Silia89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω ενα samsung A32 και ξέχασα το patern που είχα ορίσει για να ξεκλειδώνω την οθόνη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεκλειδώσω χωρίς να χάσω τα δεδομένα? Να σημειώσω πως δεν εχω ενεργοποιήσει την επιλογή "find my device" ουτε το debugging γιατί δοκίμασα και με adb να διαγράψω το αρχείο με τους κωδικούς αλλά δεν έβρισκε την συσκευή. Εχω δοκιμάσει επίσης να το συνδέσω με τον υπολογιστη μηπως μπορω να πειράξω κατι απο το device manager αλλα δυστυχώς τίποτα. Γενικά απο αυτά που αναφέρονται εδω https://www.samsung-messages-backup.com/resources/unlock-android-phone-pattern-lock-without-losing-data.html#w3 δεν μπορώ να κανω τίποτα. Με το email μου που ειναι συνδεδεμένο φαίνεται πως δεν υπάρχει τρόπος να κανω κατι. Γνωρίζετε κάποιον τρόπο είτε κάποιο κατάστημα που να μπορεί να το ξεκλειδώσει χωρίς να χαθούν τα δεδομένα? Σε κατάστημα του Γερμανού μου είπαν πως εκείνοι μπορούν να κάνουν μόνο επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κατι που δεν θελω. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2022 από Silia89
jim_p Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Χωρις root και χωρις usb debugging δεν σου μενιε αλλη λυση εκτος απο το factory reset, αρα θα χασεις τα δεδομενα. Φροντισε μονο να ξερεις το mail (και τον κωδικο) που του ειχες βαλει οταν το ενοιξες για πρωτη φορα, γιατι θα στα ζητησει. Το find my device εχει ελαχιστη χρησιμοτητα σε τετοιες περιπτωσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα