mechpanos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Στις 23/8/2022 στις 7:21 ΜΜ, Trelloneritis είπε Αντίστοιχη περίπτωση είχα τον Οκτώβριο. Τρακάρισμα δυο αυτοκινήτων από παραβίαση STOP του ενός. Το αυτοκίνητο που είχε προτεραιότητα το οδηγούσε οδηγός με αλκοόλ 1,1 έχασε το έλεγχο και τράκαρε το δικό μου και ένα ακόμα που ήταν σταθμευμένα. Το δικό μου την έφαγε ανάμεσα στο φτερό του οδηγού και την πόρτα και καβάλησε το πεζοδρόμιο. Ήταν Nissan N16 (Almera Hatchback 3 door) αγορασμένο καινούργιο το 2001 με 265k χλμ όλα από εμένα και άψογα συντηρημένο. Η ζημιά βγήκε κοντά στα €3000 και η ασφαλιστική το έβγαλε για ολική. Πήρα €1100 και ακόμα €300 από την ανακύκλωση. Μπορούσα να το κρατήσω και να το φτιάξω χωρίς να έμενε στην κατοχή μου (πχ μεταβίβαση στη γυναίκα μου), σε αυτή την περίπτωση η ασφάλεια μου έδινε €800. Βλακεία όμως. Με 1400€ δεν παίρνεις αμάξι έστω και με τόσα χλμ, χωρίς να πρέπει να δώσεις άλλα τόσα σε μαζέματα!
kostikasre Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε α)Για αυτό βάζεις dashcam. β)Αστον μετά να κάνει αρνητικές, αν έχει το βίντεο τα βρίσκουν μεταξύ τους η ασφαλιστικές και αυτός μετά κάνει μόνος του δικαστήριο για την δικιά του ασφαλιστική, που δεν θα κερδίσει ποτέ α)Στην Ελλάδα καταγραφή βίντεο (π.χ. μέσω μιας dashcam όπως λες) χωρίς τη συγκατάθεση όσων καταγράφονται απ' όσο ξέρω διώκεται ποινικά, πόσο δε μάλλον αν χρησιμοποιηθεί και γι' αποδεικτικό στοιχείο, συν το ότι σε μη μετωπικές συγκρούσεις (που είναι και οι πιο συνηθισμένες) δε μπορεί να βοηθήσει ούτως ή άλλως, β)δεν είναι θέμα «δικαστηρίου» (πρακτικά μόνο τροχαία με σοβαρό τραυματισμό ή/και θάνατο καταλήγουν στα Ελληνικά δικαστήρια, σ' όλες τις άλλες περιπτώσεις τα βρίσκουν οι ασφαλιστικές μεταξύ τους, καταλήγουν στο ποιος φταίει και αποζημιώνουν αναλόγως), είναι το ότι κάποιος που έχει δίκιο π.χ. θα στερηθεί το όχημά του γι' αρκετές μέρες ή κι εβδομάδες λόγω της αρνητικής που μπορεί να κάνει ο κάθε πικραμένος, ενώ θα μπορούσε να έχει το «οκ» από την επομένη κ.λπ.
solidsnake222 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Update 5: Μίλησα με ασφαλιστική με πολύ πίεση μπορούν να καλύψουν 5.700€. αν τα ανταλλακτικά + εργασία κοστίζει περισσότερο θα πρέπει να τα βάλω εγώ. Τώρα για ολική αν το αποφασίσω δίνουν 5.700 + πόσο θα πιάσει για σωστρα. Ο ασφαλιστής μου υπολογίζει γύρω στα 7.000 με 7.500 Θα πάω αύριο να ρωτήσω αντιπροσωπεία πόσο κοστίζει η εργασία τους για να έχω μια εικόνα και θα αποφασίσω τι με συμφέρει.
solidsnake222 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, ewssonaht είπε Τελικα τι έκανες ΟΡ? Καλησπέρα λόγο δουλειάς ξέχασα να ενημερώσω, με συγχωρείτε. Αποφάσισα να το φτιάξω δεν θα βάλω κάτι απο την τσέπη μου, έκανε και άλλη έκπτωση η Αντιπροσωπεία οπότε ήρθε τσιμα τσιμα τα ανταλλακτικά + εργασία. Ξέρω ότι έπεσε δραματικά η αξία του αμάξιου και υπάρχει πιθανότητα να άρχισει να βγάζει προβλήματα κτλπ αλλά δεν είχα ούτε των όρεξη ούτε τον χρόνο να ασχοληθώ με ψάξιμο καινούργιου. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες όταν το φτιάξουν για να ολοκληρωθεί το θέμα. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από solidsnake222 5
Sakiz105 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, solidsnake222 είπε Καλησπέρα λόγο δουλειάς ξέχασα να ενημερώσω, με συγχωρείτε. Αποφάσισα να το φτιάξω δεν θα βάλω κάτι απο την τσέπη μου, έκανε και άλλη έκπτωση η Αντιπροσωπεία οπότε ήρθε τσιμα τσιμα τα ανταλλακτικά + εργασία. Ξέρω ότι έπεσε δραματικά η αξία του αμάξιου και υπάρχει πιθανότητα να άρχισει να βγάζει προβλήματα κτλπ αλλά δεν είχα ούτε των όρεξη ούτε τον χρόνο να ασχοληθώ με ψάξιμο καινούργιου. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες όταν το φτιάξουν για να ολοκληρωθεί το θέμα. το καλύτερο έκανες. Και για αυτοκίνητο 10 ετών, θα αλλάξεις πράγματα που μπορεί να έβγαζε προβλήματα σε αυτά. 1
Black Demis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, solidsnake222 είπε Καλησπέρα λόγο δουλειάς ξέχασα να ενημερώσω, με συγχωρείτε. Αποφάσισα να το φτιάξω δεν θα βάλω κάτι απο την τσέπη μου, έκανε και άλλη έκπτωση η Αντιπροσωπεία οπότε ήρθε τσιμα τσιμα τα ανταλλακτικά + εργασία. Ξέρω ότι έπεσε δραματικά η αξία του αμάξιου και υπάρχει πιθανότητα να άρχισει να βγάζει προβλήματα κτλπ αλλά δεν είχα ούτε των όρεξη ούτε τον χρόνο να ασχοληθώ με ψάξιμο καινούργιου. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες όταν το φτιάξουν για να ολοκληρωθεί το θέμα. 50/50 ειναι η αποφαση μπορει να σου βγαλει θεματα αργοτερα που θα σιχτιρίζεις που δεν το πέταξες στον γκρεμό..... μπορει και τπτ να μην γίνει (για αυτο και ειπα 50/50 από την πρώτη στηγμη) όσο για την άξια αν το δώσεις καποια στηγμη σε καποια μάνδρα θα το σκοτώσεις κάνα 2 3 χιλιαρικα το πολύ θα το πάρουν....... αν πάει σε ιδιώτη 2 περιπτώσεις η θα το δει και δεν θα το πάρει καν.......... η δεν θα το δει και θα τσιμπήσει το λαυρακι (και θα ανοίγεις σαμπάνιες μετά) Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από Black Demis 1
kage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) congrats στην ασφαλιστικη π σ εδωσε χρηματα σχεδον οσο η αξια του αυτοκ.... το προβλημα πλεον ειναι οτι στο επομενο τρακαρισμα η προστασια-ακαμψια του αυτοκ πεφτει σημαντικα...με αγνωστο αποτελεσμα.ποσο μαλλον αν βαλουν καλιμπρα εκει στις κολωνες /μασπιε που πηραν ή τελος παντων ποια κομματια απο το σασι αλλαζονται με βιδες και δεν ραβονται... για giuletta τα πισω καθισματα/χωροι ειναι τραγικα για 5πορτο αμαξι https://www.youtube.com/watch?v=tfvp84tr09Q https://www.youtube.com/watch?v=yjxM9chAe1k Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από kage 1
solidsnake222 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Update Το αμάξι δεν ειναι ακόμα έτοιμο γιατί λείπει ένα Νικελ γύρω γύρω απο το φανάρι και δεν μπορούν να το βρουν πουθενά παραθέτω εικονες με τις εργασιες που εχουν γινει μεχρι τωρα για το τυπικο του θεματος. Αρχιζω πριν μπει για φτιαξιμο Spoiler Μετα Spoiler Προφυλακτήρες Spoiler Είναι να μην μπλέξεις με αυτά 1,5 μηνά χωρίς αμάξι και συνεχίζουμε... Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από solidsnake222 2
bill999r Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μια χαρά φίλε μου ... Σόρρυ κιόλας αλλά τι ζημιά είχε κ πήγε 5000???? Τουλάχιστον στις φωτό δεν φαίνεται τίποτα....
solidsnake222 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, bill999r είπε Μια χαρά φίλε μου ... Σόρρυ κιόλας αλλά τι ζημιά είχε κ πήγε 5000???? Τουλάχιστον στις φωτό δεν φαίνεται τίποτα.... πίσω άξονα,ποδια μηχανής,λαμαρινο δουλεια(που είχε αρκετή) βάψιμο και ζήτησα γνήσια ανταλλακτικά που ενδεχομένως ανέβασε αρκετά το κόστος. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από solidsnake222 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, bill999r είπε Σόρρυ κιόλας αλλά τι ζημιά είχε κ πήγε 5000???? Alfa Romeo & γνήσια ανταλλακτικά.
bill999r Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Κ εγώ πιστεύω πως με μεταχειρισμένα ή αφτερμαρκετ ανταλλακτικά που αναφέρει ο φίλος η ζημιά το πολύ να πήγαινε 2.000 - 2.500 μαζί με εργασία.
SabotazNic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, bill999r είπε Μια χαρά φίλε μου ... Σόρρυ κιόλας αλλά τι ζημιά είχε κ πήγε 5000???? Τουλάχιστον στις φωτό δεν φαίνεται τίποτα.... Τα λέει σε προηγούμενες σελίδες. Διαβάζουμε το θέμα 1 1 1
bill999r Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Φίλε το παρακολουθώ από την αρχή, τα είχε γράψει αναλυτικά το παιδί άλλα υπέθεσα ότι προέκυψε κ άλλη ζημιά για να φτάσει 5000...για αυτό ρώτησα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα