Basilhs23___ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Ψάχνω να αγοράσω καινούργια μηχανή κουρευτικη που την θέλω για τα γενια. Η παλιά Moser που έχω με καλώδιο δεν με βολεύει. Η μηχανή θέλω να είναι με μπαταρίες η και καλώδιο μαζί με μπαταρία δεν έχω θέμα. Θέλω να είναι δυνατή και να μην κολλάει όταν την βάζω πχ να πάρει μεγάλα και μακριά γενια. Θέλω να έχει ελάχιστη κοπή 0.5mm η και χαμηλότερο χωρίς προσαρτημα. Να μην είναι πανάκριβες οι νέες μπαταρίες που θα πάρω όταν οι παλιές περάσουν τον κύκλο ζωής τους. Η μηχανή θέλω να είναι αξιόπιστη μην μου βγάλει κανένα πρόβλημα ή βλάβη. Στοχευω σε τρία γνωστά brands και τα βάζω εδώ να μου πείτε τις γνώμες σας. Philips series 5000 Η φθηνότερη από τις τρεις. Μου κάνουν εντύπωση οι 173 κριτικές με βαθμολογία 4.9, σημαίνει ότι έχει κριθεί από πολύ κόσμο. Moser neoliner Γενικά η Moser είναι η καλύτερη μάρκα που μου έχουν συστήσει δύο κουρείς και ένας φίλος. Τα καλά μοντέλα της Moser με μπαταρία είναι ακριβότερα, δεν θέλω να δώσω παραπάνω από 70-80 ευρώ. Panasonic ER1411S και ER1421 είναι πανομοιότυπες. Σε ίδια τιμή σχεδόν με την Moser.
MauroPaltoudias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Την πρώτη έχω και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Δώστε σημασία και στην εγγύηση. Πέρυσι που την αγόρασα, είχε δωρεάν επέκταση κατά 1 1/2 χρόνο, πλέον των δύο ετών (μπορεί να ήταν και 1 χρόνος επιπλέον, δεν θυμάμαι με ακρίβεια). 1
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Νομίζω ότι σε όλες 2 έτη δίνουν.
SabotazNic Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Philips series 5000 Η φθηνότερη από τις τρεις. Μου κάνουν εντύπωση οι 173 κριτικές με βαθμολογία 4.9, σημαίνει ότι έχει κριθεί από πολύ κόσμο. https://www.skroutz.gr/s/22326214/Philips-Series-7000-Σετ-Επαναφορτιζόμενης-Κουρευτικής-Μηχανής-Μαύρο-HC7650-15.html?from=catspan Πηγα στην 7000 για μπονους την θηκη και λογικα ισως να ειναι εσωτερικα και καλυτερη 2
kostantisgr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 +1 για την 5000. Δυνατη, τριμμαρει ανετα και πυκνα γενια. Κανενα προβλημα μεχρι τωρα. 2
Stefanos683 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 οι φιλθπς κοβουν πολυ καλα . οταν χαλασουν οι μπαταριες πας σε τεχνικο κ βαζεις αλλες. συνηθως απο αλλη μαρκα αλλα συνηθως βρισκεις. δεν αξιζει να πληρωνεις 80 ε απο φοβο οτι δεν θα βρισκεις μπαταριες μερικες εχουν ανταλλακτικη κεφαλη σε κινεζικο. δεν ξερω ομως ποσο κοβουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα