Bitbit Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 παλαιότερα αγόραζα υγρά μαντηλάκια (χωρίς αλκοολ), πλέον μετά τον ιο τα συγκεκριμένα έχουν χαθεί και όλοι πουλάνε τα γνωστά με αλκοολ. Δε θέλω μωρομάντηλα σε μεγάλη συσκευασία αλλά τα μικρά των 15. πχ έπαιρνα τα παρακάτω Υπάρχει κανένα μαρκετ που να πουλάει κάτι παρόμοιο; Δε με ενδιαφέρει η μάρκα αλλά να μην έχει αλκοολ. Δυστυχώς έχω κοιτάξει σε μερικά αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω.
SB_1957 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Υπάρχουν και μικρές συσκευασίες μωρομαντηλα. https://www.ab.gr/el-gr/eshop/Ola-gia-to-moro/Moromantila/Moromantila-Calming-Minipack-2-1-Doro-2-1-/p/7497988
Bitbit Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Υπάρχουν και μικρές συσκευασίες μωρομαντηλα. https://www.ab.gr/el-gr/eshop/Ola-gia-to-moro/Moromantila/Moromantila-Calming-Minipack-2-1-Doro-2-1-/p/7497988 τα συγκεκριμένα δε τα είχα πετύχει πουθενά. Τουλάχιστον στα μαρκετ που πάω. τέτοια ήθελα, ευχαριστώ
sphinxgr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Bitbit είπε παλαιότερα αγόραζα υγρά μαντηλάκια (χωρίς αλκοολ), πλέον μετά τον ιο τα συγκεκριμένα έχουν χαθεί και όλοι πουλάνε τα γνωστά με αλκοολ. Δε θέλω μωρομάντηλα σε μεγάλη συσκευασία αλλά τα μικρά των 15. πχ έπαιρνα τα παρακάτω Υπάρχει κανένα μαρκετ που να πουλάει κάτι παρόμοιο; Δε με ενδιαφέρει η μάρκα αλλά να μην έχει αλκοολ. Δυστυχώς έχω κοιτάξει σε μερικά αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω. άπειρα υπάρχουν. Είναι για τα μωρα. πχ
Bitbit Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, sphinxgr είπε άπειρα υπάρχουν. Είναι για τα μωρα. πχ ναι εβρισκα αλλά όχι σε μικρές συσκευασίες. κάτι πακέτα πχ των 36, μου είναι άχρηστα Σε πολλά μαρκετ πάντως που πάω δεν υπάρχουν. Και έχω ρωτήσει. έχει γεμίσει ο τόπος με τα αντιβακτηριδιακά των 15 τεμαχίων
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Bitbit είπε Υπάρχει κανένα μαρκετ που να πουλάει κάτι παρόμοιο; Μηπος σου κανουν τα Economy του Market-in? γραφει χωρις οινοπνευμα https://www.market-in.gr/el-gr/prosopikh-frontida-vamvaki-ugramanthlakia-ugra-kalluntika-manthlakia
Uptheirons Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Τα babycare τσεπης ειναι καλα. Τα βρισκεις στα μωρομαντηλα σε συσκευασιες των 3.
The_Judas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Τα μωρομάντηλα συνήθως προορίζονται για ευαίσθητες περιοχές οπότε δεν έχουν οινόπνευμα. Υπάρχουν άπειρες μάρκες σε όλα τα σουπερμαρκετ. Αυτά που έχουν οινόπνευμα είναι τα μαντηλάκια απολύμανσης όχι τα μωρομάντηλα. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2022 από The_Judas 1
Bitbit Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 31 λεπτά πριν, mindreader είπε Τι κακο εχει το αλκοολ στα μαντηλακια; ε δε θέλεις πάντα αλκοολ. δεν είναι για όλες τις περιοχές. την άλλη φορά είχα ακουμπήσει ένα στα χείλη και έφτυνα όλη την ώρα. επίσης παρατηρώ ότι έχετε αναφέρει λύσεις από μαρκετ που δεν επισκέπτομαι. Μάλλον πρέπει να αλλάξω λίγο συνήθειες 1
mindreader Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Γραφουν 'no alcohol'; Στο lidl παω συνηθως, και φερνει septona, και την δικη του μαρκα, ή Babycare κλπ Δεν εχω παρατησει αν γραφουν no alcohol. Τα μωρομαντηλα, ειναι free;
Bitbit Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, mindreader είπε Γραφουν 'no alcohol'; Στο lidl παω συνηθως, και φερνει septona, και την δικη του μαρκα, ή Babycare κλπ Δεν εχω παρατησει αν γραφουν no alcohol. Τα μωρομαντηλα, ειναι free; στο Lidl πάω κι εγώ. η φωτογραφία στο πρώτο ποστ από τα Lidl είναι, πριν χρόνια βέβαια. τα septona είναι με αλκοολ. Χωρίς αλκοολ βρίσκεις αλλά όχι σε μικρή συσκευασία των 15 άντε 20. Τουλάχιστον δεν είδα εγώ. Τα babycare υπάρχουν σε συσκευασίες των 72-63. Οπότε θα πάρω ή babycare που προτάθηκαν ή τα άλλα του μαρκετιν 1
The_Judas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Τα εκπτωτικά μάρκετ τύπου lidl έχουν μικρή ποικιλία από μάρκες και επιλογές, γι' αυτό και είναι συνήθως πιο φθηνά. Σε οποιοδήποτε άλλο σουπερμαρκετ, θα βρεις ολόκληρο ράφι με μαντηλάκια.
mindreader Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, Bitbit είπε στο Lidl πάω κι εγώ. η φωτογραφία στο πρώτο ποστ από τα Lidl είναι, πριν χρόνια βέβαια. τα septona είναι με αλκοολ. Χωρίς αλκοολ βρίσκεις αλλά όχι σε μικρή συσκευασία των 15 άντε 20. Τουλάχιστον δεν είδα εγώ. Τα babycare υπάρχουν σε συσκευασίες των 72-63. Οπότε θα πάρω ή babycare που προτάθηκαν ή τα άλλα του μαρκετιν Τα babycare ειναι αυτα με το μωβ περιτυλιγμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα