stellw Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Χαίρετε. Με αφορμή το fuel pass 2 έκανα viva wallet. Δεν μπορώ όμως να βάλω την καρτα στο Πορτοφόλι google. Μου βγάζει το μήνυμα της εικόνας. Το κινητό μου είναι το poco x3 pro. Τι παίζει?
chios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Το βασικό είναι το τηλέφωνο να φοράει μάνα λογισμικό και να είναι κλειδωμένος ο bootloader. 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Nfc εχεις; Εννοείται ότι έχει το χ3 pro 1
stellw Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Nfc έχει το τηλέφωνο. Το λογισμικό είναι το μαμά. Έκανε και αναβάθμιση πρόσφατα. 13.0.1. Το bootloader τι είναι; δεν το ξέρω αυτό.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, stellw είπε Nfc έχει το τηλέφωνο. Το λογισμικό είναι το μαμά. Έκανε και αναβάθμιση πρόσφατα. 13.0.1. Το bootloader τι είναι; δεν το ξέρω αυτό. Κατι κανεις λάθος τοτε, μήπως εχεις περάσει ήδη την κάρτα;
chios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Για να λέει ότι δεν πληροί τα πρότυπα ασφαλείας κάτι δεν πάει καλά, έχει βάλει pin και δακτυλικό αποτύπωμα; https://play.google.com/store/apps/details?id=org.freeandroidtools.safetynettest Τσεκαρε με αυτήν την εφαρμογή αν περνάει όλα τα τεστ.
chios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Γι'αυτό δεν λειτουργεί, Το τηλέφωνο το αγόρασες καινούργιο; Πήγαινε στο play store - ρυθμίσεις - σχετικά με και δες αν η συσκευή σου λέει ότι είναι πιστοποιημένη.
stellw Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Ναι καινούριο το πήρα. Δυστυχώς δεν είναι πιστοποιημενη. Γίνεται τίποτα;
Centurion Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Αφού δεν έχεις πειράξει bootloader και δεν είναι πιστοποιημένο στο play store, κάτι τρέχει με τις υπηρεσίες Google. Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής Google play και επίσης τις υπηρεσίες Google. Μετά κάνε μια επανεκκίνηση. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2022 από Centurion
bele Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Ακριβώς..συνήθως αυτό το μήνυμα το βγάζει αν έχεις κάνει root και γενικά εάν έχεις πειράξει το τηλέφωνο (κάτι που λύνεται με safetynetpass module στο magisk και zygisk/denylist/hide magisk app εάν κάποιος ψάχνεται και έχει θέματα παρόμοια) . Στην περίπτωση σου όπως είπαν τα παιδιά clear case/data από google play και services και αν ούτε αυτό δουλέψει κάνε και μια απεγκατασταση των ενημερώσεων από αυτές τις εφαρμογές και σιγουρεψου ότι έχεις κάποιο κλείδωμα στο κινητό σου. Αυτά απ' ότι ξέρω...και φυσικά restart το κινητό.
ionikaras Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Με την εξυπηρέτηση πελατών της Viva που μίλησα για το ίδιο πρόβλημα. Μου είπαν ότι έχει κλειδώσει το gpay και να επαναλάβω την διαδικασία μετά από 24 ώρες. Λογικά είναι ρύθμιση ασφαλείας γιατί ενώ την πέρασα κανονικά την κάρτα και φάνηκε στο gpay όταν βγήκα και ξανά μπήκα η κάρτα δεν φαινόταν και έπρεπε να επαναλάβω πάλι την διαδικασία. Όταν πέρναγα την κάρτα δεν είχα κανένα κλείδωμα στο τηλέφωνο. Το τηλέφωνό είναι redmi note 9 pro έχει και NFC
infin1tyGR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δεν είναι ίδιο πρόβλημα. Το κινητό του φίλου δεν περνάει ούτε καν SafetyNet που είναι άσχετο με το GPay/Wallet.
stellw Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Λίγη ακόμα βοήθεια ρε παιδια. Πως κάνω clear case /data στο google play?
chios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Από τις ρυθμίσεις - εφαρμογές, googlαρε και λίγο φίλε απλό είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα