Angelos522 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Χαίρεται και χρόνια πολλά. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Προσπαθώ να το εγκαταστήσω μέσο apk σε Android tv box, παρόχου συνδρομητικής τηλεόρασης. Σας βάζω και την έκδοση του Android που τρέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Σε usb stick το apk και να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelos522 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Όπως βλέπεις την έχω εγκαταστήσει. Αλλά υπάρχουν ασυμβατότητες στις εκδόσεις του Android. Για αυτό ρωτάω στο forum. 14 ώρες πριν, Invader είπε Σε usb stick το apk και να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα; Όπως βλέπεις την έχω εγκαταστήσει. Αλλά υπάρχουν ασυμβατότητες στις εκδόσεις του Android. Για αυτό ρωτάω στο forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petran1965 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Στις 16/8/2022 στις 1:25 ΜΜ, Angelos522 είπε Όπως βλέπεις την έχω εγκαταστήσει. Αλλά υπάρχουν ασυμβατότητες στις εκδόσεις του Android. Για αυτό ρωτάω στο forum. Όπως βλέπεις την έχω εγκαταστήσει. Αλλά υπάρχουν ασυμβατότητες στις εκδόσεις του Android. Για αυτό ρωτάω στο forum. Καλησπέρα από που κατεβάζουμε το apk για netflix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prezonaytis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 @Angelos522 τελικα βρηκες καποια ακρη? και εμενα το ιδιο κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα