Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας. Θελω να στείλω ενα δεμα πίσω στο κατάστημα που ναι επαρχία. Το δέμα σίγουρα ειναι κατω του 1kg οποτε διάβασα πως μπορω να το στείλω και σαν επιστολη (δεν ειναι μεγάλο κιολας οποτε πιστεύω να μπορώ). Απλα το καταστημα μου πε πως αν χρησιμοποιήσω ταχυδρομείο πρεπει να ναι συστημένο! Αν το στειλω ως επιστολή και ιχνηλατήσιμο οποτε το πανε οπως και να χει στο κατάστημα θα ξέρει το κατάστημα ότι δεν το εστειλα συστημένο;

Το κοστος για συστημένο ειναι αρκετά παραπανω για αυτο θελω να το στειλω ως επιστολή και ιχνηλατήσιμη. Το συστημένο δεν ξερω τι παραπανω προσφέρει;

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, artist1 είπε

Γεια σας. Θελω να στείλω ενα δεμα πίσω στο κατάστημα που ναι επαρχία. Το δέμα σίγουρα ειναι κατω του 1kg οποτε διάβασα πως μπορω να το στείλω και σαν επιστολη (δεν ειναι μεγάλο κιολας οποτε πιστεύω να μπορώ). Απλα το καταστημα μου πε πως αν χρησιμοποιήσω ταχυδρομείο πρεπει να ναι συστημένο! Αν το στειλω ως επιστολή και ιχνηλατήσιμο οποτε το πανε οπως και να χει στο κατάστημα θα ξέρει το κατάστημα ότι δεν το εστειλα συστημένο;

Το κοστος για συστημένο ειναι αρκετά παραπανω για αυτο θελω να το στειλω ως επιστολή και ιχνηλατήσιμη. Το συστημένο δεν ξερω τι παραπανω προσφέρει;

Στο συστημένο σημαίνει ότι ο παραληπτης θα το παραλαβει αυτός με τα στοιχεία του.. Θα του παει ένα χαρτί απο το ταχυδρομείο και θα του αναφέρει ότι έχει κάτι συστημένο...Θέλει Ταυτότητα.. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, takoulou είπε

Στο συστημένο σημαίνει ότι ο παραληπτης θα το παραλαβει αυτός με τα στοιχεία του.. Θα του παει ένα χαρτί απο το ταχυδρομείο και θα του αναφέρει ότι έχει κάτι συστημένο...Θέλει Ταυτότητα.. 

Σε ευχαριστω! Θα το καταλαβουν δηλαδη αν δεν το στειλω συστημένο αφου δεν θα δείξουν ταυτότητα; Και μπορει να μου πουν πως δεν το παρέλαβαν ε;  πφ κρίμα ρε γαμωτο ειναι αρκετα λεφτα παραπανω το συστημένο! Και αν ειναι συστημένο το πανε παλι στα ΕΛΤΑ και οχι στο κατάστημα τους;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, artist1 είπε

ειναι αρκετα λεφτα παραπανω το συστημένο

2-3 ευρω;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, renos91 είπε

2-3 ευρω;

3 ευρω περιπου ναι ε οκ αν απλα το στειλω ως ιχνηλατήσιμο παει 3 ή 3,5 ευρω .. μετα παει 5,90 ! ε μεγαλη διαφορα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ολα τα δεματα πλεον ειναι συστημενα.

Δεν ξερω που ειδες οτι ειναι 5.90, αλλα εντος Ελλαδας, για 1 kg ειναι 3 ευρω

image.png.562a6012063878713eabacf8a1ae2757.png

Οκ σε ευχαριστω ! Θα το ρωτησω...στο τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ μου πε πως για συστημένο παει παραπανω για αυτο.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, artist1 είπε

Θα ζητήσεις ένα χαρτί για αποστολή δέματος εσωτερικού, θα το συμπληρώσεις και θα το στείλεις. Δεν έχεις να κάνεις κάτι άλλο. Στα δέματα αφήνουν χαρτί (και έρχεται sms στο κινητό) για να πάρεις το δέμα από το ταχυδρομείο. 

Δημοσ.
Στις 16/8/2022 στις 10:40 ΜΜ, SabotazNic είπε

Ολα τα δεματα πλεον ειναι συστημενα.

Δεν ξερω που ειδες οτι ειναι 5.90, αλλα εντος Ελλαδας, για 1 kg ειναι 3 ευρω

image.png.562a6012063878713eabacf8a1ae2757.png

Oντως μου παν πως ειναι ολα συστημένα, οποτε πληρωσα μονο 3 ευρω...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...