Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις συνδρομητικές "τηλεοπτικές" υπηρεσίες είναι πολύ χειρότερη η κατάσταση, καθώς χάνεις τη μπάλα με το ποσες πρέπει να έχεις να καλύπτεσαι 

Στο gaming τα πράγματα είναι απλά υπάρχουν 3 παίκτες και με τα pc 4 με ουσιαστικές διαφορές σε κάποιες περιπτώσεις (πχ Nintendo) και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα με έναν από αυτούς άντε δύο ανάλογα τα γούστα καλύπτεσαι πολύ πάνω από το 90% ειδικά στο τι θέλει ένας μέσος άνθρωπος

Προσωπικα με ps και switch είμαι 95% καλυμμένος ή και παραπάνω και φυσικά υπάρχει και ουσιαστική διαφορά στην εμπειρία (φορητότητα πχ)

Δεν τα έχω όλα και είναι οκ με αυτό δεν σκοπεύω να πληρώσω επιπλέον για το υπόλοιπο 5% (και πάρα πολύ λέω) που μου λείπει

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, logistoulis είπε

Στις συνδρομητικές "τηλεοπτικές" υπηρεσίες είναι πολύ χειρότερη η κατάσταση, καθώς χάνεις τη μπάλα με το ποσες πρέπει να έχεις να καλύπτεσαι 

Στο gaming τα πράγματα είναι απλά υπάρχουν 3 παίκτες και με τα pc 4 με ουσιαστικές διαφορές σε κάποιες περιπτώσεις (πχ Nintendo) και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα με έναν από αυτούς άντε δύο ανάλογα τα γούστα καλύπτεσαι πολύ πάνω από το 90% ειδικά στο τι θέλει ένας μέσος άνθρωπος

Προσωπικα με ps και switch είμαι 95% καλυμμένος ή και παραπάνω και φυσικά υπάρχει και ουσιαστική διαφορά στην εμπειρία (φορητότητα πχ)

Δεν τα έχω όλα και είναι οκ με αυτό δεν σκοπεύω να πληρώσω επιπλέον για το υπόλοιπο 5% (και πάρα πολύ λέω) που μου λείπει

παλιότερα με τα βιντεοπαιχνίδια ήταν χειρότερα, πχ δεκαετία 80-90,γιατι το κάθε σύστημα είχε και τα δικά του παιχνίδια ή οι εκδόσεις του ίδιου παιχνιδιού διεφεραν σημαντικά ανα σύστημα. Υπήρχε πχ περίοδο που βγαζαν ταυτόχρονα για 8-bit, 16-bit & 32-bit συστήματα. 

Ωστόσο και πάλι ήταν μεγάλη η ποικιλία σε κάθε κονσολοα και σε κάλυπτε.

Τώρα τα Third party εμφανίζονται σε όλες τις κονσόλες με απειροελάχιστες διαφορές και τα αποκλειστικά exclusives γίνονται όλο και λιγότερα. Ο τεράστιος χρόνος και τα έξοδα  που απαιτουνται για τη δημιουργία υπερπαραγωγων,  σε αντίθεση με πριν που ήθελε μόνο μερικές δεκάδες άτομα, κάνει την αποκλειστικότητα απαγορευτική. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...