CSAMAROK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Γεια σας, έφτιαξα λογαριασμό στην paysafe και ζητούσε αφμ και αριθμό ταυτότητας, εγώ έβαλα κάτι τυχαία και τα έγραψα κάπου, όμως ε αλά την σωστή διεύθυνση μου, υπάρχει περίπτωση να μπλέξω?
vagelis2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Ναι θελει τα σωστα.. θα σου ζητήσει να στείλεις έγγραφα ταυτότητα, διεύθυνση κατοικίας κλπ..για ταυτοποίηση καποια στιγμή δεν μπορείς να στείλεις οτι θες..
CSAMAROK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Μου τι έχει ως επιλογή αλλά δεν με αναγκάζει, θα μου το κάνει αργότερα και δεν θα έχω επιλογή?
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, CSAMAROK είπε Γεια σας, έφτιαξα λογαριασμό στην paysafe και ζητούσε αφμ και αριθμό ταυτότητας, εγώ έβαλα κάτι τυχαία και τα έγραψα κάπου, όμως ε αλά την σωστή διεύθυνση μου, υπάρχει περίπτωση να μπλέξω? Γιατί να βάλεις ότι να είναι όχι τα πραγματικά;
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, CSAMAROK είπε Γιατί είμαι 15 και δεν έχω αφμ Και τι την θες την paysafe?Στοιχηματική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα