Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giwrgos555 είπε

Ο Βαρδινογιάννης γενικά μπορεί να μην δίνει τρελούς μισθούς αλλά στον όμιλο όλο ακόμα και στην περίοδο της κρίσης και των μνημονίων μια μικρή αύξηση την έδινε τυπου 9%-10%.

Δεν εχω ακούσει για το συγκεκριμένο, καθόλου άσχημα πράγματα ως εργοδότη, απεναντίας όπως είπες σε περίοδο κρίσης , ούτε απολύσεις έκανε, ούτε μείωση μισθών. Μακάρι όλη η Ελλάδα να είχε εργοδότες σαν το Βαρδινογιάννη, το Γιαννακόπουλο, το Παντελιάδη, το Σκλαβενίτη, τις ναυτιλιακές εταιρείες τη Nestle, αλλά βλέπεις γεμίσαμε μικρομεσσαίες επιχειρήσεις που πληρώνουν ψίχουλα, που έχουν 12ώρα τον εργαζόμενο και εργοδότες τύπου Κυρ Μήτσου να το παίζουν ξερόλες 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Χωρίς γνωριμίες οι καταθέσεις δεν λένε και πολλά? Ωραία αύριο το πρωί μπορεί να πάει ο καθένας στη τράπεζα, που ε΄χει πολλες καταθέσεις και να πει , παίρνω τα λεφτά μου και τα πάω σε άλλη τράπεζα και μετά τρέχα γύρευε. Θα σου φέρουν από αστακομακαρονάδα, καφέ και ότι γουστάρεις.

Προφανώς ο πατέρας της για να έχει τέτοιες καταθέσεις στη τράπεζα, θα έχει παράλληλα και τις γνωριμέις να βολέψει τη κόρη του. Αυτοί που έχουν καταθέσεις υψηλών ποσών, είναι και κολλητοί με τους διευθυντές, πολιτικούς και άλλους για να τους έχουν από κοντά

αυτοί που έχουν καταθέσεις πολλών ψηφίων δεν χρειάζεται να δουλευει  η κορη τους.

• Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Black Demis είπε

ειχαν κάνει για πολύ συγκεκριμένα τμήματα (που αφορούν κυρίως phone και web baning) για μέσα στην τράπεζα μόνο κάπου κάπου ζητάνε άτομα για λίγους μήνες για να καλύψουν καποιες προσωρινές ανγκες (εξαλου φισικα καταστήματα κλείνουν ενα μετα το αλλο)

Σ' αυτά τα τμήματα δεν προσλαμβάνουν οι ίδιες οι τράπεζες αλλά άλλες εταιρίες στις οποίες έχει δώσει η τράπεζα να διαχειρίζονται αυτούς τους τομείς.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Σ' αυτά τα τμήματα δεν προσλαμβάνουν οι ίδιες οι τράπεζες αλλά άλλες εταιρίες στις οποίες έχει δώσει η τράπεζα να διαχειρίζονται αυτούς τους τομείς.

ε ναι προφανώς

Δημοσ.
6 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Ξέρω κοπέλα, που την πήραν σε τράπεζα γιατί ο μπαμπάκας της είχε πολλές καταθέσεις σε αυτή και του έκαναν το χατήρι να πάρουν τη κορούλα του

Spoiler

Και εγώ έχω ένα φίλο που μπήκε με παρόμοιο τρόπο...

Ξέρω ότι ψάχνουν προγραμματιστές και γενικά IT. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, filip123go είπε

Ξέρω ότι ψάχνουν προγραμματιστές και γενικά IT. 

Μπορώ να επιβεβαίωσω. Έχω 2 γνωστούς που μπήκαν σε αντίστοιχες θέσεις και με αρκετά καλό μισθό (χωρίς βύσμα ή γνωστό). Όπως έγραψε και κάποιος άλλος προσλαμβάνουν επίσης άτομα με εμπειρία και δυνατό background για συγκεκριμένες θέσεις. Τα υπόλοιπα με μπαμπά με καταθέσεις κτλ είναι το κλασικό Insomnia :)

• Like 8
Δημοσ.

Τι σημαίνει πολύ καλό μισθό; Ποτέ δεν μπορώ να έχω το εύρος που μεταφέρεται από αυτή την έκφραση;

1000; 1500; 2000; 2500;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TuXaKoS είπε

Μπορώ να επιβεβαίωσω. Έχω 2 γνωστούς που μπήκαν σε αντίστοιχες θέσεις και με αρκετά καλό μισθό (χωρίς βύσμα ή γνωστό). Όπως έγραψε και κάποιος άλλος προσλαμβάνουν επίσης άτομα με εμπειρία και δυνατό background για συγκεκριμένες θέσεις. Τα υπόλοιπα με μπαμπά με καταθέσεις κτλ είναι το κλασικό Insomnia :)

Έγραψα και σε άλλο ποστ ότι παίρνουν ΙΤ, και τηλεφωνικές εξυπηρετήσεις e-banking. Προφανώς έχει θέσεις και χωρίς μέσον, που μετράνε τα skills κλπ, ωστόσο υπάρχουν και οι περιπτώσεις των βυσμάτων , όπως υπάρχουν παντού. Από το πιο σύνθετο έως το κάτι απλό

A και δικηγόρους παίρνουν για το νομικό τμήμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TuXaKoS είπε

Γνωρίζεις μήπως αν βρήκαν τις θέσεις μέσω linkedin ?

9 λεπτά πριν, Gataros είπε

2k καθαρα + επιδόματα

Μιλάς συγκεκριμένα για τράπεζες ή γενικά ότι αυτό είναι ένας πολύ καλός μισθός ;

Δημοσ.

Μια χαρά κάνουν προσλήψεις. Στο LinkedIn θα δεις αγγελίες Eurobank, Alpha. Απλά οι θέσεις αφορούν εξειδικευμένο προσωπικό και πολλές φορές τις τρέχουν μέσω εταιρειών όπως η KPMG ακριβώς λόγω του πιο εξειδικευμένου αντικειμένου. Γενικά επειδή μέσα στις τράπεζες δεν αναλαμβάνει κάποιος εύκολα ευθύνες, προτιμούν το outsourcing στο recruiting τέτοιων θέσεων ώστε αν προκύψει θέμα μετά, να πει το HR "μα ζητήσαμε από τους καλύτερους να μας βρουν κόσμο". Αν ψάχνεις για teller σε καταστήματα, όχι δεν παίρνουν κόσμο. Αντίθετα, διώχνουν κόσμο από καταστήματα προς κεντρικές υπηρεσίες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...