Chocobo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Όλη η ύπαρξη της Sony είναι τα exclusives, αν δεν τα είχε δεν θα είχε κανένας λόγο να αγοράσει PS Aυτό έλα πες το στον μέσο αγοραστή που θέλει να παίξει Cod , GTA , κάνα Fifa και κάτι με αμάξια και δεν έχει ιδέα πως αυτά τα βρίσκει και στην αντίπερα όχθη...Κυριολεκτικά περιγράφω τους μισούς, αν όχι παραπάνω , που ξέρω όπου απλά πήραν μια κονσόλα για το σαλόνι να παίξουν οι ίδιοι αλλά και τα παιδιά. Τα exclusives αφορούν περισσότερο εμάς.Σε αυτό το κομμάτι ακόμα καλά κρατάει , έχει ενδιαφέρον exclusives που σε συνδιασμό με το καλύτερο brand name στη βιομηχανία της δίνει το μεγαλύτερο μερίδιο και στο κοινό που δεν το ενδιαφέρουν exclusives , όπως ανέφερα στη πρώτη παράγραφο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Kavouromamouna είπε Έχει καταντήσει εκνευριστικά γελοία αυτή η υπόθεση με τα "αποκλειστικά" στον συγκεκριμένο χώρο ψυχαγωγίας. Ευχομαι να μην επεκταθεί σε όλον τον χώρο της ψυχαγωγίας. Φανταστείτε, αύριο- μεθαύριο, να χρειάζομαι συγκεκριμένο deck player για να παρακολουθήσω το blu-ray μου απο τη Sony ή Warner ή όποια άλλη εταιρεία παραγωγής και διανομής, και να μην δουλεύει σε άλλο. Regions ? Δεν χρειάζεται να φανταστούμε υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στα DVD players να παίζουν συγκεκριμένης περιοχής DVD. https://en.wikipedia.org/wiki/DVD_region_code 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Kavouromamouna είπε Έχει καταντήσει εκνευριστικά γελοία αυτή η υπόθεση με τα "αποκλειστικά" στον συγκεκριμένο χώρο ψυχαγωγίας. Ευχομαι να μην επεκταθεί σε όλον τον χώρο της ψυχαγωγίας. Φανταστείτε, αύριο- μεθαύριο, να χρειάζομαι συγκεκριμένο deck player για να παρακολουθήσω το blu-ray μου απο τη Sony ή Warner ή όποια άλλη εταιρεία παραγωγής και διανομής, και να μην δουλεύει σε άλλο. Ναι πχ δεν έχει αποκλειστικές σειρές το Netflix ή το Disney μόνο στις κονσόλες συμβαίνει αυτό μόλις από τα '80s 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis101 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, stormoffire είπε Ε όχιιιι ... Δεν το πιστεύω αυτό. Πάω να φάω ένα σουβλάκι με τζατζίκι για να το ξεπεράσω! Είπα κάποτε ο Στάθης Ψάλτης στην ταινία Βασικά Καλησπέρα Σας του (1982)......... ΑΝ και το σωστό είναι: ''Στεναχωρέθηκα....πάω να φάω ένα σουβλάκι με τζατζίκι'' 👌 6 ώρες πριν, stormoffire είπε Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2022 από Makis101 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ντροπής πράματα...απο οτι φαίνεται,έχει χάσει την μπάλα η Sony,όταν καταφεύγει σε τέτοιες τακτικές (και μετά κλαίγεται κιόλας),φανταστείτε τι θα γινόταν,αν είχε κάνει απλά η MS την ίδια τακτική,με το μέγεθος της και τα χρήματα που έχει,όταν δίνει 70 Δις χαλαρά για να αγοράσει Activision....θα είχε πέσει όλο το διαδίκτυο και τα forums παντού να την φάνε. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2022 από ELMastas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saloufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δεν θα το λέγανε έτσι απλά χωρίς να έχουν αποδείξεις, άρα λογικά έχουν πρόσβαση σε συμβόλαια και όρους που έβαζε η Sony και απ' ότι υποθέτουν οι περισσότεροι στο διαδίκτυο αυτά τα συμβόλαια είναι απο τις συμφωνίες Bethesda+Sony για τα δυο τελευταία αποκλειστικά παιχνίδια Deathloop και Ghostwire Tokio. Αν ισχύει αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να πείσει την οποιαδήποτε επιτροπή η Sony πόσο μάλλον όταν απ όλους που ερωτήθηκαν ήταν η μόνη που έφερε αντίρρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrianMolko Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) . delete Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2022 από BrianMolko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f3d0n Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, TutaKachun είπε Η Sony την τελευταία 10ετια+ έχει απιστευτα anticonsumer τακτικές. Πραγματικά δεν πιστεύω πως γίνεται να υπάρχουν τόσο ένθερμοι υποστηρικτές μιας εταιρείας που φέρεται έτσι στο κοινό της. Για μένα η MS πρέπει να παίξει το ίδιο βρώμικα. Με εξαιρεση τα online games τύπου Warzone όλα τα παιχνίδια της MS πρέπει να πάνε day one gamepass. Κανονικα θα έπρεπε να πάνε και τα Cod exclusive αλλά θεωρώ ότι είναι καλύτερο να ανοίγεις το ps5 σου και να βλέπεις το σήμα του xbox. Για το οποίο πλήρωσες 70 ευρώ ενώ στο xbox το έχουν δωρεάν. Επίσης θα έλεγα οι εκδόσεις του xbox πρέπει να έχουν exclusive modes, dlc κτλ. Όπως κάνει τόσα χρόνια η sony Θα σου απαντήσω εγώ. Από μικρός μεγάλωσα με Playstation, οπότε έχω περάσει όλα μου τα παιδικά - εφηβικά - ενήλικα χρόνια μαζί της. Επίσης, το "70€" το παιχνίδι με συναντά παγερά αδιάφορο, γιατί δεν αγοράζω παιχνίδια day one. Προτιμώ να δω reviews για να δω εάν θα μου αρέσει το παιχνίδι (χωρίς spoilers) και απλά περιμένω 1-2 χρόνια για να το αγοράσω 10-15€. Επίσης, το game pass (είτε Microsoft είτε PS) με αφήνει πάλι παγερά αδιάφορο, διότι είμαι 30 χρονών και δουλεύω. Εάν ήμουν πιτσιρίκος ή φοιτητής και είχα 16ωρες την ημέρα να παίζω ίσως να άξιζε. Πλέον παίζω 0-4 ώρες την ημέρα, οπότε η συνδρομή δεν μου χρειάζεται. Πχ αγόρασα το Assassin's Creed Odyssey με 10€ και μου πήρε 3μηνες για να το τερματίσω (άρα η συνδρομή μου είναι άχρηστη) . Τέλος, προτιμώ να έχω φυσικά CD στην συλλογή μου (αντίθετα με την συνδρομή που απλά τα "νοικιάζεις"). Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω (λόγω ηλικίας και υποχρεώσεων) την διάθεση να παίζω κάθε μέρα από 2-3 καινούργια παιχνίδια. Άρα Sony Playstation 4 ever για όλους τους απίστευτους τίτλους και εμπειρίες που μου έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια! ❤️ 11 ώρες πριν, TutaKachun είπε Η Sony την τελευταία 10ετια+ έχει απιστευτα anticonsumer τακτικές. Πραγματικά δεν πιστεύω πως γίνεται να υπάρχουν τόσο ένθερμοι υποστηρικτές μιας εταιρείας που φέρεται έτσι στο κοινό της. Για μένα η MS πρέπει να παίξει το ίδιο βρώμικα. Με εξαιρεση τα online games τύπου Warzone όλα τα παιχνίδια της MS πρέπει να πάνε day one gamepass. Κανονικα θα έπρεπε να πάνε και τα Cod exclusive αλλά θεωρώ ότι είναι καλύτερο να ανοίγεις το ps5 σου και να βλέπεις το σήμα του xbox. Για το οποίο πλήρωσες 70 ευρώ ενώ στο xbox το έχουν δωρεάν. Επίσης θα έλεγα οι εκδόσεις του xbox πρέπει να έχουν exclusive modes, dlc κτλ. Όπως κάνει τόσα χρόνια η sony Θα σου απαντήσω εγώ. Από μικρός μεγάλωσα με Playstation, οπότε έχω περάσει όλα μου τα παιδικά - εφηβικά - ενήλικα χρόνια μαζί της. Επίσης, το "70€" το παιχνίδι με συναντά παγερά αδιάφορο, γιατί δεν αγοράζω παιχνίδια day one. Προτιμώ να δω reviews για να δω εάν θα μου αρέσει το παιχνίδι (χωρίς spoilers) και απλά περιμένω 1-2 χρόνια για να το αγοράσω 10-15€. Επίσης, το game pass (είτε Microsoft είτε PS) με αφήνει πάλι παγερά αδιάφορο, διότι είμαι 30 χρονών και δουλεύω. Εάν ήμουν πιτσιρίκος ή φοιτητής και είχα 16ωρες την ημέρα να παίζω ίσως να άξιζε. Πλέον παίζω 0-4 ώρες την ημέρα, οπότε η συνδρομή δεν μου χρειάζεται. Πχ αγόρασα το Assassin's Creed Odyssey με 10€ και μου πήρε 3μηνες για να το τερματίσω (άρα η συνδρομή μου είναι άχρηστη) . Τέλος, προτιμώ να έχω φυσικά CD στην συλλογή μου (αντίθετα με την συνδρομή που απλά τα "νοικιάζεις"). Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω (λόγω ηλικίας και υποχρεώσεων) την διάθεση να παίζω κάθε μέρα από 2-3 καινούργια παιχνίδια. Άρα Sony Playstation 4 ever για όλους τους απίστευτους τίτλους και εμπειρίες που μου έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια! ❤️ 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 13 minutes ago, f3d0n said: διότι είμαι 30 χρονών και δουλεύω. Εάν ήμουν πιτσιρίκος ή φοιτητής και είχα 16ωρες την ημέρα να παίζω ίσως να άξιζε Ξεκάθαρα δεν χρειάζεσαι 16 ώρες την ημέρα για να αξίζει και σίγουρα ούτε ο συνδυασμός 30+δουλειά είναι αρκετός από μόνος του. Αλλο πράγμα το δεν σου κάνει εσένα και άλλο το δεν κάνει για όποιον είναι 30+ και δουλεύει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f3d0n Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Ξεκάθαρα δεν χρειάζεσαι 16 ώρες την ημέρα για να αξίζει και σίγουρα ούτε ο συνδυασμός 30+δουλειά είναι αρκετός από μόνος του. Αλλο πράγμα το δεν σου κάνει εσένα και άλλο το δεν κάνει για όποιον είναι 30+ και δουλεύει. Δεν νομίζω στην απάντηση μου να μίλησα γενικά για όλους τους ηλικίας 30+. Σε όλες μου τις προτάσεις χρησιμοποίησα την λέξη "εγώ". Έτσι λοιπόν όταν ΕΓΩ δεν έχω την ανάγκη για day one παιχνίδια και χρειάζομαι μέσο όρο 2μηνες για να τερματίσω ένα παιχνίδι, το Game pass μου είναι άχρηστο ή πεταμένα λεφτά σε βάθος χρόνου. Ξαναλέω για ΕΜΈΝΑ. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 18 ώρες πριν, Kavouromamouna είπε Έχει καταντήσει εκνευριστικά γελοία αυτή η υπόθεση με τα "αποκλειστικά" στον συγκεκριμένο χώρο ψυχαγωγίας. Ευχομαι να μην επεκταθεί σε όλον τον χώρο της ψυχαγωγίας. Φανταστείτε, αύριο- μεθαύριο, να χρειάζομαι συγκεκριμένο deck player για να παρακολουθήσω το blu-ray μου απο τη Sony ή Warner ή όποια άλλη εταιρεία παραγωγής και διανομής, και να μην δουλεύει σε άλλο. Ακριβως το ιδιο ισχυει και στις ταινιες, πρεπει να εχεις netflix για να βλεπεις το αποκλειστικο stranger things, το disney για να δεις το αποκλειστικο rise, το hbo για να δεις το αποκλειστικο rick and morty, το cbs για το αποκλειστικο picard. Με αλλα λογια πρεπει να δινεις καθε μηνα 100ευρω για να δεις πραγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 16 ώρες πριν, atheatos είπε Regions ? Δεν χρειάζεται να φανταστούμε υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στα DVD players να παίζουν συγκεκριμένης περιοχής DVD. https://en.wikipedia.org/wiki/DVD_region_code αυτό είχε γίνει πολύ νωρίτερα https://en.m.wikipedia.org/wiki/Betamax 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Στις 14/8/2022 στις 1:31 ΜΜ, Kavouromamouna είπε Φανταστείτε, αύριο- μεθαύριο, να χρειάζομαι συγκεκριμένο deck player για να παρακολουθήσω το blu-ray μου απο τη Sony ή Warner ή όποια άλλη εταιρεία παραγωγής και διανομής μα τι δαολο, απο ποτε ειναι αυτη η εφημεριδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis_IV Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μπα θα φάει τα μούτρα της πάλι η sony....και κλάμα η κυρία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kavouromamouna Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Στις 14/8/2022 στις 3:52 ΜΜ, atheatos είπε Regions ? Δεν χρειάζεται να φανταστούμε υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στα DVD players να παίζουν συγκεκριμένης περιοχής DVD. https://en.wikipedia.org/wiki/DVD_region_code Όχι region locks, το οποίο το καταλαβαίνω, αλλά να παίζεις πχ dvd/blu-ray της Sony (Spider-Man No Way Home κλπ) μόνο σε dvd/blu-ray player της Sony... Στις 14/8/2022 στις 3:58 ΜΜ, logistoulis είπε Ναι πχ δεν έχει αποκλειστικές σειρές το Netflix ή το Disney μόνο στις κονσόλες συμβαίνει αυτό μόλις από τα '80s Ναι, μιλάς για συνδρομητικές υπήρεσίες όπου μπορείς να βρείς third party πακέτα που να σε καλυπτουν βάσει προτιμησης. Και ναι, απο το '80 συμβαίνει στο gaming, όταν ήταν στα σπάργανα, τον προηγούμενο αιώνα! Εν έτει 2022 θα έπρεπε να είναι πιο universal τα πράγματα, έχει γιγαντωθεί η αγορά, έγινε καρα-mainstream. Στις 15/8/2022 στις 8:05 ΠΜ, safridia είπε Ακριβως το ιδιο ισχυει και στις ταινιες, πρεπει να εχεις netflix για να βλεπεις το αποκλειστικο stranger things, το disney για να δεις το αποκλειστικο rise, το hbo για να δεις το αποκλειστικο rick and morty, το cbs για το αποκλειστικο picard. Με αλλα λογια πρεπει να δινεις καθε μηνα 100ευρω για να δεις πραγματα Ακόμα και στο αυτοκίνητο έχει συνδρομή για υπηρεσίες και χαρακτηρηστικά. Season pass για το αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα