AtiX Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Lomar είπε Πάλι όμως δεν απάντησες σε αυτό που έγραψα. Συμφώνησες με την άποψη του BMW πως το όλο θέμα αφορά την προώθηση του ίδιου του fb και όχι των εσόδων από διαφημίσεις. Πάνω σε αυτό ζήτησα μια εξήγηση: πως γίνεται (εφόσον συμφώνησες μαζί του) να πάρει έσοδα από ένα τέτοιο εγχείρημα η Apple. Φίλε μου πραγματικά τα έχεις μπουρδουκλώσει όσο δεν πάει, θα ήθελα να ξαναδιαβάσεις από την αρχή όλα τα ποστ αλλά και το άρθρο… πχ, πουθενά δεν αποδεικνύεται ότι η Apple στόχευε τις διαφημίσεις μέσω tracking…
Lomar Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 12 hours ago, AtiX said: Φίλε μου πραγματικά τα έχεις μπουρδουκλώσει όσο δεν πάει, θα ήθελα να ξαναδιαβάσεις από την αρχή όλα τα ποστ αλλά και το άρθρο… πχ, πουθενά δεν αποδεικνύεται ότι η Apple στόχευε τις διαφημίσεις μέσω tracking… Όπως φαίνεται δεν θέλεις να μου απαντήσεις και εκτός αυτού οι περισσότεροι εκτός απο εσάς τους 2, τα "μπουρδουκλώσαμε". 1
Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, Lomar είπε Όπως φαίνεται δεν θέλεις να μου απαντήσεις και εκτός αυτού οι περισσότεροι εκτός απο εσάς τους 2, τα "μπουρδουκλώσαμε". Το έχω παρατηρήσει ότι όσο ξεκάθαρα και να θέσεις ένα γεγονός και ένα ερώτημα δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση. 1
AtiX Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Lomar είπε Όπως φαίνεται δεν θέλεις να μου απαντήσεις και εκτός αυτού οι περισσότεροι εκτός απο εσάς τους 2, τα "μπουρδουκλώσαμε". Για να απαντήσεις σε κάτι ενώ έχει απαντηθεί ήδη, θα πρέπει ή να είσαι βλάκας ή αυτός που ξανά ρωτάει να μη καταλαβαίνει χριστό… Φαντάζομαι ο διάλογος, νομίζω ότι είναι μπλε, πες μου την γνώμη σου ενώ είναι πράσινο δεν εξυπηρετεί τίποτα… ΥΓ: το περισσότεροι ποτέ δεν είναι ένδειξη αλήθειας… εξάλλου πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είστε και τόσοι πόλοι όσοι φαντάζεστε, 3 είστε όπου ο ένας κάνει τον υποβολέα… 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε Το έχω παρατηρήσει ότι όσο ξεκάθαρα και να θέσεις ένα γεγονός και ένα ερώτημα δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση. Μα δεν υπάρχει γεγονός, υποθέσεις κάνετε και κολλάτε δυο εντελώς ετεροχρονισμένα γεγονότα με σάλιο… Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από AtiX 1
Lomar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) On 17/08/2022 at 16:47, AtiX said: Για να απαντήσεις σε κάτι ενώ έχει απαντηθεί ήδη, θα πρέπει ή να είσαι βλάκας ή αυτός που ξανά ρωτάει να μη καταλαβαίνει χριστό… Φαντάζομαι ο διάλογος, νομίζω ότι είναι μπλε, πες μου την γνώμη σου ενώ είναι πράσινο δεν εξυπηρετεί τίποτα… ΥΓ: το περισσότεροι ποτέ δεν είναι ένδειξη αλήθειας… εξάλλου πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είστε και τόσοι πόλοι όσοι φαντάζεστε, 3 είστε όπου ο ένας κάνει τον υποβολέα… Μα δεν υπάρχει γεγονός, υποθέσεις κάνετε και κολλάτε δυο εντελώς ετεροχρονισμένα γεγονότα με σάλιο… Έλεγα και εγώ πότε θα ξεκινήσουν τα ad hominem... Ποιο σάλιο, πράσινα και μπλέ και ποιός υποβολέας; Εδώ το συντακτικό σου (άσε τη μηδαμινή συνοχή σου) είναι προβληματικό, στην κατανόηση κειμένου θα διέπρεπες; Ποια 3 άτομα; Εσύ και ο BWM (που ακόμα πιστεύει πως μιλάμε για προώθηση του ίδιου του fb, ένα πράγμα σαν τον μανάβη της γειτονιάς του) είστε οι μοναδικοί που διαφωνείται. Επίσης, υπάρχουν και τα reactions όχι μόνο όσοι σχολιάζουν. Αλλά εδώ δεν έχεις ιδέα τι είναι tracking, τι είναι personal data και το καλύτερο: Διαφωνείς με το ίδιο το άρθρο, ενώ το επικαλείσαι (!). Ο ορισμός του οξύμωρου. Ποια ετεροχρονισμένα γεγονότα; Το ίδιο το άρθρο τα συσχετίζει. Άρα ή μας τρολλάρεις κανονικά ή απλά το εγώ σου έχει ξεφύγει σε δυσλειτουργικά επίπεδα και δεν είσαι ικανός απλά να παραδεχθείς ένα λάθος. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από Lomar
AtiX Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Lomar είπε έλεγα και εγώ πότε θα ξεκινήσουν τα ad hominem... Ποιο σάλιο, πράσινα και μπλέ και ποιός υποβολέας; Ποια ετεροχρονισμένα γεγονότα; Το ίδιο το άρθρο τα συσχετίζει. Άρα ή μας τρολλάρεις κανονικά ή απλά το εγώ σου έχει ξεφύγει σε δυσλειτουργικά επίπεδα. Μην μπερδεύεις το ad hominem με την ευγένεια… Θα σε παρακαλούσα για πολλοστή φορά να ξαναδιαβασεις το άρθρο, τα link που έβαλα (και έβαλες) και να ΜΑΘΕΙΣ τι έκοψε η Apple με το "Ask App not to Track*"!!!! Καταλαβαίνω να μην διαβάζεις αυτά που σου ποστάρουν οι άλλοι, αλλά είναι ντροπή να μην καταλαβαίνεις τι ποστάρεις εσύ ο ίδιος αναιρώντας αυτά που υποστηρίζεις… Για να σε βοηθήσω λίγο θα ξανά γράψω για τρίτη ή τέταρτη φορά: τα promoted posts λειτουργούν κανονικότατα μέχρι σήμερα, ενώ οι διαφημίσεις που βασίζονταν στο tracking του FB έχουν πατώσει!!! ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβεις… 🙂 * το “Ask App not to Track” δίνει στους χρήστες των iPad και iPhone τη δυνατότητα να επιλέξουν να απορρίψουν τα cross-site και cross-app tracking και targeting για διαφημιστικούς λόγους. -------------------- ΥΓ: και επειδή είδα ότι έκανες προσθήκες με ακόμα περισσότερο ad hominem περιεχόμενο, ενώ κατηγορείς ότι το κάνω εγώ… Άλλα γράφω άλλα καταλαβαίνεις, παράδειγμα το ότι νομίζω ότι ήμαστε τρεις!!!! Κατά τα άλλα το συντακτικό μου σε πείραξε. Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις, λογικό… Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από AtiX
Lomar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 2 hours ago, AtiX said: Μην μπερδεύεις το ad hominem με την ευγένεια… Θα σε παρακαλούσα για πολλοστή φορά να ξαναδιαβασεις το άρθρο, τα link που έβαλα (και έβαλες) και να ΜΑΘΕΙΣ τι έκοψε η Apple με το "Ask App not to Track*"!!!! Καταλαβαίνω να μην διαβάζεις αυτά που σου ποστάρουν οι άλλοι, αλλά είναι ντροπή να μην καταλαβαίνεις τι ποστάρεις εσύ ο ίδιος αναιρώντας αυτά που υποστηρίζεις… Για να σε βοηθήσω λίγο θα ξανά γράψω για τρίτη ή τέταρτη φορά: τα promoted posts λειτουργούν κανονικότατα μέχρι σήμερα, ενώ οι διαφημίσεις που βασίζονταν στο tracking του FB έχουν πατώσει!!! ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβεις… 🙂 * το “Ask App not to Track” δίνει στους χρήστες των iPad και iPhone τη δυνατότητα να επιλέξουν να απορρίψουν τα cross-site και cross-app tracking και targeting για διαφημιστικούς λόγους. -------------------- ΥΓ: και επειδή είδα ότι έκανες προσθήκες με ακόμα περισσότερο ad hominem περιεχόμενο, ενώ κατηγορείς ότι το κάνω εγώ… Άλλα γράφω άλλα καταλαβαίνεις, παράδειγμα το ότι νομίζω ότι ήμαστε τρεις!!!! Κατά τα άλλα το συντακτικό μου σε πείραξε. Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις, λογικό… Το ότι τα promoted posts δεν έχουν access στα ίδια δεδομένα δεν ρίχνει την απόδοση τους. Ακόμα δεν κατάφερες να εξηγήσεις σε τι βασίζονταν τα money claims της Apple. Τα reactions δεν τα λογαριάζεις καν. Μέχρι στιγμής ήσουν αγενέστατος, οπότε μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει ευγένεια. Μόνος σου διαφωνείς.
