logistoulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις συνδρομητικές "τηλεοπτικές" υπηρεσίες είναι πολύ χειρότερη η κατάσταση, καθώς χάνεις τη μπάλα με το ποσες πρέπει να έχεις να καλύπτεσαι Στο gaming τα πράγματα είναι απλά υπάρχουν 3 παίκτες και με τα pc 4 με ουσιαστικές διαφορές σε κάποιες περιπτώσεις (πχ Nintendo) και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα με έναν από αυτούς άντε δύο ανάλογα τα γούστα καλύπτεσαι πολύ πάνω από το 90% ειδικά στο τι θέλει ένας μέσος άνθρωπος Προσωπικα με ps και switch είμαι 95% καλυμμένος ή και παραπάνω και φυσικά υπάρχει και ουσιαστική διαφορά στην εμπειρία (φορητότητα πχ) Δεν τα έχω όλα και είναι οκ με αυτό δεν σκοπεύω να πληρώσω επιπλέον για το υπόλοιπο 5% (και πάρα πολύ λέω) που μου λείπει Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2022 από logistoulis 1
petran79 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, logistoulis είπε Στις συνδρομητικές "τηλεοπτικές" υπηρεσίες είναι πολύ χειρότερη η κατάσταση, καθώς χάνεις τη μπάλα με το ποσες πρέπει να έχεις να καλύπτεσαι Στο gaming τα πράγματα είναι απλά υπάρχουν 3 παίκτες και με τα pc 4 με ουσιαστικές διαφορές σε κάποιες περιπτώσεις (πχ Nintendo) και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα με έναν από αυτούς άντε δύο ανάλογα τα γούστα καλύπτεσαι πολύ πάνω από το 90% ειδικά στο τι θέλει ένας μέσος άνθρωπος Προσωπικα με ps και switch είμαι 95% καλυμμένος ή και παραπάνω και φυσικά υπάρχει και ουσιαστική διαφορά στην εμπειρία (φορητότητα πχ) Δεν τα έχω όλα και είναι οκ με αυτό δεν σκοπεύω να πληρώσω επιπλέον για το υπόλοιπο 5% (και πάρα πολύ λέω) που μου λείπει παλιότερα με τα βιντεοπαιχνίδια ήταν χειρότερα, πχ δεκαετία 80-90,γιατι το κάθε σύστημα είχε και τα δικά του παιχνίδια ή οι εκδόσεις του ίδιου παιχνιδιού διεφεραν σημαντικά ανα σύστημα. Υπήρχε πχ περίοδο που βγαζαν ταυτόχρονα για 8-bit, 16-bit & 32-bit συστήματα. Ωστόσο και πάλι ήταν μεγάλη η ποικιλία σε κάθε κονσολοα και σε κάλυπτε. Τώρα τα Third party εμφανίζονται σε όλες τις κονσόλες με απειροελάχιστες διαφορές και τα αποκλειστικά exclusives γίνονται όλο και λιγότερα. Ο τεράστιος χρόνος και τα έξοδα που απαιτουνται για τη δημιουργία υπερπαραγωγων, σε αντίθεση με πριν που ήθελε μόνο μερικές δεκάδες άτομα, κάνει την αποκλειστικότητα απαγορευτική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα