Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν γίνεται. Το είπε και ο ίδιος στην 2η σελίδα. Ουφ, δεν ξέρω τι γίνεται τελευταία στο ινσομνια, αλλά δεν διαβάζετε τίποτα μερικοί. Τον κακομοίρη τον ιδιοκτήτη του σκέφτομαι!!! 1
Dante80 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) @GREGORYMO Αν: 1. Δεν έχεις λογαριασμό στην Πειραιώς 2. Το ποσό είναι κάτω από 1000€ 3. Δεν μπορείς να βάλεις τα λεφτά στο Easypay πλέον. 4. Στο γκισέ δεν τα παίρνουν. Τότε θα τα βάλεις στον λογαριασμό τραπέζης σου, θα κάνεις μεταφορά στο λογαριασμό ιδιοκτήτη μέσω e-banking, και φυσικά θα πληρώσεις την προμήθεια της συναλλαγής. Αν ισχύουν τα παραπάνω, μέσω ΑΤΜ δεν γίνεται. Μην περιμένεις απάντηση από άλλον σε αυτό. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2022 από Dante80
Pwpwpw Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Dante80 είπε @GREGORYMO Αν: 1. Δεν έχεις λογαριασμό στην Πειραιώς 2. Το ποσό είναι κάτω από 1000€ 3. Δεν μπορείς να βάλεις τα λεφτά στο Easypay πλέον. 4. Στο γκισέ δεν τα παίρνουν. Τότε θα τα βάλεις στον λογαριασμό τραπέζης σου, θα κάνεις μεταφορά στο λογαριασμό ιδιοκτήτη μέσω e-banking, και φυσικά θα πληρώσεις την προμήθεια της συναλλαγής. Αν ισχύουν τα παραπάνω, μέσω ΑΤΜ δεν γίνεται. Μην περιμένεις απάντηση από άλλον σε αυτό. Εγω 2-3 φορές που έτυχε να κάνω μεταφορά σε λογαριασμό τρίτου σε άλλη τράπεζα ( παντα εντός Ελλάδας μιλάμε) ενώ επιλεγω να χρεωθώ εγω τα έξοδα του εμβάσματος για καποιο περίεργο λόγο κρατάει και προμήθεια εμβάσματος και απο τον παραλήπτη με αποτέλεσμα να δημιουργείται γκρίνια; Απλα το αναφέρω μην συμβεί το ίδιο και στον ts και ξεκινήσουν τηλέφωνα και γκρίνιες από τον ιδιοκτήτη σε περίπτωση που χρεώσει και σε αυτον κάποια προμήθεια η τράπεζα και δεν λάβει εξ ολοκλήρου το ποσο του ενοικίου. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2022 από Pwpwpw
GREGORYMO Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 22 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Στον λέμε και εμείς τον τρόπο, εσύ όμως έχεις χρεωστική κάρτα της Πειραιώς? Έχω χρεωστική. Ποιος είναι?
SabotazNic Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler Σιγά σιγά καταλαβαίνω πως ξεκινάει το ιντερνετικό bullying. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2022 από SabotazNic
GREGORYMO Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 38 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν γίνεται. Το είπε και ο ίδιος στην 2η σελίδα. Ουφ, δεν ξέρω τι γίνεται τελευταία στο ινσομνια, αλλά δεν διαβάζετε τίποτα μερικοί. Τι είπε δηλαδή?? Ποιος είναι ο τρόπος μέσω ΑΤΜ να βάλεις χρήματα σε λογαριασμό ΤΡΙΤΟΥ ?
Pwpwpw Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τι είπε δηλαδή?? Ποιος είναι ο τρόπος μέσω ΑΤΜ να βάλεις χρήματα σε λογαριασμό ΤΡΙΤΟΥ ? Από την στιγμή που λες ότι έχεις χρεωστική στην Πειραιώς σημαινει ότι έχεις και λογαριασμό στην συγκεκριμένη τράπεζα. Όποτε μπορείς απλα να κανείς μεταφορα από τον λογαρισμο Πειραιώς που διαθέτεις στον λογαριασμο Πειραιώς του ιδιοκτήτη, δεν χρειάζεται κάν να πας τράπεζα αν εχεισ ebanking απλα καντο από τον υπολογιστή σου.
GREGORYMO Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Από την στιγμή που λες ότι έχεις χρεωστική στην Πειραιώς σημαινει ότι έχεις και λογαριασμό στην συγκεκριμένη τράπεζα. Όποτε μπορείς απλα να κανείς μεταφορα από τον λογαρισμο Πειραιώς που διαθέτεις στον λογαριασμο Πειραιώς του ιδιοκτήτη, δεν χρειάζεται κάν να πας τράπεζα αν εχεισ ebanking απλα καντο από τον υπολογιστή σου. Θέλω να βάλω τα χρήματα ΜΕΤΡΗΤΑ στο λογαριασμό του ιδιοκτήτη. Υπάρχει λόγος. Ο nikoskalithea λέει ότι τον ξέρει.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 21 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Θέλω να βάλω τα χρήματα ΜΕΤΡΗΤΑ στο λογαριασμό του ιδιοκτήτη. Υπάρχει λόγος. Ο nikoskalithea λέει ότι τον ξέρει. Τα κανεις καταθεση στο λογαριασμο σου και επειτα μεταφορα σε λογαριασμο του ιδιοκτητη σου , μια και εξω απο ατμ δεν γινεται , ο μονος λογος που βλεπω οτι δεν θελεις να το κανεις αυτο ειναι να εχεις καποια κατασχεση απο εφορια στο λογαριασμο σου και να φοβασαι οτι αν γινει καταθεση θα στα τραβηξει γιατι εχεις ξεπερασει το οριο σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις