paniti Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Η γνωστή προσφορά που ανεβαίνει κατά καιρούς, μου την πέταξε μόλις για 3 μήνες με 6,99€ αφού ήμουν παλιά συνδρομητής Premium. Για νέους χρήστες είναι 3 μήνες δωρεάν και χρέωση 6,99€/μήνα μετά. Σε παρόμοια προσφορά στο παρελθόν μπορούσες να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό και να ακυρώσεις την ίδια μέρα και δεν έχανες ούτε τους 3 μήνες ούτε κινδύνευες να χρεωθείς αν ξεχαστείς και περάσουν οι 3 μήνες - λογικά ισχύει ακόμα αυτό - Όροι & προϋποθέσεις προσφοράς Η προσφορά λήγει στις 11/9/22. https://www.spotify.com/gr/premium/ Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2022 από paniti 1
d_gkal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μπορώ να "αγοράσω" τώρα και να ενεργοποιήσω αργότερα; Αναφέρομαι σε νέο λογαριασμό
paniti Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, d_gkal είπε Μπορώ να "αγοράσω" τώρα και να ενεργοποιήσω αργότερα; Αναφέρομαι σε νέο λογαριασμό Μπορείς να αγοράσεις μέχρι 11/9 και να ξεκινήσουν από τότε οι 3 μήνες. Όροι & προϋποθέσεις προσφοράς
dchatz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 προσπαθω να το κάνω και μου βγάζει αυτό εδώ και ώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα