Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εδώ και χρόνια! Έχει ένα όριο που σε αφήνει να επιλέξεις μια περιοχή αλλά δεν σε εμποδίζει να δημιουργήσεις όσα διαφορετικά κομμάτια θέλεις! Στη φωτό από κάτω είναι περίπου το μέγιστο της έκτασης που σε αφήνει να κατεβάσεις κάθε φορά.

IMG_4462.PNG

Οκ πάω πάσο… έχω τόσα χρόνια να το δουλέψω που μου διέφυγε αυτό… 

Νομίζω όμως συμφωνούμε στο ποσο κακό ειναι το maps στα iPhone. Ούτε την ταχύτητα δεν γράφει… 😢

• Confused 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Οκ πάω πάσο… έχω τόσα χρόνια να το δουλέψω που μου διέφυγε αυτό… 

Νομίζω όμως συμφωνούμε στο ποσο κακό ειναι το maps στα iPhone. Ούτε την ταχύτητα δεν γράφει… 😢

Η εμφάνιση της ταχύτητας του αυτοκινήτου είναι το βασικό στοιχείο για να είναι καλή μια εφαρμογή πλοήγησης? Πάντως αναγράφει κανονικά τα όρια της ταχύτητας και ειδικά στο car play νομίζω πως έχουν το πιο όμορφο UI. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, peppasnet είπε

NOKIA 6210

Έτσι. Μια καλη λύση για να μην παιζει ενα κινητό διαφημίσεις είναι να είναι ανίκανη να τις απεικονίσει.

Στα μούτρα σας διαφημιστές!

Επεξ/σία από Tlykog
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Eloy είπε

Aντε καλορίζικες !!! Τυχεράκηδες !

Καλά μη χαίρεσαι! Η Apple έχει άλλη προσέγγιση στο θέμα των διαφημίσεων σε σχέση με την google που φροντίζει ώστε να σου κάνει τα νεύρα κρόσια! 😛 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Αραγε αυτοι που εχουν iphone ανοιγουν το maps? Οι περισσότεροι υποθετω παίζουν σε google maps. 

Μπα, maps μόνο. Έχουν κάνει πολλές αναβαθμίσεις και το προτιμώ. Βέβαια του λείπουν κάποια features, τα οποία θέλω να πιστεύω ότι θα προστεθούν 22-23, αλλά γενικά μια χαρά....παλαιότερα ήταν για κλάματα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, billdanos είπε

Καλά μη χαίρεσαι! Η Apple έχει άλλη προσέγγιση στο θέμα των διαφημίσεων σε σχέση με την google που φροντίζει ώστε να σου κάνει τα νεύρα κρόσια! 😛 

Ναι. Στις δείχνει με τροπο μαγικό...

Αντί να γράψεις οτι θα το καταπιεις και αυτό, γιατί σου αρέσει να χρησιμοποιείς τα προϊόντα της...

Με τον ίδιο τροπο το καταπίνουν και οι χρήστες Android με τη διάφορα οτι μπορούν να κόψουν πολλές απο αυτές...

Δεν λέω οτι το Android είναι καλυτερο. Να εξηγηθω. Απλα έχει περισσότερες επιλογές και χειρότερο optimization. 

Να λέμε τα καλά και τα κακά....

• Like 3
  • Thanks 4
Δημοσ.

Δεν έχω δει ακόμη χρήστη με iphone να χρησιμοποιεί το maps της Apple και για να το κάνουν πιο <<ελκυστικό>> προσθέτουν διαφημίσεις ; 😝

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Waiss είπε

Κι εφόσον το jailbreak έχει τελειώσει από το iOS 11 ουσιαστικά, ούτε κι εκεί υπάρχει σωτηρία.

Αυτό απο που προκύπτει ακριβώς?

• Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, nikosgnr said:

Αυτό απο που προκύπτει ακριβώς?

Από εκεί που προκύπτει και το "συμπέρασμα" του εν λόγω μέλους ότι δεν υφίσταται Private DNS ή adblocking software στο iOS: από την αχαλίνωτη φαντασία του και την παντελή του άγνοια! :D

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Αραγε αυτοι που εχουν iphone ανοιγουν το maps? Οι περισσότεροι υποθετω παίζουν σε google maps. 

Αν ψάξεις τα στατιστικά χρήσης λειτουργικών στη χώρα μας θα δεις ότι άνω του 80% χρησιμοποιεί Android (ασχέτως συσκευής).

Συνεπως, η πληροφορία των χαρτών Google είναι απολύτως καλύτερη των χαρτών Apple. 

Πολλες φορές ανοίγω τη διαδρομή και στις δυο εφαρμογές να δω χρόνους κλπ και είναι πλειοψηφικά ίδιες τόσο οι διαδρομές όσο και η εκτιμώμενη ώρα άφιξης. Όμως - ειδικά για μέρη που δεν έχω πάει ποτέ ξανά - θα εμπιστευτώ της Google. 

Θεωρω πως όσο αφορά τη χώρα μας, πάντα έτσι θα είναι.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paredwse είπε

Από εκεί που προκύπτει και το "συμπέρασμα" του εν λόγω μέλους ότι δεν υφίσταται Private DNS ή adblocking software στο iOS: από την αχαλίνωτη φαντασία του και την παντελή του άγνοια! :D

Που να γράψουμε δηλαδή για το NextDNS (profile), DNSCloak κ.ο.κ.

Είναι ηθοποιοί. Δεν υπάρχουν.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Ναι. Στις δείχνει με τροπο μαγικό...

Αντί να γράψεις οτι θα το καταπιεις και αυτό, γιατί σου αρέσει να χρησιμοποιείς τα προϊόντα της...

Με τον ίδιο τροπο το καταπίνουν και οι χρήστες Android με τη διάφορα οτι μπορούν να κόψουν πολλές απο αυτές...

Δεν λέω οτι το Android είναι καλυτερο. Να εξηγηθω. Απλα έχει περισσότερες επιλογές και χειρότερο optimization. 

Να λέμε τα καλά και τα κακά....

Το καταλαβαίνω πως δεν μπορείς να το καταλάβεις μιας και έχεις συνηθίσει με το Android και το πως σου εμφανίζονται οι διαφημίσεις... :) 

• Confused 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, paredwse είπε

Αναρωτιέται κανείς, όταν γράφετε τέτοιες μπούρδες, αντιλαμβάνεστε πόσο μπούρδες είναι ή περιμένετε να σας το πει κάποιος; 

Εξήγησε του τότε αφού θεωρείς ότι γράφει μπούρδες. Με το να κατηγορείς δίχως βάση κάποιον δε βοηθάς καθόλου. Πρέπει να εξηγήσεις και γιατί θεωρείς μπούρδες αυτά που γράφει 

Αφού είναι Apple θα γίνει σωστά σύμφωνα με τους πορωμενους χρήστες της. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...