liakinen Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Όλα εισαγωγής με άγνωστο ιστορικό. Να μου λείπει το βύσσινο. Ότι Hyundai i20 και Toyota Yaris υπήρχε στην Βουλγαρία έχει έρθει Ελλάδα. 4 λεπτά πριν, DjTony είπε Το όλα εισαγωγής από που προκύπτει; πήρα clio station wagon ελληνικό Με τα σέρβις ολα στη Renault κσι το ίδιο ένα C3 για τη γυναίκα με τα σέρβις όλα πάλι στη citroen. 2018 μοντέλο και τα δύο. 9Κ το clio 11K το citroen. Μια χαρά υπάρχουν πολλά ελληνικά αυτοκίνητα Η συντριπτική πλειοψηφία εννοεί ο φίλος. Δεν είναι λόγια του αέρα, γνωστός μου φέρνει σε μάντρα του νομού Κοζάνης ότι υπάρχει Βουλγαρία σε μικρό αμάξι. Δεν είναι ιδιοκτήτης της μάντρας αλλά αυτός που πάει, τα βρίσκει, τα φέρνει και πληρώνεται από τον μαντρά. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2022 από liakinen
DjTony Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 15 λεπτά πριν, liakinen είπε Ότι Hyundai i20 και Toyota Yaris υπήρχε στην Βουλγαρία έχει έρθει Ελλάδα. Η συντριπτική πλειοψηφία εννοεί ο φίλος. Δεν είναι λόγια του αέρα, γνωστός μου φέρνει σε μάντρα του νομού Κοζάνης ότι υπάρχει Βουλγαρία σε μικρό αμάξι. Δεν είναι ιδιοκτήτης της μάντρας αλλά αυτός που πάει, τα βρίσκει, τα φέρνει και πληρώνεται από τον μαντρά. Δε διαφωνώ αλλά με σωστό ψάξιμο και με λίγη υπομονή και με συνεννόηση με μαντρά στην Αθήνα βρίσκεις άνετα ελληνικό καλό αμάξι
liakinen Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, DjTony είπε Δε διαφωνώ αλλά με σωστό ψάξιμο και με λίγη υπομονή και με συνεννόηση με μαντρά στην Αθήνα βρίσκεις άνετα ελληνικό καλό αμάξι Συμφωνώ αλλά θέλει όπως είπες υπομονή, ψάξιμο (δηλαδή χρόνο), να μπορεί αυτός που ψάχνει να κατέβει ή ανέβει Αθήνα αν δεν μένει εκεί, χρήμα για το όλο ψάξιμο και φυσικά και γνώσεις (όχι πάω με έναν θείο μου που ξέρει).
DjTony Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Συμφωνώ αλλά θέλει όπως είπες υπομονή, ψάξιμο (δηλαδή χρόνο), να μπορεί αυτός που ψάχνει να κατέβει ή ανέβει Αθήνα αν δεν μένει εκεί, χρήμα για το όλο ψάξιμο και φυσικά και γνώσεις (όχι πάω με έναν θείο μου που ξέρει). Συμφωνούμε σε όλα. Εγώ πήγα το αμάξι σε συνεργείο citroen/Renault αντίστοιχα, κοίταξαν τα πάντα και τα πήρα. Ευτυχώς μένω Αθήνα και μόνο λίγο χρόνο ξόδεψα.
dtk-386 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 37 λεπτά πριν, DjTony είπε Το όλα εισαγωγής από που προκύπτει; πήρα clio station wagon ελληνικό Με τα σέρβις ολα στη Renault κσι το ίδιο ένα C3 για τη γυναίκα με τα σέρβις όλα πάλι στη citroen. 2018 μοντέλο και τα δύο. 9Κ το clio 11K το citroen. Μια χαρά υπάρχουν πολλά ελληνικά αυτοκίνητα Επιμένω.
liakinen Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, DjTony είπε Συμφωνούμε σε όλα. Εγώ πήγα το αμάξι σε συνεργείο citroen/Renault αντίστοιχα, κοίταξαν τα πάντα και τα πήρα. Ευτυχώς μένω Αθήνα και μόνο λίγο χρόνο ξόδεψα. Υπάρχουν καλά αυτοκίνητα μεταχειρισμένα αν κάποιος "ασχοληθεί" δεν ξέρω βέβαια με τις τιμές της εποχής αν υπάρχουν ευκαιρίες (λογικά θα υπάρχουν αλλά θέλει ακόμα περισσότερο ψάξιμο). Το θέμα είναι ότι η πλειοψηφία (μιλάω για εκτός Αθηνών) πάει στις μάντρες του νομού (άντε και σε κανά μεγάλο νομό της περιοχής) με την λογική έλα μωρέ αυτός είναι δικός μας, τον έχουμε κοντά δεν θα μας κάνει πουστι@ που να τρέχουμε πχ Αθήνα εκεί είναι ζούγκλα, άντε και να μας βγει κάτι τι θα κάνουμε θα πάμε πίσω να του ζητήσουμε το λόγο, εκεί είναι μεγάλοι "απατεώνες" θα μας πιάσουν κορόιδο και ούτε θα το καταλάβουμε και άλλα τέτοια. Αποτέλεσμα τα γνωστά. Ούτε όλα τα εισαγόμενα είναι μάπα. Πχ από Ολλανδία που είναι στον βορρά με υγρασία κτλ έχω δει αρκετά μεταχειρισμένα στην περιοχή μου σε άριστη κατάσταση χωρίς ίχνος σκουριάς (έχω φιλικές σχέσεις με συνεργείο της περιοχής μου και τα βλέπω μαθαίνω).
DjTony Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Επιμένω. Δηλαδή το ελληνικό αμάξι μου είναι εισαγωγής; αυτό μου λες; 1
dtk-386 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Φίλος συνάδελφος πήρε 508 sw diesel με 90 στο κοντέρ και του βγήκε λεμόνι με 180. Από Ολλανδία ήταν. Μόλις τώρα, DjTony είπε Δηλαδή το ελληνικό αμάξι μου είναι εισαγωγής; αυτό μου λες; Μιλάω για την πλειοψηφία ρε φίλε στο είπαν. Μην πιάνεσαι τώρα από λέξεις.
DjTony Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Φίλος συνάδελφος πήρε 508 sw diesel με 90 στο κοντέρ και του βγήκε λεμόνι με 180. Από Ολλανδία ήταν. Μιλάω για την πλειοψηφία ρε φίλε στο είπαν. Μην πιάνεσαι τώρα από λέξεις. 180 καλά είναι. Αφού δεν είχε 400.. Για diesel καλά είναι τα 180. Συμφωνούμε για την πλειοψηφία ναι. Το είπαμε. 1
dtk-386 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, DjTony είπε 180 καλά είναι. Αφού δεν είχε 400.. Για diesel καλά είναι τα 180. Συμφωνούμε για την πλειοψηφία ναι. Το είπαμε. Άλλη η τιμή που πληρώνεις για 90 άλλη για 180. Είναι καθαρή κλεψιά.
DjTony Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Άλλη η τιμή που πληρώνεις για 90 άλλη για 180. Είναι καθαρή κλεψιά. Ναι μόνο η τιμή είναι το θέμα εδώ.. Σε άλλα αμάξια που τα παίρνεις με 100 και έχουν 500 παίζει και θέμα αξιοπιστίας 1
nikopoup Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μπορείς να δεις το kona 2018-2019 που θα είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση. Άκουσα από γνωστό μου καλά λόγια για τους χώρους του. 1
aks Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Έναν βασικό έλεγχο κανουν ρε παιδιά στα συνεργεια-αντιπροσωπειες και πολλες φορες και αρκετα προχειρο.Προσωπικα 17κ για μεταχειρισμενο δεν τα εδινα προτιμουσα να βαλω 1 χιλιαρικο ακομα και να παρω καινουριο παρα να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο μετα. 1
christo7s Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Γεια χαρά, Ένας φίλος ενδιαφέρεται για Kia XCeed 1.5 T-GDI - 160 PS Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη...🙂
dtk-386 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μεγάλη υπομονή για την αναμονή που έχει μπόλικη. Κατα τα άλλα ένα πανέμορφο crossover.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα