leros2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, SPANAKIS123 είπε Έχεις δίκιο από την τιμή που την πείρα βλέπουμε το αποτέλεσμα...δεν θέλω να σε ξενερώσω που έχεις να λες..αλλά δεν είχε πατήσει καλά η πάστα..ευχαριστώ παντως Θα μας βάλεις μια φωτό απο το setup και ας ξενερόσουν μερικοί
ICE-T Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, triplex1 είπε Μπορει να την παει σ'ενα καλο μηχανουργειο να του κανει ενα καλο πλανιαρισμα για να καθεται σωστα , γιατι απ'αυτην ειναι το προβλημα , θα του βγει λιγο παραπανω βεβαια , αν θυμαμαι καλα γυρω στα 120 ευρω κανει καινουρια , αλλα θα γινει σωστη δουλεια. 70 euros την είχε καιρό το eShop.gr 4 ώρες πριν, SPANAKIS123 είπε Έχεις δίκιο από την τιμή που την πείρα βλέπουμε το αποτέλεσμα...δεν θέλω να σε ξενερώσω που έχεις να λες..αλλά δεν είχε πατήσει καλά η πάστα..ευχαριστώ παντως αφού ήξερες τι σήκωσες θέμα φίλε, δηλαδή τι ήθελες να σου πούνε, μπράβο κορυφαία τιμή την αγόρασες και 95 βαθμοί που έβλεπες όπως έλεγες τέλος πάντων , εμένα δεν με ξενερωσες καθόλου ούτως η άλλως υδροψυξη δεν θα έβαζα σε τέτοιο επεξεργαστή που ψύχεται εύκολα πόσο μάλλον cooler master μάρκα, τώρα αν ήταν ευκαιρία λόγο τιμής ο χρόνος θα δείξει. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από ICE-T 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα