nikosgnr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Να θυμηθούμε επίσης τι έλεγε ο SJ πρίν 10+ χρόνια για τα Stickers "Intel Inside" στα μηχανήματα τους. Ενδιαφέρον έχει και το βλέμμα του μάγειρα εδώ. Βέβαια πλέον, είναι ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ διαφημίσεις οπότε όλα καλά.
EnergosPolitis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Α τώρα θα πληρώνουμε και τις διαφημίσεις τους
Waiss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, georgerov είπε Δυστυχώς έπεσες έξω και στα δύο, έχει και adblockers (content blockers) και Private DNS. Adblockers στον Safari. Όχι στα μενού της συσκευής.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 45 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ποιός είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός 😂 Κάθε φορά τα ιδια, κουραστικό Η ΑΕΚ!
aggelos_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Εγώ πάντως θα ήθελα και συνδρομή για κατοχή συσκευής. Νοίκι. Να δίνω ενάμισο χιλιάρικο για iphone και κάνα 100ρικο τον μήνα συνδρομή για να μπορώ να το χρησιμοποιώ. Αλλιώς να το κλειδώνουν.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, aggelos_ είπε Εγώ πάντως θα ήθελα και συνδρομή για κατοχή συσκευής. Νοίκι. Να δίνω ενάμισο χιλιάρικο για iphone και κάνα 100ρικο τον μήνα συνδρομή για να μπορώ να το χρησιμοποιώ. Αλλιώς να το κλειδώνουν. Το κάνεις ήδη με ένα Android μιας και Google σίγουρα βγάζει πάνω από κατοστάρικο το μήνα από τα δεδομένα σου που συγκεντρώνει και πουλάει σε τρίτους! 😱 1
b-boy_steve Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, billdanos είπε Η εμφάνιση της ταχύτητας του αυτοκινήτου είναι το βασικό στοιχείο για να είναι καλή μια εφαρμογή πλοήγησης? Πάντως αναγράφει κανονικά τα όρια της ταχύτητας και ειδικά στο car play νομίζω πως έχουν το πιο όμορφο UI. Προφανώς και το ui της εφαρμογής παίζει τεράστιο ρόλο στο μάτι! Και ειλικρινά είναι απαράδεκτο… Περα από αυτό, όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει σε επαρχία, μόνο εκεί που θα του βάλεις δεν θα σε πάει… Και το τραγικό;;; Το Google maps το έφτιαξαν να μην χρειάζεται δεδομένα για να δουλέψει, το μάπα μαπς εν έτη 2022 θέλει δεδομένα… Πάνω στην μηχανη ας πούμε με τον ήλιο και δεδομένα ανοιχτά το μαύρο το αιφον 12 ψήνεται σε σημείο να βγάζει την ειδοποίηση φαρδιά πλατιά!!! Με κλειστά δεδομένα απλά πέφτει η φωτεινότητα στο here maps… Προχθες δοκιμασμένο μάλιστα όταν πήγαινα ταξίδι και κατά λάθος έβαλα το μαπς… Ένιωσα σαν άνθρωπος των σπηλαίων!!! 33 λεπτά πριν, billdanos είπε Το κάνεις ήδη με ένα Android μιας και Google σίγουρα βγάζει πάνω από κατοστάρικο το μήνα από τα δεδομένα σου που συγκεντρώνει και πουλάει σε τρίτους! 😱 Ααα καλά μοντερατορα τρολαρεις έτσι;;; Αν νομίζεις ότι δεν το κάνει και η απλ τότε απλά γελάω!!! Μπορει να χω και γώ απλ αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι μια χαρά πουλάει τα δεδομένα μου για διαφημίσεις όπως καλή ώρα η γκουγκλ! Μη κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα. 1
papp0us Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, billdanos είπε Η ΑΕΚ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ
djuan1988 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, billdanos είπε Μα γι'αυτό και υπάρχει το Android σαν εναλλακτική! Εκπληκτικό! Πως δεν το σκέφτηκα; Πάω να βάλω στις αγγελίες τις συσκευές μου και να αγοράσω xiaomi. Πόσο δύσκολο σου είναι να παραδεχτείς ότι αυτή η κίνηση είναι αρνητική για τον τελικό χρήστη;
Tlykog Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, billdanos είπε Το καταλαβαίνω πως δεν μπορείς να το καταλάβεις μιας και έχεις συνηθίσει με το Android και το πως σου εμφανίζονται οι διαφημίσεις... Huawei nova 9 και iPad pro 2021 έχω αυτό το καιρο. Οι διαφημίσεις δε με ενοχλούν και δεν είναι υπερβολικές σε κανένα απο τα 2. Βέβαια η χρηση που κάνώ είναι κυρίως το iPad. Το κινητό το έχω για κλήσεις. Είμαι σίγουρος, ρε μπαγάσα, οτι εχεις απαντήσεις έτοιμες και τις κανεις copy - paste...😀
NickTG Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 9 hours ago, b-boy_steve said: here maps Σκουπίδι των σκουπιδιών! 1
xotz Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 19 ώρες πριν, billdanos είπε Καλά μη χαίρεσαι! Η Apple έχει άλλη προσέγγιση στο θέμα των διαφημίσεων σε σχέση με την google που φροντίζει ώστε να σου κάνει τα νεύρα κρόσια! 😛 Εσυ φιλε εισαι ενα πολυ ιδιαιτερο breed η απλα τρολαρεις. Πιστευω οτι απλα εισαι το ατομο που σκυβεις για την apple και τα τρως ολα ενω η Google ειναι η μεγαλη διαβολικη εταιρια. Παρ ολα αυτα προσπαθησες να πλασαρεις το Google Maps σε αλλο μελος. Νταξει, καταλαβαινω οτι πρεπει να δικαιολογησεις τις πραξεις της Apple με τοσα λεφτα που τους δινεις αλλα δεν βγαζουν νοημα αυτα που λες. (Και η google και η apple τα ιδια σκατα ειναι αλλα τουλαχιστον η μια δεν το κρυβει και σου προσφερει παραπανω υπηρεσιες απο την αλλη) 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, xotz είπε Εσυ φιλε εισαι ενα πολυ ιδιαιτερο breed η απλα τρολαρεις. Πιστευω οτι απλα εισαι το ατομο που σκυβεις για την apple και τα τρως ολα ενω η Google ειναι η μεγαλη διαβολικη εταιρια. Παρ ολα αυτα προσπαθησες να πλασαρεις το Google Maps σε αλλο μελος. Νταξει, καταλαβαινω οτι πρεπει να δικαιολογησεις τις πραξεις της Apple με τοσα λεφτα που τους δινεις αλλα δεν βγαζουν νοημα αυτα που λες. (Και η google και η apple τα ιδια σκατα ειναι αλλα τουλαχιστον η μια δεν το κρυβει και σου προσφερει παραπανω υπηρεσιες απο την αλλη) Είναι που βιάζεσαι και δεν διαβάζεις προσεκτικά… 😛 Πάντως δεν είναι δύσκολο: η google έφτιαξε το λειτουργικό της βασισμένο στη βασική πηγή των εσόδων της που είναι οι διαφημίσεις και τα δεδομένα των χρηστών. Η Apple πάλι, βγάζει τα περισσότερα χρήματα της από το hardware που πουλάει σε υψηλές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αν μια μέρα σταματούσαν εντελώς οι διαφημίσεις και η συλλογή προσωπικών δεδομένων, μάντεψε ποιος από τους 2 θα έκλεινε πρώτος… 1
AntiCambeR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Πρέπει να φτιαχτεί 1 κείμενο όπως εκείνο που έβαζαν κάποιοι στο προφίλ τους στο Facebook και σταμάτησε να τους παρακολουθεί.Μετά να σταλεί στην Apple απο όλους τους κατόχους iPhone. Επιπρόσθετα, δημιουργία ομάδας διαμαρτυρίας στο Facebook και στο instagram του στύλ #stopiphoneadvertisements #drivewithoutpopups #mapsclearoadclear Ταυτόχρονα ακύρωση η αναμονή παραγγελιών κάθε είδους συσκευής και μη ανανέωση κάθε είδους συνδρομητικής υπηρεσίας της Apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα