vabill Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Ο μέσος ορος ηλικίας ήταν 14 αναφέρει το άρθρο. Εκεί είμαστε στην καρδιά της εφηβείας, η αντίληψη είναι αρκετά υψηλά. Θα ήθελα να δω μια έρευνα σε μικρότερες ηλικίες. Όταν το μυαλό ακόμα πιστεύει σε άγιο Βασίλη και νεράιδες του δοντιού. Για δωσε μερικά fatality εκεί να δούμε αν αυτά τα παιδιά μεγαλώνοντας θα βρίσκουν φυσιολογικό κάποιον να ξεκοιλιάσει κάποιον άλλο απλά επειδή βρέθηκε στο δρόμο του. Προσοχή: δεν υπονοώ ότι θα αποκτήσουν τα ίδια τα παιδιά επιθετική συμπεριφορά, απλά ότι η ωμή βία θα τους είναι οικεία και δεν θα αισθάνονται απαραίτητα αποστροφή. Ναι στο gaming , αλλά ναι και στο PG rating. 1
freegr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Η εκτόνωση του νευρικού συστήματος αποτελεί σημαντικό θέμα, οπότε είναι καλύτερο να ανταγωνίζεσαι φίλους στα παιχνίδια παρά να τα υλοποιείς. Αυτό που με κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι από φίλους παίζουμε παιχνίδια ότι το επίπεδο συζήτησης κινείται σε καλύτερο ρυθμό, ε μην αναφέρω βέβαια ότι αρκετή εξ’αυτών πιστεύουν ότι σενάριο παιχνιδιών ίσως το δούμε στην πραγματική ζωή ίδιος αυτά που αφορούν την επικείμενη κλιματική αλλαγή, ακόμα περισσότερο αυτά που αφορούν τους ιούς.
fragma Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Το οτι κάποιος θα γίνει commando δολοφόνος επειδή παίζει shoot em ups, ισχύει όσο και ότι το πουλί του θα γίνει μεγάλο και μαύρο αν βλέπει τσόντες. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από fragma
StamTheMan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Στις 15/8/2022 στις 8:38 ΜΜ, Boubis1411 είπε Από ότι βλέπω από τον μικρό μας, όταν κολλάει βρίζει σηκώνεται και τα σπάει. Όμως και το ίδιο το παιχνίδι του δημιουργεί νεύρα Μηπως κανεις κατι λαθος;
Boubis1411 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Μηπως κανεις κατι λαθος; Εγώ τι λάθος κάνω ρε φίλε; εγώ το κολλάω το ίντερνετ; 200αρα έχω 190 βγάζει καθαρά
StamTheMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Εγώ τι λάθος κάνω ρε φίλε; εγώ το κολλάω το ίντερνετ; 200αρα έχω 190 βγάζει καθαρά Οτι το παιδι βριζει,τα σπαει και εκνευριζεται με το παιχνιδι δεν ειναι δικο του λαθος. Σκεψου ποιανου μπορει να ειναι.
Boubis1411 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Οτι το παιδι βριζει,τα σπαει και εκνευριζεται με το παιχνιδι δεν ειναι δικο του λαθος. Σκεψου ποιανου μπορει να ειναι. Θα σκεφτώ ναι. 1
Angelcrow Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Προσωπικά στα 43 μου έχω ζήσει όλη την αλλάγη στη καθημερινότητα μας που έχουν φέρει οι κονσολες, οι υπολογιστές, τα κινητά κτλ! Υπάρχουν και καλά και κακά ανάλογα με τη χρήση που κάνει ο καθένας από επιλογή ή από επιβολή! Είναι και θέμα σωστής καθοδήγησης όσον αφορά τη χρήση από εύπλαστα μυαλά σαν αυτά των παιδιών και αυτό ανάλογα με την ηλικά πάντα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα