Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε. Με αφορμή το fuel pass 2 έκανα viva wallet. Δεν μπορώ όμως να βάλω την καρτα στο Πορτοφόλι google. Μου βγάζει το μήνυμα της εικόνας. Το κινητό μου είναι το poco x3 pro. Τι παίζει? 

Screenshot_2022-08-15-22-41-35-681_com.google.android.gms.jpg

Δημοσ.

Το βασικό είναι το τηλέφωνο να φοράει μάνα λογισμικό και να είναι κλειδωμένος ο  bootloader. 

4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Nfc εχεις;

Εννοείται ότι έχει το χ3 pro 

• Like 1
Δημοσ.

Nfc έχει το τηλέφωνο. Το λογισμικό είναι το μαμά. Έκανε και αναβάθμιση πρόσφατα. 13.0.1. Το bootloader τι είναι; δεν το ξέρω αυτό. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stellw είπε

Nfc έχει το τηλέφωνο. Το λογισμικό είναι το μαμά. Έκανε και αναβάθμιση πρόσφατα. 13.0.1. Το bootloader τι είναι; δεν το ξέρω αυτό. 

Κατι κανεις λάθος τοτε, μήπως εχεις περάσει ήδη την κάρτα;

Δημοσ.

Γι'αυτό δεν λειτουργεί, Το τηλέφωνο το αγόρασες καινούργιο;

Πήγαινε στο play store - ρυθμίσεις - σχετικά με και δες αν η συσκευή σου λέει ότι είναι πιστοποιημένη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού δεν έχεις πειράξει bootloader και δεν είναι πιστοποιημένο στο play store, κάτι τρέχει με τις υπηρεσίες Google. Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής Google play και επίσης τις υπηρεσίες Google. Μετά κάνε μια επανεκκίνηση.

Επεξ/σία από Centurion
Δημοσ.

Ακριβώς..συνήθως αυτό το μήνυμα το βγάζει αν έχεις κάνει root και γενικά εάν έχεις πειράξει το τηλέφωνο (κάτι που λύνεται με safetynetpass module στο magisk και zygisk/denylist/hide magisk app εάν κάποιος ψάχνεται και έχει θέματα παρόμοια) . Στην περίπτωση σου όπως είπαν τα παιδιά clear case/data από google play και services και αν ούτε αυτό δουλέψει κάνε και μια απεγκατασταση των ενημερώσεων από αυτές τις εφαρμογές και σιγουρεψου ότι έχεις κάποιο κλείδωμα στο κινητό σου. Αυτά απ' ότι ξέρω...και φυσικά restart το κινητό.

Δημοσ.

Με την εξυπηρέτηση πελατών της Viva που μίλησα για το ίδιο πρόβλημα.

Μου είπαν ότι έχει κλειδώσει το gpay και να επαναλάβω την διαδικασία μετά από 24 ώρες.

Λογικά είναι ρύθμιση ασφαλείας γιατί ενώ την πέρασα κανονικά την κάρτα και φάνηκε στο gpay όταν βγήκα και ξανά μπήκα η κάρτα δεν φαινόταν και έπρεπε να επαναλάβω πάλι την διαδικασία.

Όταν πέρναγα την κάρτα δεν είχα κανένα κλείδωμα στο τηλέφωνο.

Το τηλέφωνό είναι redmi note 9 pro έχει και NFC

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...