Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, SabotazNic said:

Και ως απελπισμένος κάτοχος android, ας με παρηγορήσω με τα παρακάτω 🤣

Δες εδώ το ελεεινό MIUI, να ψάχνεις για streaming υπηρεσία μουσικής και να μην μου βγάζει φαρδύ πλατύ το Spotify, ούτε καν φαίνεται

Screenshot_2022-08-17-00-14-46-221_com.android.vending.jpg.jpg

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Chris_BMW είπε

Διαβασε το σχόλιο το τελευταίο που έκανα γιατί βαριέμαι να ξανά γράφω τα ίδια και τα ίδια 

Το αρθρο αναφερεται οτι ερχονται περισσοτερες διαφημισεις. Οποτε οποιος θελει μπορει να σχολιασει τον αριθμο και την τοποθεσια των υπαρχουσων :) 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papp0us είπε

Το οτι κάνεις Search μια εφαρμογή στο επίσημο store της εταιρίας και σου βγάζει ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ και μετά το αποτέλεσμα και μάλιστα τονισμένη, σε φάση που στην αρχή νόμιζα οτι δεν υπάρχει η εφαρμογή που έψαχνα, και μου έβγαζε εναλλακτικές, δεν είναι πρόβλημα.

25 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Ο καθένας κάτοχος android απελπισμένος παρηγορείται με αυτά που φαντάζεται …

Κανείς λέει search στο App Store και σου βγαζει πρώτα την διαφήμιση …🤣

8 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Πατάς “I” και σου βγαζει instagram και πάει λέγοντας πάλι με τι σειρά δημοτικότητας και προώθησης .

Αφήνω αυτά με παράθεση εδώ,. Δεν υπάρχει λόγος να διαβάσω το οτιδήποτε εγώ.

Επίσης αφήνω ακόμα μια πρόταση που θα βοηθήσει

"Έκανα λάθος, το είχα ξεχάσει έχω καιρό να κατεβάσω εφαρμογή, απο οτι φαίνεται πετάει πράγματι πρώτα τη διαφήμιση".

• Like 5
Δημοσ.

Με άλλα λόγια από παντού προσπαθούν να απεγνωσμένα να αντλήσουν έσοδα. Θέλω να δούμε που θα επεκταθεί αλλά κυρίως εάν όντως θα υπάρχουν καλύτερες υπηρεσίες έναντι ελάχιστο τιμήματος όπως είναι apple TV

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, freegr είπε

Θέλω να δούμε που θα επεκταθεί αλλά κυρίως εάν όντως θα υπάρχουν καλύτερες υπηρεσίες έναντι ελάχιστο τιμήματος όπως είναι apple TV

Αν και οφφτοπικ, δεν ειναι τοοοοσο φθηνοτερο το apple tv, αν θελουν να βλεπουν ταυτοχρονα 4 ατομα. Ναι, συμφερει αν εισαι μονος σου, αλλα μετα απο το υλικο του δεν εχει και πολλες επιλογες.

/offtopic

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη η κινεζιά xiaomi το έχει ξεφτιλίσει με τις διαφημίσεις μέσα στις εφαρμογές. Α για apple των 1500 ευρώ μιλάει το άρθρο, my bad

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν και οφφτοπικ, δεν ειναι τοοοοσο φθηνοτερο το apple tv, αν θελουν να βλεπουν ταυτοχρονα 4 ατομα. Ναι, συμφερει αν εισαι μονος σου, αλλα μετα απο το υλικο του δεν εχει και πολλες επιλογες.

/offtopic

Δοκίμασε καλύτερα το apple one. Έχει για 6 χρήστες όλες τις εφαρμογές (tv, music, κλπ) και ενιαίο χώρο στο iCloud με τιμή στα 17€. Τώρα με κάτω από 3€ o καθένας όλα αυτά…πιστεύω είναι μια χαρά… Κατα τα λοιπά έχεις δίκιο, έχει λίγα και καλά .. βάζω το Disney + στην κορυφή value for money με 8 € για 5 άτομα πρώτο .

Διαφημισεις υπάρχουν σε όλα. Η Apple είναι και σε αυτό πρωτοπόρος! Χαχαχαχα… παίρνει τα περισσότερα και πιο συχνά! Ο έμμεσος εκδιωγμος πλατφόρμας όπως πχ το Spotify… είναι και αυτο στα ίδια πλαίσια… Βασικά όλοι τα ίδια κάνουν…

Επεξ/σία από teovag
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, AtiX είπε

Η Apple νιώθει Xiaomi στην τοποθεσία ξεφτίλα… 

Έχω το AdGuard Εδώ και αρκετά χρόνια αγορασμένο και σε καμιά συσκευή μου είτε ήταν Samsung είτε  Xiaomi Δεν είχα την παραμικρή διαφήμιση πουθενά, ούτε στα μενου, ούτε στους web browsers  ούτε στα application που τρέχω..

Λεφτά σε συσκευές ξέρουμε να δίνουμε… να αγοράσουμε όμως κανα προγραμματάκι που θα μας κάνει τη ζωή εύκολη όχι…

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Το 2G δεν κλείνει. Εκει παίζουν συναγερμοι, pos

Κι εγώ αυτό νομίζω.

Το πιο πιθανό στο άμεσο μέλλον είναι να κλείσει το 3g

Δημοσ.

Εγω περιμένω λίγη παραπάνω φαντασία απο τις μεγάλες εταιρίες.Πχ κάνεις κλήση και αντί για τουτ τουτ θα  παίζουν διαφημίσεις.Πας να ξεκινήσεις την συνομιλία θα σου παίζει διαφήμιση για τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα,οπως όταν πας να δεις κάτι στο youtube , και μετά θα μιλάς.Εκτός αν έχεις αγοράσει  premium πακέτο που δεν θα έχεις τόσες διαφημίσεις. 

Δημοσ.

Απλα σβηνεις τους χαρτες και καθαριζεις

απο τις 300 εφαρμογες ειναι η μονη εφαρμογη που εχω αναγκαστει να σβησω για να μην μπορει το συστημα να πηγαινει εκει by default και να τρεχει το google maps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...