AtiX Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Lomar είπε Το ότι τα promoted posts δεν έχουν access στα ίδια δεδομένα δεν ρίχνει την απόδοση τους. Ακόμα δεν κατάφερες να εξηγήσεις σε τι βασίζονταν τα money claims της Apple. Τα reactions δεν τα λογαριάζεις καν. Μέχρι στιγμής ήσουν αγενέστατος, οπότε μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει ευγένεια. Μόνος σου διαφωνείς. Συνεχίζεις να κανείς αυτό που εμένα κατηγορείς ενώ σου έχω αποδείξει με δυο - τρεις διαφορετικούς τρόπους πόσο λάθος κανείς και συνεχίζεις να επιμένεις… Ακόμα και τώρα δεν εχεις καταλάβει ότι άλλες χρεώσεις και άρα εντελώς διαφορετικά κέρδη και αποδόσεις έχουν τα promoted posts από τα ads του FB!!! Και μόνο που ακόμα και τώρα δεν παραδέχεσαι ότι το promoted posts δεν έχουν καμία σχέση με tracking με βάζει σε σκέψεις… Πραγματικά θέλεις να μάθεις ή θα παπαγαλίζεις ότι γράφεται από χρήστες που δεν ξέρουν τίποτα απλά και μόνο γιατί συμφέρει την άποψη σου???? Στο λέω γιατί και ο αρχικός αρθρογράφος προσωπική υπόθεση κάνει χωρίς να έχει κάτι που να το αποδεικνύει… Πραγματικά αν κάτσεις και διαβάσεις τι λέει το άρθρο και τι είναι το κάθε πράγμα που περιγράφει, θα καταλάβεις πόσο μεγάλο άλμα λογικής είναι να λες ότι επειδή η Apple δεν τα βρήκε με την Meta, αυτή έκοψε το tracking… Το ότι η η Apple στόχευσε το tracking δεν έχει καμία σχέση με το αν τα βρείτε με την Meta ή όχι στα promoted posts!!! Ξέρεις πόσα παράπονα γίνονταν και συνεχίζουν να γίνονται για την παρακολούθηση του μικροφώνου ή για την πρόσβαση μιας εφαρμογής στα στοιχεία των υπολοίπων εφαρμογών? Ξέρεις πόσο γελοίο είναι να κατεβάζεις μια εφαρμογή για φακό και αυτή να ζητάει πρόσβαση στα πάντα? Δεν θα μου έκανε εντύπωση η Apple να τα βρήκε με την Google μιας και από ότι διαβάζω ίδιο χαρακτηριστικό θα έρθει και στο Android. Τι, και αυτή έχει πρόβλημα με την Meta ή γιατί οι ίδιοι οι πελάτες της μάθανε πλέον τι παίζει με το tracking??? 1
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 On 15/08/2022 at 17:17, Mythoplasths said: Μου θύμησες το παλιό άσμα.. Παρτα Ολαααααα Παρτα Ολαααααα / μην αφήνεις τπτ.... Ο καταναλωτής όσο συμπεριφέρεται σαν γίδι καλά να πάθει. Όταν του πουλάνε φικια για μεταξωτές κιλότες καλά να πάθουν. και δεν θα αλλαξει ποτε δυστυχως. On 15/08/2022 at 14:45, vorlon68 said: The third, the longest......... 🤣 lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα