Vault13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Panagiotis!! είπε παντως γνωστος μου παρομοιο θεμα εβαλε φαναρια ιμιτανσιον και φαινετε καθαρα η διαφορα με τα γνησια , εκεινα κιντρινιζουν συνεχεια τα γνησια οχι Moνο μια εταιρεια φτιαχνει ημιτασιον; Παραδειγμα εγω εβαλα Bosch. Λογικα υπαρχουν και Ευρωπαικες μαρκες.
Sakiz105 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 21 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε Εγω όμως δεν θέλω να το τραβήξω τόσο, έχω την μηχανή για μετακινήσεις και ούτε θέλω να πιάσει "πάτο" ο άλλος οδηγός Σε αυτό πολύ λάθος είσαι. αν ήταν απλό τρακάρισμα για οτιδήποτε ναι, αλλά ήταν μεθυσμένος. Τώρα χτύπησε εσένα μετά θα χτυπήσει παιδάκι. Εγω και παπούτσια θα του χρέωνα ότι κάνω παραπάνω βήματα για την στάση 1
solidsnake222 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μαζί σας παιδιά και ίσως το έθεσα λάθος. Απλά σκεφτειτε μαζί με εμένα τράκαρε και άλλα δυο αμάξια και πολυ πιθανών η ασφαλιστική του θα στραφεί εναντίον του για αποζημιώση τσιμα τσιμα όλα αυτά + την δικιά ζημιά του στο αμάξι είναι πάνω απο 7 χιλιάρικα Ε τώρα να τον κυνηγάω και εγώ για 200€-300€ δεν μου κάθεται καλά. Τι να πω μακάρι να βάλει μυαλό πριν πάρει κάποιον αθώο στο λαιμό του. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2022 από solidsnake222
greekfragma Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 δεν είναι θέμα μυαλού. είναι θέμα στ@ρχιδισμού και αντίληψης. αυτός που οδηγά ενώ έχει πιεί το έχει ξανακάνει και θα το ξανακάνει. τέτοιες περιπτώσεις θέλουν ισοπέδωση τιμωρητικά. ο θάνατός σου η ζωή μου. 1
SabotazNic Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε θα στραφεί εναντίον του για αποζημιώση τσιμα τσιμα όλα αυτά + την δικιά ζημιά του στο αμάξι είναι πάνω απο 7 χιλιάρικα Ε τώρα να τον κυνηγάω και εγώ για 200€-300€ δεν μου κάθεται καλά. Και λίγα θα του πάρουν. 1
NTC Labs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, kalmik είπε Oλική σημαίνει θα σου δώσουν την τρέχουσα αξία ως μεταχειρισμένο και θα πάρουν αυτοί το αμάξι ως σώστρα (δηλ.θα το πουλήσουν για ανταλλακτικά). Εξαρτάται από το ποσόν που θα σου δώσουν αν σε συμφέρει. Βασικα θα του προσφερουν πολυ χαμηλοτερο ποσο απο την τρεχουσα αξια , αλλο η τρεχουσα πραγματικη αξια βασει αγορας και αλλο αυτο που θεωρει αυθαιρετα η ασφαλιστικη.
vorlon68 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, solidsnake222 είπε Μαζί σας παιδιά και ίσως το έθεσα λάθος. Απλά σκεφτειτε μαζί με εμένα τράκαρε και άλλα δυο αμάξια και πολυ πιθανών η ασφαλιστική του θα στραφεί εναντίον του για αποζημιώση τσιμα τσιμα όλα αυτά + την δικιά ζημιά του στο αμάξι είναι πάνω απο 7 χιλιάρικα Ε τώρα να τον κυνηγάω και εγώ για 200€-300€ δεν μου κάθεται καλά. Τι να πω μακάρι να βάλει μυαλό πριν πάρει κάποιον αθώο στο λαιμό του. Ας πρόσεχε. Μακάρι να του πάρουν και το σπίτι και να κοιμάτε στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο. Όπως έστρωσε θα κοιμηθει. Αντε με τον κάθε μ@λ@κ@ που πίνει και μετα όποιον πάρει ο χάρος..........
