nick_81 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Καλημέρα και καλή Παναγιά. Τα δέματα από τα Σκόπια εφόσον δεν ανήκουν στην ΕΕ περνάνε από τελωνείο και έχουν δασμούς κανονικά η υπάρχει κάποια άλλη διακρατική συμφωνία μεταξύ μας;
takoulou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Στις 15/8/2022 στις 1:58 ΜΜ, nick_81 είπε Καλημέρα και καλή Παναγιά. Τα δέματα από τα Σκόπια εφόσον δεν ανήκουν στην ΕΕ περνάνε από τελωνείο και έχουν δασμούς κανονικά η υπάρχει κάποια άλλη διακρατική συμφωνία μεταξύ μας; Δεν νομίζω..Πχ. ότι ισχύει για χώρες εκτός ΕΕ... Όπως για Αλβανία, Σερβία...
enrique19 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Πριν μερικα χρονια που ειχα μια σκοπιανη κατσικα.. μου εστειλε μια φορα κατι πραγματα ποτα τσιγαρα κλπ αλλα το ελληνικο κρατος οι χοντροι δυ υπαλληλοι του τελεωνειου στα συνορα τα κρατησαν και δεν εφτασαν σε εμενα ποτέ..θελει προσοχη ειναι ρισκο ειδικα με την συγκεκριμενη χωρα.
SabotazNic Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, enrique19 είπε Πριν μερικα χρονια που ειχα μια σκοπιανη κατσικα.. μου εστειλε μια φορα κατι πραγματα ποτα τσιγαρα κλπ αλλα το ελληνικο κρατος οι χοντροι δυ υπαλληλοι του τελεωνειου στα συνορα τα κρατησαν και δεν εφτασαν σε εμενα ποτέ..θελει προσοχη ειναι ρισκο ειδικα με την συγκεκριμενη χωρα. Αλκοολ και καπνο απαγορευεται να περασεις. Τελικα η χοντρη κατσικα αλλος ηταν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα