαριασμού ;

Οι κάρτες Visa της τράπεζας πόση διάρκεια έχουν 3 ή 5 έτη ;

29 minutes ago, volleyball said:

Καλησπέρα.

Σκέφτομαι να ανοίξω λογαριασμό μέσα από την εφαρμογή τους και στη συνέχεια να γραφτώ στο e-banking, το οποίο βλέπω κανονικά έχει χρέωση 8€, αλλά αυτήν την περίοδο είναι δωρεάν.

Ήθελα να ρωτήσω, όταν θα κάνω τη διαδικασία βλέπω θα ζητήσει να βγάλω χρεωστική κάρτα με κόστος 12€/χρόνο. Εκεί μπορώ να ζητήσω να βγάλω την απλή Enter που είναι χωρίς ετήσιο κόστος και στη συνέχεια, μόλις κάνω εγγραφή στο e-banking να βγάλω την χρεωστική της Aegean (αν δεν μου δίνει αυτήν την επιλογή κατά της διάρκεια του ανοίγματος λογαριασμού από την εφαρμογή) συνδεδεμένη στον ίδιο αριθμό λογαριασμού ;

αν της aegean ειναι στυλ bonus τοτε ισως να εχει και αυτη 12 ευρω το χρονο χρεωση

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, volleyball said:

Καλησπέρα.

Η απλή enter δεν έχει ετήσια συνδρομή αλλά έχει κόστος αντικατάστασης 6€, 2€ το χρόνο βγαίνει.

Επίσης από όσο ξέρω δεν είναι υποχρεωτικό να βγάλεις άμεσα κάποια κάρτα.

Για την χρεωστική της Aegean δεν αρκεί να κάνεις εγγραφή στο e-banking της Alpha, προϋποθέτει να είσαι εγεγραμμένος και στο πρόγραμμα miles+bonus (εγγραφή κάνεις στο aegeanair.com). Υπόψιν η συγκεκριμένη κάρτα έχει 20€ ετήσια συνδρομή.

Γενικώς οι χρεωστικές κάρτες της Alpha έχουν ημερομηνία λήξης στα 3 έτη από την έκδοση.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Γενικώς οι χρεωστικές κάρτες της Alpha έχουν ημερομηνία λήξης στα 3 έτη από την έκδοση.

Είσαι σίγουρος ότι λήγουν στα 3 έτη οι χρεωστικές της Alpha; Είχα βγάλει το 2021 χρεωστική Alpha (Απλή enter Mastercard) και η διάρκεια της είναι 5 έτη (λήγει το 2026). Άλλαξε κάτι από τότε;

Από όσο γνωρίζω οι χρεωστικές της Εθνικής είναι που λήγουν στα 3 έτη (είχε βγάλει ο αδερφός μου και μου είχε κάνει εντύπωση) και έχουν 6€ έξοδα ανανέωσης.

10 minutes ago, PharmChem said:

Είσαι σίγουρος ότι λήγουν στα 3 έτη οι χρεωστικές της Alpha; Είχα βγάλει το 2021 χρεωστική Alpha (Απλή enter Mastercard) και η διάρκεια της είναι 5 έτη (λήγει το 2026). Άλλαξε κάτι από τότε;

Από όσο γνωρίζω οι χρεωστικές της Εθνικής είναι που λήγουν στα 3 έτη (είχε βγάλει ο αδερφός μου και μου είχε κάνει εντύπωση) και έχουν 6€ έξοδα ανανέωσης.

Ναι είμαι σίγουρος, η Εθνική ήταν η πρώτη που μείωσε την διάρκεια στα 3 έτη και λίγο αργότερα ακολούθησαν όλες οι άλλες τράπεζες.

3 hours ago, poulinos said:

να σε καλα.οτι απορια just ask

ευχαριστω κ παλι απλα ψιλοφοβωμουν επειδη ελεγε μυστικο κρυφο αριθμο pin καπως ετσι.. και λεω τωρα ειναι το pin απο τν καρτα που εχει ηδη ή πρεπει να κανω κατι...

αμαρτια ειναι να τν τραβηξει μεσα τν καρτα :P

και παλι σε ευχαριστω

On 23/03/2023 at 16:47, Tzini_Gr said:

ευχαριστω κ παλι απλα ψιλοφοβωμουν επειδη ελεγε μυστικο κρυφο αριθμο pin καπως ετσι.. και λεω τωρα ειναι το pin απο τν καρτα που εχει ηδη ή πρεπει να κανω κατι...

αμαρτια ειναι να τν τραβηξει μεσα τν καρτα :P

και παλι σε ευχαριστω

δεν στην τραβαει με το πρωτο λαθος.πρεπει να γινει τρεις φορες λαθος το Pin.

• Like 1

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...