Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, tombyraider13 είπε

Αυτό όμως δεν πρόκειται να το πουν ποτέ στα mainstream media, γιατί δεν συμφέρει το αφήγημά τους. Έτσι θα χάσουν τον αποδιοπομπαίο τράγο τους.

Πόσο ισχύει... Από πιτσιρίκι θυμάμαι όταν ήμουν στεναχωρημένος μέχρι και πιο μετά όταν είχα προβλήματα, πάντοτε ένα καλό παιχνιδάκι, το βραδάκι λειτουργούσε σαν φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Είμαι σίγουρος πως τα απανταχού gamers αδέρφια του insomnia, με νιώθουν... Καλό gaming σε όλους εύχομαι!!!

Kona Gaming | Lucky Star | Know Your Meme

Εγώ θυμάμαι να γυρνάω σπίτι από την δουλειά σκασμένος. Και μετά από μισή ώρα στο dragon age να φεύγουν όλα. 

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μου κάνει εντύπωση που χαίρεστε όταν η έρευνα αποδεικνύει ότι όσο πιο πολύ κάποιο παιδί ασχολείται με το gaming τόσο πιο βίαιο γίνεται…

Περίεργη έρευνα και η αλήθεια είναι πως βαριέμαι να διαβάζω την πηγή.

Έχει κάνα δυο αντικρουόμενα αλλά δε βαριέσαι.

Προσωπικά όποιον ξέρω και παίζει video games με story είναι ψυχούλα.Δεν έχω βρεί πάντως κάνα νταή κωλόπαιδο να παίζει Mario , Zelda , Witcher , επιτραπέζια , να βλέπει anime κλπ 

Μη μου τη πέσει κανείς την δική μου εμπειρία λέω.

p.s αφού ξέρεις πως η πλειοψηφία διαβάζει τίτλο

Επεξ/σία από Chocobo
  • Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Από ότι βλέπω από τον μικρό μας, όταν κολλάει βρίζει σηκώνεται και τα σπάει. 

Όμως και το ίδιο το παιχνίδι του δημιουργεί νεύρα οπότε πιστεύω ότι είναι συνδυασμός.  Εμείς το 1980 δεν παίζαμε τέτοια παιχνίδια στο Atari Vega οπότε είμαστε πολύ πιο ήρεμοι ως άτομα. 

Θα προτιμούσα να μην έπαιζε καν αλλά στο 2022 λίγο απίθανο. 

Από ότι βλέπω το μικρό σας είναι ελαφρός καλομαθημενο. Εμενα η μικρή μου πολυμνια όταν χανει στο minecraft έρχεται και μου αραδιάζει ολόκληρη ιστορία πως ψωφησε... Καθαρή διασκέδαση.. Με λίγο μυθοπλασία.. Έτσι την έμαθα. Και αν χάνει. Να βλέπει την αιτία, όχι το αιτιατο. 

1 λεπτό πριν, Chocobo είπε

Περίεργη έρευνα και η αλήθεια είναι πως βαριέμαι να διαβάζω την πηγή.

Έχει κάνα δυο αντικρουόμενα αλλά δε βαριέσαι.

Προσωπικά όποιον ξέρω και παίζει video games με story είναι ψυχούλα.Δεν έχω βρεί πάντως κάνα νταή κωλόπαιδο να παίζει Mario , Zelda , Witcher , επιτραπέζια , να βλέπει anime κλπ 

Μη μου τη πέσει κανείς την δική μου εμπειρία λέω.

p.s αφού ξέρεις πως η πλειοψηφία διαβάζει τίτλο

Πιστεύω ότι παιχνίδια τύπου minecraft. Είναι ιδανικά για απελευθέρωση την φαντασίας. 

Δημοσ.

Δεν θα ξεχάσω την αντίδραση της μάνας μου όταν με είδε στον amstrad να αποκεφαλίζω παίζοντας Conan ο βάρβαρος, τα παιδιά η οικογένεια τα κάνει τρελά, όλα τα αλλά τα ακούω βερεσέ ….χρόνια τώρα 

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

Από ότι βλέπω το μικρό σας είναι ελαφρός καλομαθημενο. Εμενα η μικρή μου πολυμνια όταν χανει στο minecraft έρχεται και μου αραδιάζει ολόκληρη ιστορία πως ψωφησε... Καθαρή διασκέδαση.. Με λίγο μυθοπλασία.. Έτσι την έμαθα. Και αν χάνει. Να βλέπει την αιτία, όχι το αιτιατο. 

Πιστεύω ότι παιχνίδια τύπου minecraft. Είναι ιδανικά για απελευθέρωση την φαντασίας. 

Οπως και να έχει βγάζουν νεύρα αυτά τα παιχνίδια. 

6 λεπτά πριν, ea6gka είπε

Δεν θα ξεχάσω την αντίδραση της μάνας μου όταν με είδε στον amstrad να αποκεφαλίζω παίζοντας Conan ο βάρβαρος, τα παιδιά η οικογένεια τα κάνει τρελά, όλα τα αλλά τα ακούω βερεσέ ….χρόνια τώρα 

50% σωστός σε αυτό που λες. 

50% η οικογένεια 

25% οι φίλοι 

25% το dna. 

Δεν γεννήθηκε κανένας δολοφόνος κανένας ούτε  ο γνωστός Γερμανός. 

• Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Spoiler

Εϊπα να το γράψω και εγώ, αλλά λέω θα με βρίσουν οι υπόλοιποι στα σχόλια 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, το online gaming ή κάνα Souls δημιουργεί νεύρα γιατί υπάρχει ανταγωνισμός. Άλλο αυτό και άλλο το ότι παίζοντας ένα shooter θα πάρεις όπλο και θα βγεις έξω να καθαρίσεις κόσμο. 

Σωστός κ αυτό, δημιουργεί νεύρα να είσαι πάντα πρώτος, τον βλέπω τον σπόρο ακόμα και στο κινητό μετράει τις νίκες του. Μην πω για fortnite... Εκεί γίνεται πανικός. 

Δημοσ.

Οταν συμβαινουν τετοια ασχημα πραγματα δεν φταιει το παιχνιδι. Φταιει το διαστραμενο μυαλο το καθενος. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν πιστεύω οτι κάνουν το άτομο ποιο βίαιο γενικά. Αν και  με τα ανταγωνιστικά games ίσως πανε άκλαυτα κατι καρέκλες, ποντίκια, πληκτρολόγια 😁 αλλά μέχρι εκει, rage 10  δευτερολέπτων. Αν ειχα παιδιά πιο πολύ θα φοβόμουνα τις μακακιες που ακούνε πλέον (ναρκοτραπ κτλ) και νομίζουν οτι είναι "hood" συμμορίες απο το Dedroit. Πετροβολούνε σπίτια σε ομάδες των 10-15,τα ανεβάζουν στορυ καμαρώνουν για τα κατορθώματα τους και οι γονείς κοιμούνται τον υπνο του δικαίου. Τα videogames μας πειράξανε....

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λες και δεν το ξέραμε. Τα παιδιά σχεδόν από πάντα παλεύανε μεταξύ τους, παίζανε πόλεμο, ξιφομαχίες, κλέφτες αστυνόμους κτλ. Αυτά πολύ πριν τα video games ,απλά τώρα το κάνουν και online. Το παιχνίδι συχνά καταλήγει σε εικονικό θάνατο ακόμα και όταν παίζουν στον πραγματικό κόσμο. Ειδικά για τα αγόρια, έτσι είναι η βιολογία τους, να ανταγωνίζονται και να κυνηγούν. Αν το βγάζουν στα ομαδικά παιχνίδια, στα σπορ ή στα video games δεν έχει σημασία, είναι μέρος του ποιοι είμαστε. Κανείς δεν έγινε δολοφόνος γιατί απλά έπαιζε παιχνίδια. Η βία προς άλλους είναι συνδυασμός dna και κοινωνικοποίησης αλλά σχεδόν ποτέ δεν έχει αιτία τα παιχνίδια ή τις ταινίες / ιστορίες.

Επεξ/σία από merphi
.
Δημοσ.

η μελέτη δεν αποδεικνύει τίποτα γιατί είναι μια μόνο μελέτη σε μικρό σχετικά δείγμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...