MauroPaltoudias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 34 minutes ago, Maurikycli said: Λ Ναι, για μερικά λεπτά + πλαγιαστο κούνημα Ευχαριστώ. Αγόρασα μια για γραφείο, πριν λίγο.
Maurikycli Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Λ Τίποτα, τις οδηγίες χρήσης να ευχαριστείς Αλλά αν δεν προλαβαίνεις μπορώ να έρχομαι να στο κάνω
MauroPaltoudias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Maurikycli said: Λ Τίποτα, τις οδηγίες χρήσης να ευχαριστείς Αλλά αν δεν προλαβαίνεις μπορώ να έρχομαι να στο κάνω Spoiler Όταν τις λάβω στα χέρια μου με τη συσκευασία, υπόσχομαι να τις φιλησω και να κάνω τρεις φορές τον σταυρό μου. Όσο για το σχόλιο, αφορά σε κάποιο υπονοούμενο να υποθέσω, παλαιότερης συζήτησης περί κάρτας Sim, έλλειψης χρόνου κ.λπ.; Αν ναι, θα έλεγα να το ξεπεράσουμε και να πάμε παρακάτω. Ε; Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από MauroPaltoudias
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Στις 24/6/2023 στις 2:40 ΜΜ, MauroPaltoudias είπε Χρειάζεται να μείνει στο μούλιο; Τα φίλτρα μιας Brita που 'χα παλιότερα, απ' όσο θυμάμαι, έπρεπε να μείνουν στο νερό για λίγο. Στην καινούρια, που βάζω maxtra plus, δεν γράφουν οι οδηγίες ότι το χρειάζονται. Απλά, έχοντας βυθισμένο το φίλτρο στο νερό, κινείς για λίγο δεξιά-αριστερά και το εφαρμόζεις κανονικά. Κάνεις τις αλλαγές του νερού κι είσαι έτοιμος.
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, Mrs. Hyde said: Τα φίλτρα μιας Brita που 'χα παλιότερα, απ' όσο θυμάμαι, έπρεπε να μείνουν στο νερό για λίγο. Στην καινούρια, που βάζω maxtra plus, δεν γράφουν οι οδηγίες ότι το χρειάζονται. Απλά, έχοντας βυθισμένο το φίλτρο στο νερό, κινείς για λίγο δεξιά-αριστερά και το εφαρμόζεις κανονικά. Κάνεις τις αλλαγές του νερού κι είσαι έτοιμος. Ναι, τα maxtra plus πήρα και εγώ (δεν βρήκα και κάτι άλλο, η αλήθεια είναι, στην ίδια κατηγορία). Υπήρχαν και τα pro, αλλά ήταν αφενός πιο ακριβά και αφετέρου για 150lt (ξέφευγε λίγο από την κατανάλωση 1 ατόμου). Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από MauroPaltoudias
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε Ναι, τα maxtra plus πήρα και εγώ (δεν βρήκα και κάτι άλλο, η αλήθεια είναι στην ίδια κατηγορία). Υπήρχαν και τα max, αλλά ήταν αφενός πιο ακριβό και αφετέρου για 150lt (ξέφευγε λίγο από την κατανάλωση 1 ατόμου). Ωραία. Τότε δεν χρειάζεται να τα μουλιάσεις. 🙂 Έχει κι οδηγίες με εικόνες στη συσκευασία. Ρίξε κι εκεί μια ματιά.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Κρατιέμαι 🤐 Θα σκάσεις. 😝 Πες το, μωρέ
mindreader Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δηλαδη, για να λειτουργει καλυτερα, καθε νεο φιλτρο, το βαζουμε σε μια λεκανη με νερο, το αφηνουμε καποιες ωρες, και μετα το ανακινουμε δεξια αριστερα, να ....αναταραχθουν τα εντοσθια/εσωτερικα του; Και επειτα το βαζουμε στην κανατα; Για να εχει φυσιολογικοτερη ροη;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 18 ώρες πριν, mindreader είπε Δηλαδη, για να λειτουργει καλυτερα, καθε νεο φιλτρο, το βαζουμε σε μια λεκανη με νερο, το αφηνουμε καποιες ωρες, και μετα το ανακινουμε δεξια αριστερα, να ....αναταραχθουν τα εντοσθια/εσωτερικα του; Και επειτα το βαζουμε στην κανατα; Για να εχει φυσιολογικοτερη ροη;
mindreader Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Ειχα παρει την κανατα με τα 3,5 λιτρα. Λεω τοτε, γιατι οχι, περισσοτερο ετοιμο φιλτραρισμενο νερο. Αμ δε! Πιστευω οτι για ενα μερος της 'επιβαρυνσης' που εχει παθει το χερι μου, μια 'ευθυνη' την εχει και η εν λογω κανατα. Γιατι μπορεις βεβαια και να την μισογεμισεις ωστε να ειναι ελαφρυτερη, αλλα ξεχνιεμαι και την γεμιζω σχεδον παντα. Ετσι παρηγγειλα την μικροτερη με τα 2,4 λιτρα. Θα μου πεις, θα κανει διαφορα στο χερι; Ισως, ελπιζω. 1 κιλο λιγοτερο, για συχνη χρηση/σηκωμα, ειναι ενα κιλο λιγοτερο. Θα δειξει.
mr.Vox Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Αυτή με τα 3,5 λίτρα χωράει στο ψυγείο άνετα; Ξέρουμε αν τα φίλτρα laica είναι τα ίδια με της Brita. Τα παλιά τα μονά;
mindreader Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 11 minutes ago, mr.Vox said: Αυτή με τα 3,5 λίτρα χωράει στο ψυγείο άνετα; Ξέρουμε αν τα φίλτρα laica είναι τα ίδια με της Brita. Τα παλιά τα μονά; Να σου πω, αναλογα το ψυγειο, αλλα δε νομιζω. Νομιζω διαφημιζουν την 2,4 λιτρων οτι ειναι αυτη που χωρα στην πορτα του ψυγειο στα ραφια. Βεβαια αν τη βαλεις στα μεγαλα κεντρικα ραφια χωραει, αλλα φανταζομαι οτι λες για την πορτα του ψυγειου.
mr.Vox Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 14 λεπτά πριν, mindreader είπε Να σου πω, αναλογα το ψυγειο, αλλα δε νομιζω. Νομιζω διαφημιζουν την 2,4 λιτρων οτι ειναι αυτη που χωρα στην πορτα του ψυγειο στα ραφια. Βεβαια αν τη βαλεις στα μεγαλα κεντρικα ραφια χωραει, αλλα φανταζομαι οτι λες για την πορτα του ψυγειου. Μεγάλο ψυγείο έχω. Στο μεταξύ τα 3,5 λίτρα είναι και βάρος για την πόρτα. Οπότε είμαι ΟΚ με τα 2,4. Ένα άτομο είμαι. Άντε δύο καμιά φορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα