Προς το περιεχόμενο

EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING - amazon.de - €268.12 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι κι έτσι σαν πρόταση καθώς με το ένα φανάκι θα δεινοπαθήσει η κάρτα. Προτείνεται κουτί της προκοπής με ανεκτό airflow ( όχι κλειστό μπροστά με τζάμια και λοιπές ιστορίες ), σχετικά κλιματιζόμενος ή δροσερός χώρος ή τουλάχιστον ένα μικρό undervolting.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Ετσι κι έτσι σαν πρόταση καθώς με το ένα φανάκι θα δεινοπαθήσει η κάρτα. Προτείνεται κουτί της προκοπής με ανεκτό airflow ( όχι κλειστό μπροστά με τζάμια και λοιπές ιστορίες ), σχετικά κλιματιζόμενος ή δροσερός χώρος ή τουλάχιστον ένα μικρό undervolting.

Συμφωνώ και επαυξάνω, single fan δεν θα πήγαινα σε gpu ανω τον 110-120 watt (6600). Η 2060 ειναι 160w, δύσκολο να μην δουλέυει σαν αεροπλάνο το φανακι σε ένα μεσο κουτι με οχι καλα ambient.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Sotols είπε

Μια ερώτηση για οποιον γνωρίζει. Ενώ έχω δηλώσει οτι εχω επαγγελματικό ΑΦΜ οταν παω να κανω την αγορά μου δείχνει όλο το ποσό ! Τι ισχυεί σε αυτή τη περιπτωση ? Ευχαριστώ

Μιλα μαζι τους, κανονικα σου δειχνει χωρις ΦΠΑ τις τιμες στο τελευταιο βημα.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Sotols είπε

Μια ερώτηση για οποιον γνωρίζει. Ενώ έχω δηλώσει οτι εχω επαγγελματικό ΑΦΜ οταν παω να κανω την αγορά μου δείχνει όλο το ποσό ! Τι ισχυεί σε αυτή τη περιπτωση ? Ευχαριστώ

a,azo.JPG

ενδοκοινοτικές συναλλαγές έχεις ενεργοποιήσει ?

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, leros2004 είπε

ενδοκοινοτικές συναλλαγές έχεις ενεργοποιήσει ?

Ναι έχω κανει συναλλαγές απο αλλα καταστήματα στο παρελθόν απο εξωτερικό και ναι ειναι ενεργοποιημενες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...