Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! 

Εδώ και κάποιους μήνες αντιμετωπίζω έντονο πρόβλημα στο zoom. Παρότι έχω καλή σύνδεση οι εικόνες των συμμετεχόντων παγώνουν. Απεγκατέστησα και εγκατέστησα εξαρχής το zoom αλλά τίποτα.. Έψαξα επίσης στο διαδίκτυο αλλά δεν βρήκα κάτι που να με βοηθήσει. Προσπάθησα επίσης να εγκαταστήσω μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής αλλά πάλι δεν κατάφερα τίποτα. 

Ο υπολογιστής που έχω είναι: MacBook Pro 15 2019 i9 16ram ssd512 και με λειτουργικό Monterey

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, ChristouTheologos είπε

Καλησπέρα σας! 

Εδώ και κάποιους μήνες αντιμετωπίζω έντονο πρόβλημα στο zoom. Παρότι έχω καλή σύνδεση οι εικόνες των συμμετεχόντων παγώνουν. Απεγκατέστησα και εγκατέστησα εξαρχής το zoom αλλά τίποτα.. Έψαξα επίσης στο διαδίκτυο αλλά δεν βρήκα κάτι που να με βοηθήσει. Προσπάθησα επίσης να εγκαταστήσω μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής αλλά πάλι δεν κατάφερα τίποτα. 

Ο υπολογιστής που έχω είναι: MacBook Pro 15 2019 i9 16ram ssd512 και με λειτουργικό Monterey

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια. 

Αν και δείχνει να είναι κάποιο bug στην έκδοση, από αναβάθμιση του macOS σε όλες τις πλατφόρμες βίντεο, δοκίμασε να κάνεις Reset the SMC ίσως λύσει, έστω προσωρινά το πρόβλημα.

Να υποθέσω δεν έχεις beta έκδοση...?

Μφχ

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση! Θα δοκιμάσω να το κάνω.

Δεν έχω beta έκδοση και στο FaceTime δεν έχω παρατηρήσει δυσλειτουργία. 

Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω την συμβουλή σου και ελπίζω να εχει αποτέλεσμα..

Δημοσ.
Στις 15/8/2022 στις 2:42 ΜΜ, ChristouTheologos είπε

Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση! Θα δοκιμάσω να το κάνω.

Δεν έχω beta έκδοση και στο FaceTime δεν έχω παρατηρήσει δυσλειτουργία. 

Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω την συμβουλή σου και ελπίζω να εχει αποτέλεσμα..

Έχεις καμμία ενημέρωση...?

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έκανα reset SMC αλλά σε μια συνάντηση που είχα αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Τωρά έγινε μια ενημέρωση στο Mac και ακόμα μία στην εφαρμογή του zoom. Ακόμα όμως δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Όταν το χρησιμοποιήσω θα επανέλθω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChristouTheologos είπε

Καλησπέρα! Έκανα reset SMC αλλά σε μια συνάντηση που είχα αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Τωρά έγινε μια ενημέρωση στο Mac και ακόμα μία στην εφαρμογή του zoom. Ακόμα όμως δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Όταν το χρησιμοποιήσω θα επανέλθω. 

Ωραία, πόνυ πιθανό δηλαδή να ευθύνεται και η έκδοση...

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ChristouTheologos είπε

Φαίνεται πως οι ενημερώσεις έκαναν δουλειά. Συμμετείχα χθες σε μια συνάντηση με περίπου 20 συνδέσεις και ήταν οκ. 

Τέλεια!

Καλά νέα αυτά 🙂

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ChristouTheologos είπε

Δοκίμασα και δεύτερη φορά. Το πρόβλημα λύθηκε με τις ενημερώσεις. Τουλάχιστον σε μένα 

Ωραία! Καλό αυτό 🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...