Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θέλει κάποιος να μου το κάνει δώρο ας στείλει pm. Γιατί είμαι ακόμα με το iPhone 7, που ήταν δώρο :lol:.

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Το ποστ σου ειναι οτι ναναι.
Ειπα ευγε για την αλλαγη και τωρα απλα ρωταω αν θα μπει αυτη η αλλαγη... 
Δε βρισκω κατι λαθος σε αυτο... Αν βρίσκεις εσυ λαθος την απορία μου, πιθανον και να ειναι (για σενα). 

μάλλον επικεφαλίδες διαβάζεις μόνο.

Επεξ/σία από vassilis018
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

μάλλον επικεφαλίδες διαβάζεις μόνο.

Με επικεφαλίδες γράφεις και εσυ; Γιατι τα δικα σου τα διαβάζω.

• Super Moderators
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Κάθε πότε βγαίνει καινούργια σειρά iPhone  ρε παιδιά.

Δεν μπορούν να περιμένουν;

Μια φορά το χρόνο?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Μια φορά το χρόνο?

Ας το κάνουν 1,5 χρόνο, εφόσον είναι δυνατά τα κινητά τους και να βάζουν πάντα καινούργια χαρακτηριστικά στον ενάμιση χρόνο. Πότε ήρθε το 13 ποτέ έρχεται το 14... Λες και είναι Samsung κατάντησε...

Δημοσ.

Το 14 pro /pro max θα πρέπει να αναβαθμιστεί οπωσδήποτε στην μπροστά κάμερα .Ειδικά όσον αφορά τις βραδινές λήψεις .

Δεν έχουν ουδεμία σχέση με τις λήψεις των πίσω καμερών σε σημείο να νομίζεις πως τραβήχτηκαν από δυο γενιές πίσω τηλέφωνο .

Περιμένω και ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία ώστε να έχουμε τα επίπεδα αυτονομίας του 13pro max και με always on το οποίο φημολογείται πως θα είναι στα πρότυπα του Apple Watch όποτε και θα έχει σοβαρή κατανάλωση σε Standby mode.

Τέλος περιμένω να ξεκινάει από τα 256 όποτε και να μην είναι αισθητή (για τους περισσότερους πιστεύω ) η οποία αύξηση της τιμής .

Αν δω τα παραπάνω μαζί θα αναβαθμίσω από 13 pro max  

• Like 2
Δημοσ.

Γι'αυτούς που ενδιαφέρονται, ναι, ανοίγοντας το κουτί, μέσα θα υπάρχει κινητό Apple! Εκτός αν από φέτος δεν υπάρχει ούτε το κινητό μέσα στο κουτί! 🤣

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

<insert random σχόλιο κατά Apple να γίνει της πόπης στα επόμενα σχόλια>

Θα μιμηθώ την ΣΧΟΛΙΑΡΑ για την ανακοίνωση νέων AMD

Έχω το Xiaomi Poco X3 Pro και δεν σκοπεύω να αλλάξω για τα επόμενα χρόνια. Για τις δουλειές που το θέλω είναι υπερ-αρκετό. Όλα τα άλλα είναι marketing των εταιρειών για να μας πουλάν νούμερα και κινητά κάθε χρόνο!

Και εγώ τα ίδια έλεγα και το δικό μου poco x3 pro μετά από ένα χρόνο σταμάτησε να λειτουργεί γιατί έτσι γούσταρε.Αν κάποιος σε βάζει να αλλάζεις κινητά κάθε χρόνο αυτή είναι η Xiaomi.Το iphone και θα παίρνει αναβαθμίσεις πενταετίας και δε θα παίζεις ρωσική ρουλέτα αν θα ανοίξει μετα από update.

Δημοσ.

Πολύ ωραία εισαγωγή για το άρθρο. Το σίγουρο είναι πάντως ότι το μόνο που περιμένουμε είναι την νέα έκδοση 16 ίδιος και για το iPad που θα’ναι ευκαιρία θεωρώ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Devilonahog7th είπε

Βάζω στοίχημα ότι μέσα δεν θα έχουν καλώδιο...... 😎🤔 Ούτε αυτοκόλλητα

Είναι οικολόγοι είπαμε!!! Άσχετα αν πρέπει να σκάσεις ένα 50ρι? 70ρι? Για έναν φορτιστή, οικολογικός κι αυτός!!! 

Ναι φτιάχνουν τηλεφωναρες αλλά η κοροϊδία -marketing φτάνει σε άλλο επίπεδο..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, RazielKvlt είπε

Και εγώ τα ίδια έλεγα και το δικό μου poco x3 pro μετά από ένα χρόνο σταμάτησε να λειτουργεί γιατί έτσι γούσταρε.Αν κάποιος σε βάζει να αλλάζεις κινητά κάθε χρόνο αυτή είναι η Xiaomi.Το iphone και θα παίρνει αναβαθμίσεις πενταετίας και δε θα παίζεις ρωσική ρουλέτα αν θα ανοίξει μετα από update.

Με μία διαφορά ότι στα 5 χρόνια θα έχεις δώσει λιγότερα χρήματα και δεν θα τρως στη μάπα το ίδιο τηλέφωνο τόσα χρόνια, πάνω από 2 χρόνια όσο καλό κινητό και να είναι το βαριέμαι. Επίσης με το ποκο λοκο έχεις πράγματα που στα iPhone είναι άγνωστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...