Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει για το επίδομα τοκετού;

Δεν αναφέρομαι στα 2.000 ευρώ του επιδόματος γέννησης που χορηγούνται από το 2000 και έπειτα.

Εννοώ στο ποσό που έδιναν παλιά τα ασφαλιστικά ταμεία και ήταν περίπου 800 ευρώ.

Είναι να γεννήσει η ξαδέρφη μου και ρώτησε την ασφάλεια που έχουν στην εταιρεία που δουλεύει και της απάντησε ότι δεν δίνεται κάτι αντίστοιχο πλέον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/8/2022 στις 3:22 ΜΜ, Fan είπε

Δεν αναφέρομαι στα 2.000 ευρώ του επιδόματος γέννησης που χορηγούνται από το 2000 και έπειτα.

Εννοώ στο ποσό που έδιναν παλιά τα ασφαλιστικά ταμεία και ήταν περίπου 800 ευρώ.

Είναι να γεννήσει η ξαδέρφη μου και ρώτησε την ασφάλεια που έχουν στην εταιρεία που δουλεύει και της απάντησε ότι δεν δίνεται κάτι αντίστοιχο πλέον.

Αν της το είπαν μάλλον θα ισχύει.. Να παει η ξαδέρφη σου να ρωτήσει και άλλου.. 

https://www.ethnos.gr/Economy/amp/85688/epidomagennaspoteplhronontaioidyodoseisposginetaihaithsh

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/8/2022 στις 3:22 ΜΜ, Fan είπε

Η βασική ασφάλεια από τη δουλειά της στον ΕΟΠΠΥ-ΙΚΑ θα παρέχει ένα ποσό (κάπου 500-700€, ανάλογα και το είδος της γέννας). Το συγκεκριμένο όμως δεν το λαμβάνεις στο χέρι και εξοφλει μέρος των εξόδων του μαιευτηριου. Σε περίπτωση που έχει ομαδικό συμβόλαιο υγείας (νοσοκομειακο) σαν έξτρα παροχή από την δουλειά της, θα πρέπει να ανατρέξει σε αυτό για να δει αν υπάρχει κάποιο επίδομα (απολογιστικου χαρακτήρα) ή αν της επιδοτει κάτι κατά τη γέννα (και με βάση το είδος της γέννας).

Επεξ/σία από Thanos (Earth -616)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...