Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικά σβήνει ο κινητήρας

dimitrismagp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε golf 1995 χθες στην εθνική ενώ ήμουν με φορτίο πολλές αποσκευές και 4 άτομα το αυτοκίνητο σαν να μην έφερνε βενζίνη και έσβησε. Το αφήνουμε να κρυώσει πήρε μετά. Για κάμποσα χλμ δεν είχα θέμα. Το έκανε πάλι ξαφνικά. Το αφήνουμε να κρυώσει. Ξεκινώ και φτάνει στον προορισμό χωρίς άλλο πρόβλημα. Αντλία βενζίνης καινούργια. Καύσιμα καθαρά. Τι φταίει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τίποτα απολύτως. Η μπαταρία επίσης καινούργια. Το συντηρώ όσο καλύτερα γίνεται.

Επεξ/σία από dimitrismagp

1 ώρα πριν, dimitrismagp είπε

Σε golf 1995 χθες στην εθνική ενώ ήμουν με φορτίο πολλές αποσκευές και 4 άτομα το αυτοκίνητο σαν να μην έφερνε βενζίνη και έσβησε. Το αφήνουμε να κρυώσει πήρε μετά. Για κάμποσα χλμ δεν είχα θέμα. Το έκανε πάλι ξαφνικά. Το αφήνουμε να κρυώσει. Ξεκινώ και φτάνει στον προορισμό χωρίς άλλο πρόβλημα. Αντλία βενζίνης καινούργια. Καύσιμα καθαρά. Τι φταίει;

Μήπως να το πάς σε κανέναν τεχνικό αν σου το ξανακάνει.

8 λεπτά πριν, dimitrismagp είπε

Δεν έχει πολλά χλμ. Δεν το κάνω καθημερινά χρήση.  Ο τεχνικός από εβδομάδα και αν. Πολύ δουλειά αυτές τις μέρες λέει.

φίλε εγώ έχω ένα λίγο διαφορετικό θέμα. Δεν γράφω για να μην πλατιάσουμε και σου χαλάσω το θέμα. αλλά αν βρεις τί σου φταίει γράψε αν μπορείς εδώ  να πάρω καμια ιδέα. σε ευχαριστώ.

κοίτα ειναι του 1995 κανονικά δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει

ετσι ουτε να μαντέψει καποιος μπορει το πας στον μηχανικό μετράει συμπίεση αντλιας μπεκ κλπ κλπ

Ίδια συμπτώματα είχα και εγώ και ήταν αντλία βενζίνης, κανε μια δοκιμή, όταν σου το κάνε πάνε βάλε φρέσκια βενζίνη αν λυθεί για λίγο είναι αντλία και τα παίζει λόγω υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσονται στο καύσιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου το εκανε ενα παλιό fiat που είχα ακριβώς ότι λέει ο φίλος ts . Κάθε 50-100  χιλιόμετρα μου εσβηνε το αφηνα κρύωνε και μετά επαιρνε κανονικά μπροστα

Τι είχε γίνει;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ειχα χάσει την ταπα βενζίνης από τη δεξαμενη καυσίμων ξεχνώντας τη σε κάποιο πρατήριο καυσίμων. Περνώντας από ενα μαγαζί πήρα μία τελείως απλή που ταίριαζε την εβαλα προσωρινά αλλά όπως λένε ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Αυτή ηταν απλή τάπα δεν ανέπνεε καθόλου και ο εγκλωβισμένος στη δεξαμενή αέρας δεν αφηνε το καύσιμο να φτάσει στην αντλία βενζίνης. Όταν κρύωνε μάλλον μειωνόταν ο ογκος του αέρα και δεν είχα πρόβλημα.

Το διαπίστωσα τυχαία βγάζοντας την τάπα βενζίνης και ακούγοντας εναν ηχα σαν να βγάζουμε βεντούζα. Αγόρασα μία γνήσια και το πρόβλημα λύθηκε.

Δοκίμασέ το  όταν σου σβήσει. Βγάλε ταπα και βιδωσέ την ξανά. Αν πάρει μπρος έχεις το ιδιο πρόβλημα.

Επίσης το γράφω να το έχουν υπόψιν τους και κάποιοι άλλοι γιατί οπως ξέρουμε η γνωση είναι για να μοιράζετε.🙂

Με προλαβε ο adsl2+ γραφαμε μαζί 😜

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...