Προς το περιεχόμενο

EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING - amazon.de - €268.12 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταξύ 3050 και rx 6600 από θέμα επιδόσεων σε raster.
Ίδια έκδοση Ελλάδα στα 309 ευρώ
Καλή επιλογή για FHD gaming

https://www.amazon.de/-/en/06G-P4-2062-KR-EVGA/dp/B07MVNPKWN/

Μόνο μείον πως έχει ένα φαν αλλά σε ορισμένα κουτιά αυτό είναι πλεονέκτημα, χωράει εύκολα - δεν κόβει airflow

Επεξ/σία από hln3
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hln3 είπε

Ίδια έκδοση Ελλάδα στα 309 ευρώ
Καλή επιλογή για FHD gaming

https://www.amazon.de/-/en/06G-P4-2062-KR-EVGA/dp/B07MVNPKWN/ref=sr_1_2&keywords=rtx+2060+evga&qid=1660560741&sprefix=rtx+2060+evga%2Caps%2C159&sr=8-2

Μόνο μείον πως έχει ένα φαν αλλά σε ορισμένα κουτιά αυτό είναι πλεονέκτημα, χωράει εύκολα - δεν κόβει airflow

Γειά σου φίλε, αυτοί του amazon με τι στέλνουν Ελλάδα και σε πόσες μέρες ξέρεις; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Γειά σου φίλε, αυτοί του amazon με τι στέλνουν Ελλάδα και σε πόσες μέρες ξέρεις; 

Συνήθως με DHL και σε λιγότερο απο μια εβδομάδα αλλά εξαρτάται τί θα επιλέξεις στα μεταφορικά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Χωρίς referral https://www.amazon.de/-/en/06G-P4-2062-KR-EVGA/dp/B07MVNPKWN/

Για την κάρτα:

Ελλάδα και μονός ανεμιστήρας = ομορφιές.

Είναι και απο την εταιρία της καρδιάς μας που τελευταία έχει φοβερή ποιότητα κατασκευής ....  

17 λεπτά πριν, hln3 είπε

Μπορούσες να γράψεις: Μεταξύ 3050 και 3090 από θέμα επιδόσεων σε raster..... 

Με την 6600 απέχει απο 15 έως 30 frames ανάλογα το παιχνίδι... εκτός του cyberbug που είναι κοντά....

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, terry308 είπε

Νομίζω είχα βγάλει το aff και από το αρχικό

43 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν έχουν κάτι στάνταρ, τελευταία φορά που πήρα ήρθε με ΕΛΤΑ κούριερ.

Το πότε θα παραλάβεις περίπου το γράφεις όταν παραγγέλνεις

31 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Με την 6600 απέχει απο 15 έως 30 frames ανάλογα το παιχνίδι... εκτός του cyberbug που είναι κοντά....

Για σύγκριση με τελευταία γενιά, δεν υπάρχει κάτι άλλο ενδιάμεσα από τελευταία γενιά

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

επειδή πήρα την συγκεκριμένη, με ΕΛΤΑ κούριερ 4 μέρες (Αθήνα)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Νομίζω οτι έχει συζητηθεί παλαιότερα σε άλλα θέματα για αγορές απο amazon, αλλά επειδή έχω γλαρώσει και βαρύνει απο το φαΐ και βαριέμαι να ψάχνω μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει αν γίνεται τιμολόγηση και επιστροφή ΦΠΑ για αυτή την αγορά;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, e-tic είπε

Νομίζω οτι έχει συζητηθεί παλαιότερα σε άλλα θέματα για αγορές απο amazon, αλλά επειδή έχω γλαρώσει και βαρύνει απο το φαΐ και βαριέμαι να ψάχνω μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει αν γίνεται τιμολόγηση και επιστροφή ΦΠΑ για αυτή την αγορά;

Με ενδοκοινοτικες συναλλαγες ενεργοποιημενες νομιζω γινεται κανονικα αγορα απο εξωτερικο και περναει το τιμολογιο στην επιχειρηση κανονικα. Το φπα δεν γνωριζω αν αφαιρειτε απευθειας η επιστρεφετε με την επιστροφη φπα στις αρχες του χρονου πριν την εκκαθαριση του προηγουμενου χρονου. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, e-tic είπε

Αφαιρείται απευθείας αν έχεις ενεργοποιημένες ενδοκοινοτικές συναλλαγές. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, leros2004 είπε

Χωρίς referral https://www.amazon.de/-/en/06G-P4-2062-KR-EVGA/dp/B07MVNPKWN/

Για την κάρτα:

Ελλάδα και μονός ανεμιστήρας = ομορφιές.

Είναι και απο την εταιρία της καρδιάς μας που τελευταία έχει φοβερή ποιότητα κατασκευής ....  

Γιατι ρε τι εχει η ΕΒΓΑ τελευταια; περα απο τα παγωτα :p

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Με ενδοκοινοτικες συναλλαγες ενεργοποιημενες νομιζω γινεται κανονικα αγορα απο εξωτερικο και περναει το τιμολογιο στην επιχειρηση κανονικα. Το φπα δεν γνωριζω αν αφαιρειτε απευθειας η επιστρεφετε με την επιστροφη φπα στις αρχες του χρονου πριν την εκκαθαριση του προηγουμενου χρονου. 

Ο ΦΠΑ όπως αναφέρθηκε σωστά παραπάνω, αφαιρείται αυτόματα, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι ο λήπτης είναι εγγεγραμμένος στο VIES.

Το δε τιμολόγιο πρέπει να καταχωρηθεί το αργότερο έως την 26η του επόμενου μήνα, μέσω των λεγόμενων Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων Ενδοκοινοτικών Συναλλαγών.

Το έχω κάνει τουλάχιστον τέσσερις φορές (βιβλία, λογισμικό).

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Silverage είπε

Συνήθως με DHL και σε λιγότερο απο μια εβδομάδα αλλά εξαρτάται τί θα επιλέξεις στα μεταφορικά.

με DHL πολλές φορες είχε τύχη την αλλη μερα να ειναι σπιτι το δέμα. πιο γρηγορα και απο σκρουτζομαγαζα

Δημοσ.

Μια ερώτηση για οποιον γνωρίζει. Ενώ έχω δηλώσει οτι εχω επαγγελματικό ΑΦΜ οταν παω να κανω την αγορά μου δείχνει όλο το ποσό ! Τι ισχυεί σε αυτή τη περιπτωση ? Ευχαριστώ

a,azo.JPG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...