Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft παραδέχτηκε ότι οι πωλήσεις του Xbox One ήταν λιγότερες από τις μισές του PlayStation 4

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 18/8/2022 στις 7:23 ΜΜ, CarbonFibre είπε

Αν και η ερώτηση δεν απευθύνεται σε μένα θα προσπαθήσω να δώσω τη δική μου έρμηνεία.

Η άποψη μου είναι γιατί η MS είναι μια εταιρεία που προσπαθεί, σε κάθε αγορά που μπαίνει, να δημιουργήσει μονοπώλιο με θεμιτά ή όχι μέσα, πράγμα που σκοτώνει τον ανταγωνισμό και την καινοτομιά.

Σε γενικές γραμμές δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα game studio της προκοπής, αντιθέτως έχουν καταστρέψει πολλά. Δεν αποτελούν αξία που προσθέτει στην αγορά του gaming νέα παιχνίδια, νέα ip. Απλά αγοράζουν κάτι έτοιμο και έχουν ένα φθηνό pass που σύντομα η τιμή του θα ανέβει και θα ανεβαίνει ιδίως αν δεν έχουν ανταγωνισμό. Πάρε εκεί ένα κιλό πατάτες, ε συγγνώμη παιχνίδια και παίξε. Δεν είναι αυτό το gaming.

Ζορίζονται να έχουν την πιο γρήγορη κονσόλα και από εκεί καταλαβαίνεις ότι σκέφτονται σαν εταρεία hardware και σαν pc gamers και δεν καταλαβαίνουν ότι είναι τα παιχνίδια.

Εχω ράμματα και για τη γούνα της Sony που με το Jim Ryan έχουν αρχίσει και χάνουν την ψυχή τους σαν PS αλλά είναι συζήτηση για άλλο θέμα. :D

Πραγματικά ρε φίλε, είπες 100% αυτά που συζητούσαμε πρόσφατα με την παρέα μου. 

Ακριβώς όμως έτσι! Τοποθετήθηκα και γω, σχετικά με την ανησυχία που έχω ως κάτοχος (PS5 και XSX) στους φίλους μου.

Δυστυχώς τόσο η MS όσο και η SONY δεν είναι σε καθόλου καλό δρόμο!😔

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...