Cubicolor Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ενας φιλος μου επειδη μενει εκτος αθηνων για να εχει ιντερνετ στο λαπτοπ του αγοραζει mb απο την wind αλλα του τρωει πολλα mb , και ετσι σκεφτηκα για να τον βοηθησω να του δινω internet απο το δικο μου υπολογιστη. Το ερώτημα μου ειναι πως μπορω να κανω share το ιντερνετ μου στον φιλο μου; Υπάρχει τροπος για να το κάνω αυτο; και αν ναι με ποιον τρόπο μπορω να το κανω αυτο; Υπάρχουν τροποι για να δίνω ιντερνετ απο την γραμμη μου στον φίλο μου; Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2022 από Cubicolor
dhmak Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Θέλω και εγώ, βάλε και εμένα στην λίστα των φίλων για δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2022 από dhmak
Cubicolor Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, dhmak είπε Θέλω και εγώ, βάλε και εμένα στην λίστα των φίλων για δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο. Υπάρχουν τροποι για να δίνω ιντερνετ απο την γραμμη μου στον φίλο μου;
jkoukos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Ασύρματα και ανάλογα την απόσταση μπορεί να χρειασθεί επιπλέον εξοπλισμός. Οπτική επαφή υπάρχει μεταξύ σας και πόση απόσταση έχετε;
NikosKallithea Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 57 λεπτά πριν, jkoukos είπε Ασύρματα και ανάλογα την απόσταση μπορεί να χρειασθεί επιπλέον εξοπλισμός. Οπτική επαφή υπάρχει μεταξύ σας και πόση απόσταση έχετε; Γυρω στα 40 ναυτικά μίλια
Petros Electron Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Στις 14/8/2022 στις 6:17 ΜΜ, Cubicolor είπε επειδη μενει εκτος αθηνων Στις 14/8/2022 στις 7:54 ΜΜ, jkoukos είπε Οπτική επαφή υπάρχει μεταξύ σας και πόση απόσταση έχετε; Στις 14/8/2022 στις 8:53 ΜΜ, NikosKallithea είπε Γυρω στα 40 ναυτικά μίλια Θεουλης 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα