Cubicolor Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα ενας φιλος μου επειδη μενει εκτος αθηνων για να εχει ιντερνετ στο λαπτοπ του αγοραζει mb απο την wind αλλα του τρωει πολλα mb , και ετσι σκεφτηκα για να τον βοηθησω να του δινω internet απο το δικο μου υπολογιστη. Το ερώτημα μου ειναι πως μπορω να κανω share το ιντερνετ μου στον φιλο μου; Υπάρχει τροπος για να το κάνω αυτο; και αν ναι με ποιον τρόπο μπορω να το κανω αυτο; Υπάρχουν τροποι για να δίνω ιντερνετ απο την γραμμη μου στον φίλο μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Εισαστε κοντά;Δηλαδή βλέπει το δικό σου wifi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 44 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εισαστε κοντά;Δηλαδή βλέπει το δικό σου wifi; οχι δεν ειμαστε κοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Cubicolor είπε οχι δεν ειμαστε κοντα Tότε πως το σκέφτεστε; Υπάρχουν προσφορές με απεριόριστα GB απο cosmote cu.Ας πάρει μια κάρτα να κάνει δουλειά του αν θέλει μέσω κινητής. Με 10€ τον μήνα αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Tότε πως το σκέφτεστε; Υπάρχουν προσφορές με απεριόριστα GB απο cosmote cu.Ας πάρει μια κάρτα να κάνει δουλειά του αν θέλει μέσω κινητής. Με 10€ τον μήνα αν θυμάμαι καλά. μενει στην kea spathi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 39 λεπτά πριν, Cubicolor είπε μενει στην kea spathi Και τι σημαίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Και τι σημαίνει αυτό; θελώ να πω δεν υπάρχουν τροποι για να δίνω ιντερνετ απο την γραμμη μου στον φίλο μου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Οτι να 'ναι Ο ενας στη Αθήνα ο αλλος στην Κέα 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suboy99 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 20 minutes ago, Cubicolor said: θελώ να πω δεν υπάρχουν τροποι για να δίνω ιντερνετ απο την γραμμη μου στον φίλο μου; Καταλαβαίνεις ότι για του δώσεις internet θα πρέπει να συνδεθεί κάπου πίσω από το router σου; Αν δεν υπάρχει οπτική επαφή οι λύσεις ξεπερνάνε σε κόστος κατά πολύ από το να βάλει δικιά του σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 29 λεπτά πριν, Cubicolor είπε θελώ να πω δεν υπάρχουν τροποι για να δίνω ιντερνετ απο την γραμμη μου στον φίλο μου; Δωσε του 10€ να βάζει πακέτο.Το μονο που μπορείς να κάνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μαγικά ψάχνεις; Βάζε του κάρτα με data! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Όχι ρε παίχτη, ΔΕΝ γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα