Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα να έχω τις προτάσεις σας για την αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή για παιδί α΄ γυμνασίου. Χρήση για όλα που σχετίζονται με σχολικές δραστηριότητες συν παιχνίδια.

Τα στοιχεία του συστήματος είναι τα εξής    

Ποσό που διαθέτουμε : έως 1.500,00 €

Χρήση υπολογιστή : Εφαρμογές Office, browsing, video games

Στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη, πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: Αλεξανδρούπολη

Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα και να αποσταλεί έτοιμο.

Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα Windows

Γενικά, θα θέλαμε να μπορεί να δουλέψει απροβλημάτιστα. Επίσης, θα θέλαμε ένα κουτί που θα έχει καλούδια όπως φωτισμό led.

Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Έχω ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με την πρότασή σας.
1. Η συναρμολόγηση περιλαμβάνεται στην τιμή;

2. Η εγκατάσταση των  Windows περιλαμβάνεται στην τιμή;

3. Μήπως είναι προτιμότερο πληκτρολόγιο το Razer Keyboard Wired Cynosa V2 USB Gr Black;

4. Εκτιμάτε πως δεν χρειάζεται επιπλέον ψύκτρα, σωστά;

5. Για την αποστολή της σύνθεσης εκτιμάται κόστος της ACS 32,74 €! Μήπως έχετε υπόψιν κάποια μεταφορική που θα επιβαρύνει λιγότερο το κόστος;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ποια περιοχή βρισκεσαι; Ενδεικτική είναι η σύνθεση μπορείς να δεις παρόμοια στο msystems στο eshop στο kavatza priveshop και Quickshop έχω την εντύπωση. Το ίδιο ισχύει για το πληκτρολογιο ποντικι ηχεια. Ψυκτρα μπορείς να βάλεις αρκεί να είναι συμβατή. Ας επιλέξεις πρώτα το κατάστημα και θα σου προτείνω εγώ ή άλλοι συμφορουμιτες. Σίγουρα μια aftermarket θα είναι πιο ήσυχη παρολαυτα η στοκ δεν είναι χρεπι όπως παλιά.

Επεξ/σία από radiohead
Δημοσ.

Η σύνθεση πρέπει να αποσταλεί έτοιμη στην Αλεξανδρούπολη.Όποιο κατάστημα μπορεί να εξυπηρετήσει την περιοχή εκεί είναι αποδεκτό. Μια χαρά μου κάνουν η Msystems και το e-shop που έχω ξαναψωνίσει στο παρελθόν. Εμπιστεύομαι και την κρίση σας για το kavtza, το Priveshop ή το Quickshop. 

Δημοσ.

Και θέλουν και 30€ για συναρμολογηση τώρα που το έψαξα λίγο. Δώσε μου λίγο χρόνο.

Τα windows να τα περάσεις εσύ δεν υπάρχει περίπτωση ετσι; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, radiohead είπε

Και θέλουν και 30€ για συναρμολογηση τώρα που το έψαξα λίγο. Δώσε μου λίγο χρόνο.

Τα windows να τα περάσεις εσύ δεν υπάρχει περίπτωση ετσι; 

Αν ήταν για εμένα θα το έκανα. Αλλά θα πρέπει να πάει έτοιμο το πακέτο κι εγώ δεν είμαι στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_20220818-174632_Chrome.jpg.a7be7ce72ae92ad26efe45f3c9044938.jpg

Δες αυτό με δωρεάν συναρμολογηση 

Windows όμως δε βλέπω να περνάνε ούτε καν να έχουν software. Ίσως να εκανες ένα τηλέφωνο.

Βλέποντας λίγο τιμές γενικά θα πρότεινα να πάρει μόνος τα πράγματα από κατάστημα με δωρεάν μεταφορικά και να τα δώσει να το στήσουν σε κάποιον τεχνικό στην περιοχή του ο οποίος θα του περασει και το λειτουργικό. Έτσι θα εξοικονομησει κοντα στα 100-150€. Ακόμα και 50 να δώσει στον τεχνικό πάλι κερδισμένος θα είναι και θα έχει και υποστήριξη.

Επεξ/σία από radiohead
Δημοσ.

Τέλος, αν θέλεις, πες τους να σου κάνουν μια προσφορά για αυτά η παρόμοια στο πλαίσιο με δωρεάν windows. 

Screenshot_20220818-200723_Chrome.jpg.aeef436193142429ad0ba464b89aac78.jpgScreenshot_20220818-200756_Chrome.jpg.ee8d15afeb39d1f96d18ff36c56e3e56.jpg

Αν θες να ρίξεις το κόστος πήγαινε σε φτηνό κουτί και σε απλό Sata ssd, δεν θα καταλάβει διαφορά. Επίσης μπορείς και στη μητρική. Κάρτα τροφοδοτικό και επεξεργαστή μείνε σε αυτά. Καλές επιλογές εύχομαι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...