Ducatista Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/8/2022 στις 2:39 ΜΜ, cyberguy είπε το έχω κάνει και εγώ, ζημιά 3500 ευρώ όλα καινούργια σε αυτοκίνητο 12ετιας, τα πλήρωσα απο την τσέπη μου, επισκευή σε δικό μου συνεργείο και δικαστήριο. ενα μηνα πριν το δικαστήριο (πηρε 3 χρονια) με παρακαλούσε η ασφαλιστική να μου δώσει 3500, αρνήθηκα και στο τέλος πήρα κάπου στα 4500 + έξοδα δικηγόρου. Ετσι και εγω ποντάρουν στο ότι δεν θα θες η δεν θα έχεις χρήματα να το φτιάξεις και έτσι παίζουν μπάλα! Και βεβαίως ο πραγματογνωμονας θα γράψει αλλά κ αλλα αν δεν είσαι μπροστά δηλαδη ζημιές που και καλά ήταν από πριν κλπ φρόντισε να είσαι μπροστά! Αμαξι 5 ετών μου ειπαν ε εντάξει δεν είναι και καινούριο ανταλλακτικά 9.000 και μου έδιναν 3000 με το ζορι βέβαια μετά τα πηρα όλα! Πωλειται mito με 20 χιλιάδες χιλιόμετρα ατρακαριστο-αγρατζουνιστο πάντα σε γκαράζ φρέσκοβαμμένο γιατί έπεσε λίγο διαλυτικό σε ένα κομμάτι στο γκαραζ και επί της ευκαιρίας το έβαψα όλο... μόνο σοβαρες προτάσεις το αμαξι δεν χαρίζεται! Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2022 από Ducatista
Black Demis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, solidsnake222 είπε Μαζί σας παιδιά και ίσως το έθεσα λάθος. Απλά σκεφτειτε μαζί με εμένα τράκαρε και άλλα δυο αμάξια και πολυ πιθανών η ασφαλιστική του θα στραφεί εναντίον του για αποζημιώση τσιμα τσιμα όλα αυτά + την δικιά ζημιά του στο αμάξι είναι πάνω απο 7 χιλιάρικα Ε τώρα να τον κυνηγάω και εγώ για 200€-300€ δεν μου κάθεται καλά. Τι να πω μακάρι να βάλει μυαλό πριν πάρει κάποιον αθώο στο λαιμό του. αυτός που πινει και οδηγάει δεν διαφέρει σε τπτ απο αυτόν που βγαινει με οπλο στον δρόμο και πυροβολάει οτι κινείται (ιδια περίπτωση μονο που ο αλλος κρατάει αντι για όπλο αυτοκίνητο) αυτα τα ατομα δεν θα μάθουν ποτε το εχει ξανα κάνει παλιά και σίγουρα θα το ξανα κάνει στο μέλλον........ για αυτό πρέπει να τους σκίσεις σε σημείο να μην ειναι σε θέση να ξανά έχει αμάξι μόνο ετσι προφυλάσσονται αλλοι γύρο του 3
solidsnake222 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Καλημέρα σε όλους update 3: Το αμάξι εχει πάρει και άξονα. Η Αντιπροσωπεία άρχισε να τα βλέπει και αυτή δύσκολα τα πράγματα απλώς απο τις 29 και μετά θα βγάλουν αναλυτικό κοστολογιο θα τα στείλουν στην ασφαλιστική να δούμε τι θα πουν και αυτοί. Εχω πάντως αρχίσω να το παίρνω απόφαση (για ολική). 2
Black Demis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε Καλημέρα σε όλους update 3: Το αμάξι εχει πάρει και άξονα. Η Αντιπροσωπεία άρχισε να τα βλέπει και αυτή δύσκολα τα πράγματα απλώς απο τις 29 και μετά θα βγάλουν αναλυτικό κοστολογιο θα τα στείλουν στην ασφαλιστική να δούμε τι θα πουν και αυτοί. Εχω πάντως αρχίσω να το παίρνω απόφαση (για ολική). Αυτό που είπαμε εξαρχής για ολική μεγάλη πηθανοτητα ανάλογα βέβαια με την τελική απόφαση. Πλάγιο χτύπημα στο πίσω μέρος σε συνδιασμο με χτύπημα ζτην ζάντα με στρίμωγμα στο πεζοδρόμιο οδηγεί σε αυτά 1
solidsnake222 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Update 4: Καλησπερα σε όλους 4300€ βγήκαν τα ανταλλακτικά (μέχρι τώρα) Περιμένουν τον πραγματογνώμονα να του δώσουν το κοστολογιο να υπολογίσουν ΚΑΙ και την εργασία τούς να δούμε τι θα πει η Ασφαλιστική Η Αντιπροσωπεία λέει αν φτιάχνει θα είναι σαν καινούργιο το αμάξι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα απλά δεν είναι αισιόδοξοι οτι θα δεχτει η ασφαλιστική. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2022 από solidsnake222
dtk-386 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 4300 μόνο τα ανταλλακτικά δηλ ένα 6αρι στο νερό με εργατικά ....πας για ολική 99,99%! 1
solidsnake222 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 49 λεπτά πριν, dtk-386 είπε 4300 μόνο τα ανταλλακτικά δηλ ένα 6αρι στο νερό με εργατικά ....πας για ολική 99,99%! έτσι πιστεύω και εγώ, απλά έχω περιέργεια να δω πόσο θα πάνε να μου το φάνε
ewssonaht Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Ευχαριστούμε για το update. Άρα με εργατικά πας κάπου στα 6Κ€... Ήταν σχεδόν δεδομένο ότι πας για ολική, εάν δεν σε πάνε για ολική είναι ουσιαστικά από βλακεία γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Οι τιμές που ακούγονταν εδώ τύπου 1500€ για τέτοιο τρακάρισμα ήταν μόνο για εκτός αντιπροσωπείας και με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και με αμφίβολο αποτέλεσμα. Κατα τη γνώμη μου αφού έχει φτάσει εκεί το πράγμα πρέπει να πιέσεις για ολική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα