Hacker?pcs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 3 minutes ago, SabotazNic said: Και ως απελπισμένος κάτοχος android, ας με παρηγορήσω με τα παρακάτω 🤣 Δες εδώ το ελεεινό MIUI, να ψάχνεις για streaming υπηρεσία μουσικής και να μην μου βγάζει φαρδύ πλατύ το Spotify, ούτε καν φαίνεται
SabotazNic Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Chris_BMW είπε Διαβασε το σχόλιο το τελευταίο που έκανα γιατί βαριέμαι να ξανά γράφω τα ίδια και τα ίδια Το αρθρο αναφερεται οτι ερχονται περισσοτερες διαφημισεις. Οποτε οποιος θελει μπορει να σχολιασει τον αριθμο και την τοποθεσια των υπαρχουσων 1
papp0us Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, papp0us είπε Το οτι κάνεις Search μια εφαρμογή στο επίσημο store της εταιρίας και σου βγάζει ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ και μετά το αποτέλεσμα και μάλιστα τονισμένη, σε φάση που στην αρχή νόμιζα οτι δεν υπάρχει η εφαρμογή που έψαχνα, και μου έβγαζε εναλλακτικές, δεν είναι πρόβλημα. 25 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Ο καθένας κάτοχος android απελπισμένος παρηγορείται με αυτά που φαντάζεται … Κανείς λέει search στο App Store και σου βγαζει πρώτα την διαφήμιση …🤣 8 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Πατάς “I” και σου βγαζει instagram και πάει λέγοντας πάλι με τι σειρά δημοτικότητας και προώθησης . Αφήνω αυτά με παράθεση εδώ,. Δεν υπάρχει λόγος να διαβάσω το οτιδήποτε εγώ. Επίσης αφήνω ακόμα μια πρόταση που θα βοηθήσει "Έκανα λάθος, το είχα ξεχάσει έχω καιρό να κατεβάσω εφαρμογή, απο οτι φαίνεται πετάει πράγματι πρώτα τη διαφήμιση". 5
freegr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Με άλλα λόγια από παντού προσπαθούν να απεγνωσμένα να αντλήσουν έσοδα. Θέλω να δούμε που θα επεκταθεί αλλά κυρίως εάν όντως θα υπάρχουν καλύτερες υπηρεσίες έναντι ελάχιστο τιμήματος όπως είναι apple TV
Diinekis21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 40 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Κανε ενα βουντού στην Apple οπως στον Σαϊνθ 🤣 @papp0us 1
SabotazNic Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, freegr είπε Θέλω να δούμε που θα επεκταθεί αλλά κυρίως εάν όντως θα υπάρχουν καλύτερες υπηρεσίες έναντι ελάχιστο τιμήματος όπως είναι apple TV Αν και οφφτοπικ, δεν ειναι τοοοοσο φθηνοτερο το apple tv, αν θελουν να βλεπουν ταυτοχρονα 4 ατομα. Ναι, συμφερει αν εισαι μονος σου, αλλα μετα απο το υλικο του δεν εχει και πολλες επιλογες. /offtopic 1
eslesl Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Αυτη η κινεζιά xiaomi το έχει ξεφτιλίσει με τις διαφημίσεις μέσα στις εφαρμογές. Α για apple των 1500 ευρώ μιλάει το άρθρο, my bad
Bil79 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δεν βλεπω κανενα προβλημα. Ποιος μπαινει στους χαρτες της apple ωστε να δει τις διαφημισεις?...🤔
teovag Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αν και οφφτοπικ, δεν ειναι τοοοοσο φθηνοτερο το apple tv, αν θελουν να βλεπουν ταυτοχρονα 4 ατομα. Ναι, συμφερει αν εισαι μονος σου, αλλα μετα απο το υλικο του δεν εχει και πολλες επιλογες. /offtopic Δοκίμασε καλύτερα το apple one. Έχει για 6 χρήστες όλες τις εφαρμογές (tv, music, κλπ) και ενιαίο χώρο στο iCloud με τιμή στα 17€. Τώρα με κάτω από 3€ o καθένας όλα αυτά…πιστεύω είναι μια χαρά… Κατα τα λοιπά έχεις δίκιο, έχει λίγα και καλά .. βάζω το Disney + στην κορυφή value for money με 8 € για 5 άτομα πρώτο . Διαφημισεις υπάρχουν σε όλα. Η Apple είναι και σε αυτό πρωτοπόρος! Χαχαχαχα… παίρνει τα περισσότερα και πιο συχνά! Ο έμμεσος εκδιωγμος πλατφόρμας όπως πχ το Spotify… είναι και αυτο στα ίδια πλαίσια… Βασικά όλοι τα ίδια κάνουν… Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από teovag 1
kostasfalcon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, AtiX είπε Η Apple νιώθει Xiaomi στην τοποθεσία ξεφτίλα… Έχω το AdGuard Εδώ και αρκετά χρόνια αγορασμένο και σε καμιά συσκευή μου είτε ήταν Samsung είτε Xiaomi Δεν είχα την παραμικρή διαφήμιση πουθενά, ούτε στα μενου, ούτε στους web browsers ούτε στα application που τρέχω.. Λεφτά σε συσκευές ξέρουμε να δίνουμε… να αγοράσουμε όμως κανα προγραμματάκι που θα μας κάνει τη ζωή εύκολη όχι… Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από kostasfalcon 3
logistoulis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, vorlon68 είπε Το 2G δεν κλείνει. Εκει παίζουν συναγερμοι, pos Κι εγώ αυτό νομίζω. Το πιο πιθανό στο άμεσο μέλλον είναι να κλείσει το 3g
Koukozz Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Ναι αλλά αυτές οι διαφημίσεις είναι smooth ρολαρουν αλαγκαριστα,δεν είναι σαν τις άλλες που κολλάνε!
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Εγω περιμένω λίγη παραπάνω φαντασία απο τις μεγάλες εταιρίες.Πχ κάνεις κλήση και αντί για τουτ τουτ θα παίζουν διαφημίσεις.Πας να ξεκινήσεις την συνομιλία θα σου παίζει διαφήμιση για τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα,οπως όταν πας να δεις κάτι στο youtube , και μετά θα μιλάς.Εκτός αν έχεις αγοράσει premium πακέτο που δεν θα έχεις τόσες διαφημίσεις.
dieksodo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Απλα σβηνεις τους χαρτες και καθαριζεις απο τις 300 εφαρμογες ειναι η μονη εφαρμογη που εχω αναγκαστει να σβησω για να μην μπορει το συστημα να πηγαινει εκει by default και να τρεχει το google maps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα