Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και χαρά σας. Λοιπόν, αγόρασα πέρσι απο λογαριασμό του instagram μια canon (τεράστιο λάθος για άπειρους λόγους). Η κοπέλα που την πουλούσε μου είπε οτι και καλα είχε χρησιμοποιηθεί λίγες φορές, τελικά η μηχανή ήταν λειτουργική στο αυτόματο, αλλά έβγαζε errors όταν προσπαθούσα να βγάλω στο manual. Επειδή δεν κατάφερα να μάθω τις βασικές ρυθμίσεις και να παίξω, τη σιχάθηκα αυτή τη μηχανή. Όταν προσπαθούσα να πειραξω iso, κλπ μου έβγαζε errorς. 

Θα ήθελα να την πουλήσω για χαμηλή τιμή κάπου, απλά να βγάλω την υπολειμματικη αξία. Ξέρετε μαγαζιά σε Αθήνα που να δέχονται συσκευές;  Να ξέρει αυτός που θα την πάρει οτι θελει φτιάξιμο, αλλά να την πάρει φτηνά. Ίσως κάποιο μέρος να τη θέλουν να την επισκευάσουν, ή για εξαρτήματα. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, haokr είπε

Γεια σας και χαρά σας. Λοιπόν, αγόρασα πέρσι απο λογαριασμό του instagram μια canon (τεράστιο λάθος για άπειρους λόγους). Η κοπέλα που την πουλούσε μου είπε οτι και καλα είχε χρησιμοποιηθεί λίγες φορές, τελικά η μηχανή ήταν λειτουργική στο αυτόματο, αλλά έβγαζε errors όταν προσπαθούσα να βγάλω στο manual. Επειδή δεν κατάφερα να μάθω τις βασικές ρυθμίσεις και να παίξω, τη σιχάθηκα αυτή τη μηχανή. Όταν προσπαθούσα να πειραξω iso, κλπ μου έβγαζε errorς. 

Θα ήθελα να την πουλήσω για χαμηλή τιμή κάπου, απλά να βγάλω την υπολειμματικη αξία. Ξέρετε μαγαζιά σε Αθήνα που να δέχονται συσκευές;  Να ξέρει αυτός που θα την πάρει οτι θελει φτιάξιμο, αλλά να την πάρει φτηνά. Ίσως κάποιο μέρος να τη θέλουν να την επισκευάσουν, ή για εξαρτήματα. 

Βαλτη εδω αγγελια.

Τι καμερα ειναι φιλε μου;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Βαλτη εδω αγγελια.

Τι καμερα ειναι φιλε μου;

Canon Eos 4000D,αα θα τη βάλω 

Δημοσ.

Δοκιμασε αγγελιες εδω και στο fb marketplace. 

Διαφορετικα, εαν θες να ρωτησεις σε καταστημα, υπαρχουν αρκετα καταστηματα με φωτογραφικα ειδη επι της ακαδημιας και τριγυρω, μεταξυ μπενακη και ιπποκρατους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...