Qyntel Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, χάκαραν το λογαριασμο μου στο facebook, φυσικα το facebook τον απενεργοποίησε για ανέβασμα κακοβουλων φωτογραφιων κλπ. Τι μπορώ να κάνω για να τον επαναφέρω; Πατάω βοήθεια και μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2022 από Qyntel
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 τους στελνεις και τους εξηγεις τι εγινε και καλη τυχη αν θα βγαλεις ακρη 4 hours ago, Qyntel said: Καλησπέρα, χάκαραν το λογαριασμο μου στο facebook, φυσικα το facebook τον απενεργοποίησε για ανέβασμα κακοβουλων φωτογραφιων κλπ. Τι μπορώ να κάνω για να τον επαναφέρω; Πατάω βοήθεια και μου βγάζει αυτό το μήνυμα.
filip123go Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Κατα 99.99% ο λογαριασμός είναι unusable πλεον... Καλή τύχη.... 1
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 On 16/08/2022 at 18:16, Qyntel said: ok παιδιά ευχαριστώ! γενικως πολλοι εχουν χασει λογαριασμους και παροτι εστειλαν οτι ζητηθηκε στο τελος δεν πηραν τιποτα πισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα